Vláda SMERu
Volili sme iných, z dôvodu že nie sme ľavičiari, nechceme socializmus a populizmus. Ale zaujímalo by ma z čoho pramení tá nenávisť voči Ficovi a Smeru a prečo ľudia zažívajú paniku a zúfalstvo že až rozmýšľajú nad vysťahovaním sa?
Lebo je to prehnita mafianska zlodejska banda, preto.
Lebo tie voľby vyšli ako keby ich zmanipulovali, asi niekomu vyhovuje vláda čo trčí EÚ a NATO zo zadku (pamätáte ako chcel ísť do jadra), tliacha ľavicové kecy a robí pravicové opatrenia pre podnikateľov
@katka700 keby robil pre podnikatelov pravicove opatrenia, to by bolo dobre. On podnikatelom hadze polena pod nohy, vymysla danove odvody, zastropovanie cien, regulaciu cien a podobne sprostosti aby mal co "rozdavat". Keby robil pre podnikatelov cokolvek pravicove, tak zjednodusi danove a odvodove pravidla, zvysi sa vymozitelnost prava ale aj penazi, podporuje investicie.
@basulaak inak, rozmýšľam, prečo zabili aj jeho snúbenicu. Ved ona nemohla za to, ze on našiel špinu na Smerakov. Prečo aj ju odstrelili?
@barborachors lebo bola v nespravnom case na nespravnom mieste. Svedkovia sa tiez likviduju
@barborachors môj názor že zámerne. Žili spolu, videla čo za pocitacom robí, aké materiály má, teda určite vedeli, že o tom niečo vie a potrebovali umlčať oboch. Keby chceli zabiť len jeho zabijú ho niekde cestou z práce alebo do práce a nie v dome kde býval aj s partnerkou.
@marsmykkok on bude rozprávať len to, čo bryndzova slovac chce počuť. A to je byt radsej akože zadobre s Puťom. Samozrejme, ze nevystupime z nikadial, lebo by potom nemohol kradnúť, ako kradol doteraz. To len tak trepe, lebo si zistil, ze ľudia sú v panike, ze sa budu ich deti ucit o bubakoch homošoch a zároveň sa boja Puťa, lebo po UA sme hneď na rane. Samozrejme, ze Ficko na slubi hodí bobek, tak ako hodil na diaľnicu Bratislava - Košice. Atd.
Jedna časť je spokojná s voľbami a druhá nie. Teraz je dôležité kriticky sa pozerať na kroky novej vládnej koalície a nie sa zaľúbiť bezhlavo do obľúbeného politika. Je to politik, váš zamestnanec. Sledovať ich prácu a prinášať do verejnej diskusie konštruktívnu kritiku. Nesmiete prepáčiť chyby Ficovi, Pellegrinimu či Dankovi, keď ste ich volili. Ak sa vám nebude páčiť, ako vládnu, treba protestovať. Ak budú pracovať tak, ako ste si to predstavovali, tak ich podporovať.
Netreba tam však vnášať zbytočné emócie. Sledovať ich kroky pozorne a s chladnou hlavou vyhodnocovať ich prácu pre Slovensko. Slovensko sa potrebuje rozhýbať. Chýba nám veľa. Pre mňa je dôležitá dopravná infraštruktúra. Neviem prečo stále nemáme rýchle vlakové prepojenie cez celé Slovensko, keď sa vždy nájdu miliardy na čokoľvek. Neviem prečo nemáme diaľničné prepojenie cez všetky mestá. Rýchla a kvalitná doprava cez celú krajinu znamená nové príležitosti v regiónoch a rozvíjanie sa. Výhovorky na peniaze neexistujú.
Tak sa nová vláda môže ukázať. Ukázať nám Slovensko sebestačné, ekonomicky silnejšie a prosperujúce. Držím palce, ukážte nám to. Slováci však musia byť kritickí, nie sa hádať medzi sebou, ale pozorovať politikov. Do teraz sa našli milióny a miliardy na všetko. Je čas to Slovensku a Slovákom vrátiť.
Zdroj textu: Fcb/Mário Vidák
@katka700 Ake zmanipulovanie 🙈... hral na rovnaku dezolatnu notu ako Republika...a ked sa proti PS povymyslali hluposti, ze maju v programe 76 pohlavi, ze budu operovat pohlavia detom na poziadanie a v skolkach ucit o sexe homosexualov - tak sa tito dezolatni volici Republiky a inych obskurnych stran zlakli a radsej volili mensie zlo 🙃 - Smer, ktory ich v tychto dezolatovinach podporoval...jedina pozitivna vec, ze su fasisti mimo parlamentu 😊
A kde si žil/a tých 12 rokov pred olano?
@lenkasarka tie čo uvažujú o sťahovaní sa idú sťahovať kvôli svojim deťom.lebo chcú pre nich normálnu európsku budúcnosť.nie toto čo tu ide byť...
@janinah nech sa páči. Odsťahovať sa môže každý kto chce. Nikto tu nikoho násilím nedrží. Ja mám dieťa takmer dospelé a rozhodne sa sama,kde chce ďalej študovať a žiť. Pisala som za seba ze pre somára sa ja sťahovať urcite nebudem.
@lenkasarka ja už asi tiež dožijem tu.mam 60 a starú mamku, ale dve z mojich troch detí budú natrvalo žiť v zahraničí.a to považujem za tragédiu....hlavne.ze počerných spoluobčanov tu bude pribúdať.inteligentnych ľudí sa ozaj môžeme dovoliť vyhnať do sveta.ze? Presne toto Fico potrebuje.aby mohol veselo vládnuť...a zničiť celú krajinu...
@janinah zbytočne mi kladieš takuto otázku ja som neprispela hlasom strane ktorá vyhrala voľby. Radšej by som si privrela prsty do zveraka. Ľudia si však vybrali. Nebudem lamentovať ani nariekať, lebo tým nič nezmením. Za to že ludia odchádzali a odchadzaju ja zodpovedná nie som.
@lenkasarka diskutujeme.nic iné tu my robiť nemôžeme
@vanilkovazmrzka toto tu je prieskum, netreba na to reagovat.
Nechaj taaak ...Prides na to aj bez odpovedi na MK len si pockaj pochopis ...Ale uz si par dostala a dufam ,ze su ti dostačujuce ...Ci asi ani nie vsak??😄 Bolo vas dost takych ako ty bohuzial a preto to tak dopadlo
@pink_lady
Áno, furt sa omieľa Kuciak, ale asi preto, lebo novinári v demokratickej spoločnosti reprezentujú slobodu prejavu. A útok naňho prenesene znamená aj útok na slobodu prejavu. Teda aspoň tak som pochopila iniciatívu "All for Jan" a to omieľanie ja.
Z pohľadu matky hovorím, že by som bola fakt hrdá, keby som mala takého mladého, šikovného, aktívneho syna, ktorý robil svoju prácu s plným nasadením a asi vedel niečo, čo by mnohým otvorilo oči.
A keby som tú hlavičku, ktorú som niekedy miliónkrát denne s láskou ovoniavala, musela vidieť rozstrieľanú na schodoch, tak by som sa postarala o to, aby sa jeho meno "omieľalo" až do mojej smrti. Aj keď mňa by asi zabil tento výsledok volieb, ktorý pochoval všetku snahu tohto mladého a šikovného novinára.
@lenkasarka ja by som práveže teraz povinne postavila všetkých čo vykrikovali že ak Fico výhra voľby , dávajú papa Slovensku a balia kufre . Skutek utek
Smer uspel. Trest prepadnutia majetku, ktorý dostali Bašternák, Paksi či Kučerka, je protiústavný. Ak ho súd musí povinne
Zdroj: https://www.aktuality.sk/clanok/tiGvA8o/smer-us...
A mimochodom zákon platil od roku 2011, ale smer ho napadol až v roku 2021
@marsmykkok to je čo za uvažovanie, že kradol on aj iní. Tak môže kradnúť ďalej? Keď budú aj ini vraždiť tak môže aj on? A že jedno hovorí a druhé robí? Aj Putin bol niekedy prozápadný. Fico s Blahom sa radikalizovali a teraz bude vládnuť inak ako pred tym.
@sss777 a myslis že Marekovu hlavicku mamicka neovoniavala?poslanec, tiez sikovny mladý chlapec, život Mal před sebou ..a jeho už nikto nespomenie...Co to muselo byt pre rodicov a surodencov najst len jeho zoskvarene telo? Jedna z najbrutalmejsich vrazd.
Takže to som tam chcela povedat, nie že sa"omiela kuciak". Len že sa na to akosi zabudlo...
*tiez robil nieco co sa niekomu v tomto state nepacilo....

Ja sa ani nejdem zapajat,dost uz nadavam na ps,fico som myslela,ze uz ani tema nedokaze byt,tak je to absurdne,ze co mame proti nemu.