Vodič začiatočník a arogancia iných vodičov
Ahojte, pred pár mesiacmi som zadávala tému ako začať šoférovať po dlhej dobe.. Áno začala som šoférovať aj napriek zdravotným problémom ktoré mám, okrem toho čo som popisovala mám aj pekne silné dioptrie.. Snažím sa jazdiť bezpečne a primerane rýchlo , v niektorých situáciách si ale vzhľadom k svojmu zraku musím fakt dobre pozrieť aj dvakrát či tam niečo nieje.. Už dvakrát sa mi stalo, že mi nejaký dobrák vynadal.. Môj chlap hovorí, že jazdím dobre ale takéto situácie ma odradzajú.. Ako zvládate aroganych vodičov?
@mondolina a inak mna by zaujimalo kde jazdis🙂 v akom meste... 🙂 lebo nie je mrsto ako mesto🙂... a no ja sa vlastne tesim, ze si taka skvela soferka... akurat ma mrzi, ze na miesto toho, aby si viere dala tipy a triky, jak sa zlepsit,,, tak ju zhadzujes.... aj ostatne damy... nie je effektivnejsie radsej jej poradit, aby sa zlepsila, ako ju zdeptat?
@mondolina suhlasim v tom co pises, no ako len ke 8ne jazdit v meste kde mas 1 semafor🙂 a kde krisujes elektricky, jednosmeriek milion, zapchy, parkovanie tragedia.... no malo kto byvajuci daleko mimo.BA, rad soferuje v BA, ale ano presne tak, jednak sofer by mal zvladnut kazdu cestu!, existuju uz rizne gps, co pomahaju tomu, auta uz maju kadejake senzory, co taktiez napomahaju a navyse praxou sa nauci clovek tie svoje cesty v jazdom meste. Akurat ako fakt by nemuseli echt zaciatocnici trenovat o 8 rano cesty, ktore nepoznaju. A 4x sa pozerat do lava a prava na semafore🙂)))
@egiginka ja praveze radšej soferujem v ke alebo ba alebo mimo slovenska vo vacsich mestách. Tam su vodici viac otukani alebo ako to povedat. V mensom meste alebo cez dediny sa mi neraz stalo ze bez smerovky, bez svetiel a pod a zrazu odstavi auto v pruhu alebo odbocuje a ja len pozeram ze co toto ma byt.
@egiginka ked som robila vodicak, tak baba v aute so senzorom vzadu nabrala kuzelku, celu ju presla. Policajt sa jej pytal ci jej to nepipalo, tak vraj pipalo ale sak nevadi 🤣
@sasanka605 píšeš o tej istej ba😂😂😂ja ako Bratislavčan ti s čistým srdcom môžem napísať, že neexistuje mesto, kde sú agresívnejší, debilnejsi, arogantnejsi šoféri ako je ba. Ale žiaľ nie je to bratislavským šoférmi iba... Momentálne sme v malej dedinke a jazdí sa max pohodovo kľudne, zato Viedeň je masaker,ale v porovnaní s ba... Malina
@maciatkolulu su agresivni ale sa ti nestane ze auto pred tebou zrazu zastane, sofer vystupi a zamkne auto a ide pokecat dakde do brany. Ja som tak pozerala ze toto co je. Auto normalne v pruhu odstavene bez vystraznych, bez vsetkeho. Dalsi mi v dedine otvoril dvere do vozovky a podobne. Ako po celom slovensku jazdim ale co ja viem, ja som v ba som zatial nemala problem. Iste ze nejdes 40 so znacko SO napr., my mame bratislavske tak to ta kus ochrani 🤣
@sasanka605 tak stane sa ti v ba a ešte viac a ešte iné lepšie kúsky.... Otvorenie dverí je nič. Od parkovanie, tak, že stojí jeden pruh je nič.... Úplne normálne. Odbicenie bez smerovky je národný sport😂
@maciatkolulu hej to je, u daktorych znaciek je smerovka doplnkova vybava asi.
@sasanka605 kuk na youtube vodicak na automat🙂)) sa zasmejes🙂))
@sasanka605 inak toto sa mi stalo s parkovanim ked som isla taxikom :D vyjazd z nemocnicneho arealu a kurier si zastal v brane a vykecaval sa... cakame cakame.. trubne mu taxikar nic.. zase a mlady len sa usmieva ako slniecko na hnoji. Taxikar vystupil (inak taky 50tnik ), ze co ma mlady za problem, nech sa pohne, lebo blokuje vyjazd... A mlady, ze nech pockame, on ma cas.. a ked sa mu nepaci nech zavoal policiu :D Taxikar mu taku drbol ze mlady ostal zaveseny na zrkadle, ja som nechapala.. a ten zacal, ze zavola policajtov on.. tak dostal druhu.. a taxikar sa ho pyta, ze ci este jednu chce alebo vypadne uz... ten mlady sopel dobreze cez okienko neskakal do auta. ja som sa sla postat... ako take gule mat. Mame takto vyblokovali cestu do arealu kde maju kancel.. tiez mlady panko na BMWcku.. nikto to nechcel riesit, mensia kolona za nimi do kopca a ani obist ani nic. Panko drzi, ze co.. on sa vybavi.. mama odfotila, nakamerovala, zavolala poslancovi za nasu cast a poslal veci dalej na policiu.. a mlady panko tiez doskakal. Pokutu dostal a pekne si ho samozrejme predviedli. Takymto arogantnym blbcom s prepacenim, treba ukazat, ze nie su nepostihnutelny.. len bohuzial nie kazdy na to mame cas.. a chut.. a odvahu :D Casto sa stretavam s tym, ze mi kamoska povie, ze "nebudem to s nim/s nou riesit/radsej som ticho.. nepotrebujem aby mi holohlavi prisli domov, alebo mi otravil psa niekto atd".. pritom to su uz fakt take za vlasy pritiahnute sposoby.
@zuzanka.zuzu ty asi deti nemas,a narodila si
sa s volatom v ruke, ze?🤮🤮🤮
@andika_35 aky ma suvis to ci ja mam alebo nemam deti s tym ze niektorych by nemali pustat na cesty?

@mondolina . Mne vacsinou staci pozriet raz pravo, raz lavo.... ale, su krizovatky napriklad v BA, kde fakt su nebezpecne a je velmi zle vidiet obzvladt skrz zle zaparkovane auta, ze radsej este raz sa pozriem aspon do prava pre istotu. Taktiez ako jasne, ked viem, ze potrebujem " cas", tak sa nebudem trepat v case 7 -9 , 17 -18... ze? 🙂 ale budem si trenovat v casoch, kedy to je menej stresujuce pre vsetkych v premavke. A suhlasim, ze su kruzivatky, kde je zbytocne krutit hlavou ako s tikom a zdrzovat, ale mozno treba mat aj pochopenieb, pred tymi, co zacinaju a potrebuju sa uistit. Ako ja nepoznam zaciatocnika, ktory by obzvlast v BA... po odovzdani voducaku, siel... respektive vsetci sli jak dosrati tie prve tyzdne.