Vlhčené obrúsky Lidl na čistenie okuliarov smrdia
Roky kupujem vlhčené obrúsky na čistenie okuliarov v Lidli, modrá krabička, jednotlivo balené v malých sáčikoch. Boli bez arómy.
Teraz začali strašne smrdieť (ako pleseň, alebo grcka), som myslela že splesnivela moja krabička doma, potom som myslela že im splesnivela celá paleta, teraz už viem že ich začali vyrábať tak strašne smradľavé.
Úplne ma z toho naťahuje, prsty mi smrdia aj po umytí mydlom a smrdia aj tie očistené okuliare na hlave (muž sa nemôže ani ku mne priblížiť). Aj vám to tak smrdí ???
Otázka znie: AKÉ INÉ KUPOVAŤ ? Vie mi niekto poradiť nejakú náhradu z iného obchodu čo máte odskúšané ???
Niečo v cene ako Lidl, lebo použijem aspoň 1 kus denne.
Neskúšali ste čistiace handričky? Ja používam roky len tie a pekne okuliare vyčistia. Vždy mám jednu v puzdre pri sebe. Používam konkrétne tieto 👇
@yanni veď ja ti v dobrom píšem,možno si niekto z našej komunikácie niečo odnesie a zmení pohľad na okuliare,kt.su v prvom rade zdravotnou pomôckou,v druhom až estetickou záležitosťou. No v oboch prípadoch ich musia mať ľudia čisté.
@blunka tiež sme sa doma nad tým zamýšľali ze čím to asi môže byť. Už s takou malou dušičkou sme otvárali ďalšie a ďalšie. Ale ten smrad ta normálne ovalí. Inak aj ja som rada ze ma niekto podobnú skúsenosť lebo aj moji rodicia ich používajú aj kmotra ale každý bol prekvapený o akom smrade to hovorím. Tak som si povedala ok asi sme vyvolení 😂😂
@nathalis len ja som taká trúba že som si s tým utierala okuliare ! veľa krát ! a ešte sa toho aj dobre nadýchala viac krát. Lebo mne smrdeli všetky rad radom ako som otvárala, keby natrafím aspoň na 1 čo nesmrdí tak mi trkne, že niečo je s nimi v neporiadku. Teraz som ich šľahla do koša v kuchyni tak smrdí zas kuchyňa 😀.
Úplne vážne som si myslela že s novým obalom zmenili aromu.
Nepoužívam to , v Jysku som si kúpila handričku na sklá a zrkadlá, tú nosím aj so sebou, sú krásne čisté.

Ako ja nemám nejak pocit, že by smrdeli alebo niečo, len sa mi s nimi okuliare ťažko umývajú a ostávajú mi na sklách čmuhy, tak skôr preto som ich tak povediac prestala používať