Vizualizácia, manifestácia a meditácia
Ahojte. Má niekto skúsenosti s manifestáciou vyzualizaciou a meditaciou?? Ako sa Vám plnia sny ??
Ano ale iba sama pre seba. Neradim ludom. Mozem odlorucit stranky kde cerpam informacie a uvidis ci ti zarezonuju alebo nie
Snazim sa ju robit, preto som sa chcela skor spytat na nejake skusenosti, ci sa ti to podarilo a pod 🙂
@lenkaz357 😏😔 skôr sa nedarí ani mne. Ako pozerám návody a každý píše že sa im to darí ale mne nejako nie. Či klamú alebo naozaj im to funguje.
Ja sa tomu venujem kratko, asi mesiac, ale tiez nic :( mam znameho, ktoremu sa to podarilo viackrat, tak verim, ze sa to nejako da, ale ja asi robim nieco zle.
To ma mrzi :( nerozumiem preco to niekomu ide a niekomu nie. U mna je urcite problem, ze neviem dat prec tie negativne myslienky (preco mi teraz nenapisal, preco si to neprecital…) a mozno vnutorne az tak zatial neverim, ze budeme spolu. Mam proste problem prepnut to myslenie a velmi na to myslienkami tlacim.
Tiez som si kupila kurz manifestacie od Michala, chystam sa to zacat pozerat, tak som zvedava.
@lenkaz357 však uvidíš. Ja som mal online sedenie ale to nebolo také dobré. Aj napriek tomu to nefunguje. Zlé myšlienky dávam preč s čítaním. Čítam rôzne knihy. Hlavne poučné ohľadom myslenia a podobné.
Ja este v 80rokoch bola som dieta a mala som asi 8rokov a bola zima a deti vecer po tme na sidlisku sme sa sankovali a mne raz ktosi povedal, ze ak vynde prva hviezda (tusim polarka) ze hned si treba nieco priat a splni sa to. Ja ako dieta som zbadala hviezdu a sedela som na sankach a vtedy som uprene na nu hladela a predstavovala som si detsku izbu aku by som chcela a velmi po nej tuzila. Ale fakt ked spatne pozeram to bolo strasne hlboke zamyslenie a tuzba. A asi o rok o dva mi nasi kupili novu izbu aj zavesy a vtedy som si spomenula, pre boha ved ta izba vyzera presne ako z mojho sna. Tak do teraz na to spominam, ze neviem ci blba nahoda, alebo som si to ozaj nejak privolala.

@supermario tak na YouTube je ich veľa. Robím podľa vedeného videá.