icon

Vlastnoručne zmenená kuchynská linka - skúsenosti

zfol
23. feb 2015

AHoj ,bola by som rada ak má niekto skúsenosti s vlastnoručne prerobením kuchynskej linky , aby sa podelil o skúsenosti 🙂 Zo starej kuchyne , by som chcela vytvoriť niečo pekné a útulné 🙂 Moja predstava je : vintage štýl. Rozmýšľala som nad použitím aj servítkovej techniky . Ak máte prosím Vás niekto nejaké skúsenosti ako nato , poprípade nápady ....budem Vám moc vďačná . Moc ďakujem za každú rada , za každý nápad , poprípade fotky 🙂

katrinka8
•
23. feb 2015

@zfol - ahoj, možno by pomohlo, keby si vložila fotky tej starej kuchyne, aby bolo vidno materiál, z čoho je, ako vyzerá atď. 😉

zfol
autor
•
23. feb 2015

DObrý nápad Katka , ďakujem . Posielam aj pár fotiek ako vyzerá kuchyňa teraz .

natalym
•
23. feb 2015

@zfol A novú nechceš?

zfol
autor
•
23. feb 2015

Toto sú látky , ktoré som si objednala a chcem si ušiť závesy , vankúše , obrus ....atď 🙂

zfol
autor
•
23. feb 2015

@natalym Na navú by som potrebovala € a toľko nemám 🙂 Preto hľadám lacnejšiu alternatívu 😉

katrinka8
•
23. feb 2015

@zfol - ja by som pohľadala na nete nejaké inšpirácie štýlu vintage a zašla do nejakého štúdia, kde predávajú také tie samolepiace fólie a takto poriešila dvierka. existujú aj nálepky na kachličky, ale s tými nemám skúsenosti. My sme lamino dvere renovovali tými fóliami v dekore buk. Všetci si myslia, že máme nové dvere 😉 Prosto, ono sú teraz tie fólie veľmi kvalitné, vyzerajú naozaj autenticky. Potom už len úchytky vymeniť nejako a tie doplnky. Alebo neviem, aké sú rozmery skriniek, skúsiť napr. v nábytku Black red white kúpiť len nové dvierka. Alebo ich dať vyrobiť na mieru, nevyzerá, že by toho bolo nejak veľa.

katrinka8
•
23. feb 2015

Tuto som našla podobnú farebnú kombináciu: http://blog.janapekna.cz/2011/08/neuveritelna-k... Stačilo by dvierka zmeniť.

zfol
autor
•
23. feb 2015

@katrinka8 Moc ďakujem za nápad a inšpiráciu . Asi to predsa len bude najjednoduchšie riešiť s tými fóliami . Idem to pozrieť na nete niekde , aké sú možnosti a varianty tej folie 🙂

katrinka8
•
23. feb 2015

@zfol - potom pošli foto "po" 😉

zfol
autor
•
23. feb 2015

@katrinka8 Ak to dobre dopadne , tak určite pošlem 🙂

natalym
•
24. feb 2015

@zfol Nemusí byť drahá, hlavne aby bola funkčná. Keď budeš hľadať novú, tak sa ozvi. Držím palce pri renovácii, nech si spokojná.

zfol
autor
•
24. feb 2015

@natalym Ahoj , máš v ponuke nejakú novú kuchyňu ?

danny1818
•
Odpoveď bola odstránená
•
bzuco
•
12. mar 2016

@zfol ahoj
ako si si poradila s tou linkou??? my máme veľmi podobnú, len v svetlej farbe a tiež chcem inú, len stále peniažky idú na iné dôležitejšie veci 😒
korpus ako taký je v pohode, len tú farbu by som chcela zmeniť - myslím, že jednoduchšie bude natrieť +, vymeniť pracovnú dosku a dať nové umyvadlo