Vizualizácia, manifestácia a meditácia
Ahojte. Má niekto skúsenosti s manifestáciou vyzualizaciou a meditaciou?? Ako sa Vám plnia sny ??
@kvetinka75 vy sa venujete k meditácii manifestácii??
Ano ale iba sama pre seba. Neradim ludom. Mozem odlorucit stranky kde cerpam informacie a uvidis ci ti zarezonuju alebo nie
Poradkyňa @kvetinka75 nám už neexistuje. 😏
@lenkaz357 ahoj. Venuješ sa vizualizácií a manifestácii??
Snazim sa ju robit, preto som sa chcela skor spytat na nejake skusenosti, ci sa ti to podarilo a pod 🙂
@lenkaz357 😏😔 skôr sa nedarí ani mne. Ako pozerám návody a každý píše že sa im to darí ale mne nejako nie. Či klamú alebo naozaj im to funguje.
Skus si pozriet videa od Michala Drienika, dost sa tymto temam venuje.
Ja sa tomu venujem kratko, asi mesiac, ale tiez nic :( mam znameho, ktoremu sa to podarilo viackrat, tak verim, ze sa to nejako da, ale ja asi robim nieco zle.
To ma mrzi :( nerozumiem preco to niekomu ide a niekomu nie. U mna je urcite problem, ze neviem dat prec tie negativne myslienky (preco mi teraz nenapisal, preco si to neprecital…) a mozno vnutorne az tak zatial neverim, ze budeme spolu. Mam proste problem prepnut to myslenie a velmi na to myslienkami tlacim.
Tiez som si kupila kurz manifestacie od Michala, chystam sa to zacat pozerat, tak som zvedava.
@lenkaz357 však uvidíš. Ja som mal online sedenie ale to nebolo také dobré. Aj napriek tomu to nefunguje. Zlé myšlienky dávam preč s čítaním. Čítam rôzne knihy. Hlavne poučné ohľadom myslenia a podobné.
Ja este v 80rokoch bola som dieta a mala som asi 8rokov a bola zima a deti vecer po tme na sidlisku sme sa sankovali a mne raz ktosi povedal, ze ak vynde prva hviezda (tusim polarka) ze hned si treba nieco priat a splni sa to. Ja ako dieta som zbadala hviezdu a sedela som na sankach a vtedy som uprene na nu hladela a predstavovala som si detsku izbu aku by som chcela a velmi po nej tuzila. Ale fakt ked spatne pozeram to bolo strasne hlboke zamyslenie a tuzba. A asi o rok o dva mi nasi kupili novu izbu aj zavesy a vtedy som si spomenula, pre boha ved ta izba vyzera presne ako z mojho sna. Tak do teraz na to spominam, ze neviem ci blba nahoda, alebo som si to ozaj nejak privolala.

@supermario tak na YouTube je ich veľa. Robím podľa vedeného videá.