icon

Voľby 2010

diddi
9. jún 2010

...tak dufam,ze Slovaci su natolko mudri,ze pojdu v sobotu volit...a snad aj inteligentni,ze uz stacilo 😉

diddi
autor
12. jún 2010

ja som zatial spokojna....takto to moze zostat

veronikapp
12. jún 2010

čo diddi...myslíš 2 maďarské strany v slovenskej vláde? 😕

adrolka
12. jún 2010

aj ja som zatiaľ spokojná..a fandím pani Radičovej..konečne dôstojný premiér 😉 ...... a dala som svoj hlas SaS, tak dúfam, že ma nesklamú.....ale je mi jasné, že tu nebudeme mať tak skoro Xanadu 😉

diddi
autor
12. jún 2010

vitazstvo pravice-pravicova vlada

wodanka
12. jún 2010

ahojte, pripajam sa ku vsetkym, ktori su zatial spokojni s predbeznymi vysledkami volieb 🙂

adrolka
12. jún 2010

prečo Veronika, bojíš sa ich?

veronikapp
12. jún 2010

adrolka tvoja otázka je úplne mimo 😅 mala by som sa? 😕 Ja som Slovenka a chcem slovenskú vládu, nie slovensko- maďarskú...

filipal
12. jún 2010

aj ja som spokojna... 🙂 a Radicova ako premierka by bola fajn, inteligentne zeny treba na zodpovednych miestach ako sol! 😵

kocky, ktore su nespokojne, nebojte sa! je to na dobrej ceste...len kazdy musime zacat sam od seba...

luciferova
12. jún 2010

na radicovu mam koprivku, ale vysledky mozu byt. Uvidime zajtra.

adrolka
12. jún 2010

ale no tak veronika 😀 ...1:1 za "mimo"otázky! 😉 tak podľa teba mala by si sa?!...aj ja som Slovenka a chcem dobrú vládu....

veronikapp
12. jún 2010

adrolka no dobre 😅 neviem, lebo nepoznám myšlienkové pochody ľudí na juhu Slovenska. Ale to, čo sa deje na maďarskej strane Dunaja, sa mi nepáči. Bohužiaľ...

veronikapp
12. jún 2010

a čo, prosím ťa, znamená ten výkričník? Akože: mala by si sa! Hmmmm?

spevacka
12. jún 2010

veronika, ak to ostane tak ako teraz, tak SMK do vlády nepôjde a MOST nepovažujem za maďarskú stranu, takže nemboj

veronikapp
12. jún 2010

spevi to duuuuuufam a verím 😉

veronikapp
12. jún 2010

baby, ale zrazu to vyzerá nejak inak...

spevacka
12. jún 2010

...múdri budeme ráno, to ešte nie je relevantné

veronikapp
12. jún 2010

no veď hej 😉

adrolka
12. jún 2010

čo sa deje na maďarskej strane Dunaja v rámci vysokej politiky sa nepáči ani mne......národnostný extrémizmus je hnus, kdekoľvek na svete...máme tu na SK oveľa závažnejšie problémy...a dúfam, že sa začnú riešiť
dobrú noc 😉

adrolka
12. jún 2010

veronika 😀 , nie!!! výkričník mal intonovať otázku 😀 , respektíve zdôrazniť 🙂

veronikapp
12. jún 2010

adrolka jaaaaj som si vydýchla 😝 😀 tak dobrú noc 😉

nera
13. jún 2010

No tak to som fakt zvedavá ako to dopadne.....
ak už spomínate rôzne problematiky...tak otázku rómov niektoré strany aspoň naznačili, ale také strany ako SDKU, či SaS ....nejak som si nevšimla...teda SDKU malo reči, ale tie malo aj predtým ako boli vo vláde a figu urobili, iba rozpredali kľúčové fabriky....nehovoriac o tom ako robili v zdravotníctve(no Zajac a jeho podarený ekonomický analytik boli fakt "dobrý" hlavne keď jednému primárovi na jeho otázku, koľko oni na porovnanie majú mesačnú mzdu ...povedali, že nemal robiť lekára....ale svoj plat nepovedali).....a nehovoriac o školstve....ako vidím ako plánujú ho spoplatniť....teda urobiť ešte väčšiu koninu....nie dosť, že zaviedli to, že škola je dotovaná podľa počtu študentov....somarina na "n-tu".....namiesto toho, aby zvýšili úroveň škôl(nech je každý príjatý na školu podľa vedomostí a nie podľa peňazí).....veď teraz už celkom len za peniaze si porobia školy...a čo tí čo sú šikovní, ale nemajú peniaze...nech sa zadlžia a tak študujú? a čo potom...čo skôr splácať školu, či byt...či čo?
a takto by som mohla asi o každej strane...a oni budú chcieť aj pre nás dobre?....neverím!

juliagregor
13. jún 2010

no výsledky ma nepotešili, je to trochu inak .....
http://tvnoviny.sk/

juliagregor
13. jún 2010

čisto teoretická otázka,,,,ked sa zrátajú preferenčné hlasy, je možné, aby sa napr. slota nedostal do pralamentu...(teda, ak volil ludia stranu a vybrali si iných a nie jeho a Malíkovú)...?
je to možné?

romaroma
13. jún 2010

hm, bolo by to možné, ale tie hlasy sú zrátané a na prvom mieste je stále slota a pod ním rovno anna, takže sa tak nestane.

juliagregor
13. jún 2010

dakujem 🙂
zaujímavé čítanie....

romaroma
13. jún 2010

dá sa tam tými mestami úplne preklikať, je to ozaj celkom zaujímavé

elise
13. jún 2010

je to zaujímavé dzurinda je zase pri moci ale slováci aspon boli voliť.takže sa vraciame späť o 8 rokov teda 4 roky dozadu pred tuto vládu čo konči(smer) a pred nimi bol dzurinda takže uvidíme...

diddi
autor
13. jún 2010

mam obavy z KDH- im sa neda verit,oni su v podstate vzdy vitaz,priklonia sa tam,kde z toho vytazia....Fico uz povedal,ze chce vladu z dvoch subjektov-cim potvrdil KDH-s nimi ma 77kresiel,co mu staci a navyse KDH je proti niektorym bodom programu SaS(marihuana a homosexualita).....SNS je uplne volne,oni nepojdu do koalicie s Bugarom....Fico SNS nepotrebuje,s nimi ma len 71kresiel,co je malo....takze vsetko zalezi od KDH-ako vzdy 😠

ikke
13. jún 2010

skoda tych 0.07% pre sns, mohlo byt velke upratovanie chlieva za nami... 😀 ale zas tolko "srandistov" pokope kolko ponuka toto zdruzenie tak rychlo inde nenajdete 😅