Vodičský na motorku
Ahojte zienky....nepotrebujem aby sa tu zacali rozpisovat rizika pripadne upozornenia a odhovarania 😉
Po dlhom zvazeni a rokmi snivania sa stava moj sen skutocnostou a vcera som sa zapisala na vodicak.
Chcem sa pobavit s babami co toto riesia aktualne alebo uz dlhsiu dobu jazdia 😉 mam obrovsky respekt ,stres ale taku radost ako male dieta!!!
@talizman1988
V pohode,ja som nejakú reakciu ani nečakal. A 500km týždenne je veľa,či málo,to sa sťažuješ či chváliš? Lebo ja s kamiónom robím denne okolo 600km. S autobusom som prejazdil Poľsko, Maďarsko, Rakúsko, Taliansko a Chorvátsko a nechválim sa. A netvarim sa ako sebavedomí hlupák,skôr si to myslím o takých,čo sa tvária že veď sa nič nestalo,aj keď sa stane. Ale je dobré že ľudia predvídajú a majú skúsenosti a dobre a rýchlo reagujú,asi aj preto je toľko krížikov popri cestách.
@nepic jejda🙈vy ste muz,nuz to vela vysvetluje🙉,na mamickovskom fore som cakala ze sa tu do mna obula pani ktora jazdi akurat tak prstom po mape,no nestazujem ani nechvalim len konštatujem,teda vam zelam aby vam tie kilometre bez skrabanca dlho vydrzali🙂
@alureb
@puertorico
@talizman1988
@zlatica99
No tak dnes som mala jazdu na cvicisku sama na honde125ke....uz po 20minutach som si hovorila ze fajn dajme vacsiu 🤣🤣neskutocne som si to uzila je to brutalny pocit....tak teraz buduci tyzden ideme na 600vke mimo mesto a do mesta...tam asi nastupi respekt predsa len v premavke ale snad aj to si zvyknem a bude to fajn 🥰

@nepic Presne máš pravdu. Manžel má vodičák už takmer 30 rokov, auto aj ťažká moto a všetko bez akejkoľvek nehody. Na moto nikdy nespadol.
Podľa mňa dnešní mladí/mladší sú veľmi ľahkovážni.