icon

Vnímate izraelsko-palestínsky konflikt citlivo?

8. okt 2023
Strana
z3
danica2711
8. okt 2023

myslím, že sa nenájde na svete človek, ktorému by to bolo jedno

aaaa1111
8. okt 2023

3/4 osadenstva tohto fora ani netusi, ze tam zacala nejaka vojna

mikadooo
8. okt 2023

Ja až tak nie, je to ďaleko... Ukrajinu vnímam oveľa citlivejšie (je to bližšie).

jesenzima
8. okt 2023

Prišlo mi to ľúto. Je hrozné, čo sa vo svete deje, je toho veľa, a ľudia trpia .. či kvôli politike, alebo kvôli náboženstvu ... A najviac mi je ľúto detí 😔

huxy
8. okt 2023

Nie, ani neviem čo sa tam deje. Správy nesledujem. Mám dosť vlastných problémov, aby som sa zaťažovala ešte aj takymi vecami.

kofa77
8. okt 2023

@aaaa1111 a ked tusi, tak nema ani sajnu, co je tam za konflikt, ake ma korene a kto proti komu...
ved vacsinu tu nezaujima ani nasa vlastna situacia, hlavne nech cinkne rodicak

minenkak
8. okt 2023

Ja som teda ani nevedela ,že Izrael vyhlásil vojenský stav.Nechapen ,že ešte v tejto dobe chce niekto vojnu

kofa77
8. okt 2023

a ano, vnimam , nie az tak citlivo ako na Ukrajine, ale vnimam. a je mi luto, ze ludstvo sa nikde neposuva, sme na urovni kmenov, aj ked tu v Europe sme ako v bavlnke v porovnani so svetom. len dokedy

minenkak
8. okt 2023

@minenkak vojnový stav

petulda333
8. okt 2023

@danica2711 minimalne tym, ktori utocia je to jedno

pribinak
8. okt 2023

Budú tam zomierať nevinní ľudia

majlo1234
8. okt 2023

Uz zomieraju. Je to otrasne, my ludia sme horsi ako zver naozaj

vanilkovazmrzka
8. okt 2023

Nestastne uzemie… tam nikdy nebude klud :/

valeria_h
8. okt 2023

Áno, ale väčšina súcití len s Ukrajinou. Smutné.

777januska777
8. okt 2023

@valeria_h pochybujem. Vacsina ludi súciti s tými kde nezmyselne zomierajú deti a to platí aj o Ukrajine.

maciatkolulu
8. okt 2023

@kofa77 dobrý názor.....nie je trochu trápny. Lebo ty asi si ťa top ja MK. Tak potom prečo si v tomto slepicinci aktívna? Aby si teda dala trochu povedomia dobrých prázdnych hláv?🤣🤣🤣 strašne sa bavím na takýchto príspevkoch.

zuzanka.zuzu
8. okt 2023

nie, citlivo vníma len naša skládková prezidentka 🙈 v každom prípade napätie vo svete eskaluje vplyvom politikov, arogantní a chamtiví pri moci sa tam chcú udržať ešte dlhšie tak v izraeli spravili súdnu reformu, ľudia vyšli do ulíc a toho využili teroristi.... ani hitlera na začiatku neodsudzovali :(

januska12323
8. okt 2023

Niežeby mi to bolo jedno ale nejak extra to neprežívam. Tam sa bojuje už roky len teraz je to horšie.

mamkalentedkova
8. okt 2023

@aaaa1111 presne..pripájam sa k tým 3/4 fóra..lebo som už pár dní nevidela správy ,ani žiadne na nete nečítala .

Žijem si svoj život a dnešná nedeľa je rovnaká nedeľa ,ako nedeľa pred týždňom ..takže nie ,nedotkla sa každého 😁

Vlastne ,nie je úplne rovnaká ,ako minula , v tu dnešnu sa teším na hokej

tosomja
8. okt 2023

Vnímam svet okolo seba, ale nijak to nemôžem zmeniť, môžem len žiť, ako viem. Je mi ľúto, ze prišlo toľko ľudí o život, o strechy nad hlavou.
Ja mám ale názor, že Slovensko je v pekných sračkách tiež, len nech nezačnú pomáhať aj tam. 🤔

dagmarovita
8. okt 2023

U nich sa zabijaju dlho navzajom, palestinskych deti vela umrelo uz, neviem kolko maju konflikt 50 rokov? Mna desí to co sa deje v afrických statoch a o com sa mlcí aj tam maju vojnu od 60 tich rokov vo viacerých statoch to je ale uz desivé co si my neviem ani predstavit tam. Dotyka sa ma kazde utrpenie..aj dnes vyberala matka s dvomi detmi smetiaky u nas..je jedno kde na svete vsade trpia rovnako som z toho depresivna zo vsetkeho zla. A o kolkych veciach nevieme, media ukazu nie vzdy celu pravdu a su zamerane na svoje ciele, nie au objektivne vacsinou.

maminkadeticiek
8. okt 2023

Velmi,su tam deti,rodiny,pre beznych ludi je to vzdy strasna tragedia.Modlim sa abybsa to rychlo vyriesilo hoci skody na zivotoch ludi su uz dnes nevycislitelne 😪

adrianap83
8. okt 2023

Je to úplne strašne, že po cca 60tich rokoch znova v takom veľkom rozsahu, že sa to tam jednoducho raz a navždy nedarí dat do poriadku. Nikomu. To je veľmi nešťastne územie. Pre bežné rodiny, napriek tomu aký super vyspelý štát, veľmi ťažký život.

lenkakravcova
8. okt 2023

Je to hrozné čo sa tam deje.
Ale rovnako ako u nás z veľmi veľkej časti za daný konflikt môžu
- dezinformácie
- a politika

Doplácajú na to len tí najslabší, deti.. na oboch stranách.

buberova
8. okt 2023

Tiež žijem pod kameňom a nevedela som že nejaký konflikt je

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
8. okt 2023

@kittykat22 a opačne pokriky JHVH sú okej? Keby si videla aké sialenosti sa tam deju na oboch stranách, nezastala by si sa ani jednej bojujúcej strany.. to ako Nemci a Rusi počas 2.svet. Neznasilnovali a nezabijali len jedni z nich. 😑 Je to strašné celá tá situácia.

deti95060810
8. okt 2023

@danica2711 ale no...nepreháňaj...ľudia majú aj svoje vlastné starosti.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
8. okt 2023

@kittykat22 Hej hej.. už zase tie reči. Hlavne, že keby si dostala ponuku presťahovať sa do Dubaja tak už ťa tu niet.

Strana
z3