icon

Voľby 2023 - hlasovanie

20. sep 2023

Inspirovali ma dievcata z poslednej diskusie ohladom prieskumu, tak som sa podujala skusit to .Ak mi to admini neakceptuju ,nevadi.Ak to niekoho pohorsuje ,ze sa vytvaraju duplicitne temy, ospravedlnujem sa,tuto by som chcela cisto o prieskume a nie debatovani.Debata nech sa prenesie a pokracuje v inych diskusiach
Pod temu uvediem nazvy 25 politickych stran.Nevkladajte komentare.
Hlasujte(ktora budete chciet)formou" paciku",az kym uvidite svoju politicku stranu za ktoru budete hlasovat.

elmivelmi
27. sep 2023

@hiro pozri hn tam je to naopak a nedostanu sa sns ,okano to by nolo dobre aby sa zostavila vlada

elmivelmi
27. sep 2023

@annm81 Kazdy chce zmenu a porazit smer otazne je ci prave ti vyvoleni su Ps,bohuzial nic ine na sk nie je.Pravda je ze su neskuseni a hl ne nemaju odbornikov vo svojej zostave.
Ale naprikld som citala clanok politologa ,nvm uz kde ze najlepsi program ma Sas a modri.S cim by som aj suhlasila.

elmivelmi
27. sep 2023

@aalt mas pravdu,znama cgcela volit okano ale si to tyz pred vilvami rozmyslela pre sas.Dalsia chce volit republiku ale mozno si to rste zmeni a pod ja tiez nie som uplne rozhodnuta.

annm81
27. sep 2023

@elmivelmi PS má odborníkov, napr. taký Spišiak ma veľmi milo prekvapil, že sa dal na politiku. Ale PS nie je predsa jediná - sú tu napr. SaS alebo Demokrati.

Kvalitné hodnotenia rôznych oblastí volebných programov mávajú Iness - najlepšie ohodnotili SaS, PS, Demokratov a KDH.

tayla
27. sep 2023

@annm81 tak teraz si si tým Spišiakom krásne strelila do vlastnej nohy... Spišiak je hocičo, len odborník nie 🤣🤣🤣

annm81
27. sep 2023

@tayla Strelila do nohy? No ja neviem, ešte si celkom dobre spomínam na "Slovenského Cattaniho".

aaaa1111
27. sep 2023

ze vraj odbornik spisiak. ten vie robit jedine to, co mu oligarchovia nakazu

Spišiak: Najväčšia hrozba pre Slovensko sú politici ktorí nie sú pod vplyvom oligarchov

annm81
27. sep 2023

@aaaa1111 Vidím, že Fico sa naďalej trasie :D

tayla
27. sep 2023

@annm81 to bola asi nejaká paródia... nedá sa počúvať, jeho nekonečné myšlienkové pochody... reakčný čas... keby bol záchranár, tak sú za pár sekúnd všetci hotoví 🤣🤣🤣

annm81
27. sep 2023

@tayla Že sa nedokáže vyjadrovať, tým bol legendárny už pred tými rokmi a koniec-koncov to aj sám vždy priznával. Rečnenie nebola predsa hlavná náplň jeho práce, že? Rovnako ako nie je náplňou jeho práce byť záchranár s rychlou reakciou, však?

tayla
27. sep 2023

@annm81 ďakujem, viac mi netreba... po všetkom, čo si v tejto diskusii zo seba vysypala... hrôza... Sodoma, Gomora boli ešte rajská záhrada 🤣🤣🤣

annm81
27. sep 2023

@tayla Teší ma, že si použila toľko úchvatných vecných argumentov...a že odbornosť pre teba znamená rétorika...

tayla
27. sep 2023

@annm81 veď tento nemá šancu ani psychotesty urobiť...s tým jeho vražedným tempom 🤣🤣🤣 ty vecný argument...veď tie tvoje sú rad za radom všetky odveci... 🤦

annm81
27. sep 2023

@tayla Smelo ich môžeš začať vyvracať - veď keď sú odveci, nemôže to byť žiadny problém...

aalt
27. sep 2023

Priebezny stav hlasovania:

PS: 122 hlasov, 31.1%, 51 poslancov
SaS: 52 hlasov, 13.3%, 22 poslancov
Smer: 39 hlasov, 9.9%, 16 poslancov
KDH: 31 hlasov, 7.9%, 13 poslancov
Demokrati: 30 hlasov, 7.7%, 12 poslancov
OLaNO: 28 hlasov, 7.1%, 12 poslancov
Republika: 26 hlasov, 6.6%, 11 poslancov
Hlas: 19 hlasov, 4.8%, 8 poslancov
SNS: 13 hlasov, 3.3%, 5 poslancov
Sme rodina: 8 hlasov, 2.0%
Kotlebovci: 7 hlasov, 1.8%

Vzorka nereprezentativna, spolu 392 hlasov. Skutocny limit je 5%, pre OLaNO 7%.

elmivelmi
27. sep 2023

Olano 38 hlasov kto ho bude volit???😩

elmivelmi
27. sep 2023

@annm81 Ps nema odbornikov.

annm81
27. sep 2023

@elmivelmi Podpredseda EP, veľvyslanec pri NATO, zakladateľ websupport.sk, viacnásobný víťaz StartupAwards.sk, zakladateľ pelikan.sk, prezident PZSR, poradca ministra vnútra, riaditeľ Človek v ohrození ... To znie ako skupinka neschopákov, ktorí v reálnom živote nič nedokázali...pochváľ sa, koľko ľudí si profesne viedla, firmy s akým obratom si založila, kto si ťa vybral za poradcu, aké posty si zastávala...

elmivelmi
28. sep 2023

@annm81 Ni mozes si pisat co chces ale nema a hlavne ich expert na ekonomiu nie je ziaden odbornik.Precotaj si dnes clanok v HN ako sa okomsa o Simeckovi vyjadruje Babis.
Vsetci chceme porazit Fica ale ci vyhra bude stat za to?

paradajkova
28. sep 2023

@elmivelmi Ja suhlasim s @annm81 . Ps ma odbornikov na vela odvetvi a netreba zabudat, ze ministrov si mozu nominovat aj mimo kandidatky. Kalavska, Drucker, Lengvarsky, Borec, ani jeden z nich nebol na kandidatke Smeru/Olano ked bol ministrom. Takmer kazda vlada pocas poslednych rokov mala nejakeho ministra nominanta strany.

aalt
28. sep 2023

Priebezny stav hlasovania v tejto teme:

PS: 124 hlasov, 31.2%, 51 poslancov
SaS: 53 hlasov, 13.3%, 22 poslancov
Smer: 39 hlasov, 9.8%, 16 poslancov
Demokrati: 32 hlasov, 8.0%, 13 poslancov
KDH: 31 hlasov, 7.8%, 13 poslancov
OLaNO: 28 hlasov, 7.0%, 11 poslancov
Republika: 27 hlasov, 6.8%, 11 poslancov
Hlas: 19 hlasov, 4.8%, 8 poslancov
SNS: 13 hlasov, 3.3%, 5 poslancov
Kotlebovci: 7 hlasov, 1.8%

Vzorka nereprezentativna, spolu 398 hlasov. Skutocny limit je 5%, pre OLaNO 7%.

annm81
28. sep 2023

@elmivelmi BABIŠ? Vážne??? Prečítala som si. Vadí mu, že Šimečka
- je proimigrantský a proeurópsky. No aké prekvapenie, keď Babiš je populisticky antimigrantský a antieurópsky (resp. chceme EU, ale len keď sú z toho prachy, povinnosti si neprosíme).

- nemá skúsenosti v politike, v protiklade napr. s Ficom Aké skúsenosti to konkrétne mal Babiš, keď vstupoval do politiky? Skúsenosti agenta ŠTB? A že si na porovnanie vybral Fica? Tak to je jasné, on myslí skúsenosti akými sú napr. "ako čerpať dotácie pre malých a stredných podnikateľov, aj keď som milionár", "ako prepísať majetok na deti", "ako krátiť dane" atď.

A ešte mu vadí, že jeho nemajú novinári v láske. Tým myslí asi, že písali o jeho kauzách a určite nemysli novinárov zo svojho rádia, novín, spravodajského portálu, časopisov, ktoré ako politik poskupoval a nevidel tam žiaden stret záujmov, hoci ako nahrávky dokazujú, diktoval novinárom čo a ako písať.

elmivelmi
28. sep 2023

@annm81 Babis mal velke imperium,riadil niekolko podnikov.Vybudoval Agrofer.
Riadit startapp nie je to oste,co riadi stat.
Ake skusensoti s riadenim
ludi,podnikov ma Simecka?
Ja nie sim za Fica ale ani PS mozno nie je vyhra,Marovic tiez nemal skusenosti(okrem riadenia vl firmy)a ako to dopadlo?
Za mna jednoznacne saska.A inak aj hkas ma viacej odbornikov.

annm81
28. sep 2023

@elmivelmi Iste, riadiť firmu pôsobiacu v troch krajinách, alebo riadiť distribúciu rozsiahlej pomoci v krajinách vo vojnovom stave, po tsunami, alebo zemetrasení je pre teba úplne maličkosť, ktorá pre svoju amatérskosť nestojí za zmienku.

aalt
28. sep 2023

@elmivelmi Ak by Babis nebol v politike (pripadne tam nemal svojich ludi), tak by bol najskor v base ... to iste plati aj o Ficovi, preto tie vzajomne sympatie.

elmivelmi
28. sep 2023

@annm81
@annm81 To riadil Simecka alebo jeho ludia.?

annm81
28. sep 2023

@elmivelmi Samozrejme som dala príklady z kandidátky, nie náhodných nesúvisiacich ľudí, ktorí s politickou stranou nemajú nič spoločné.

elmivelmi
28. sep 2023
aalt
29. sep 2023

Tak asi naposledy. Priebezny stav hlasovania v tejto teme. Zmeny uz len kozmeticke:

PS: 127 hlasov, 31.4%, 51 poslancov
SaS: 53 hlasov, 13.1%, 22 poslancov
Smer: 39 hlasov, 9.7%, 16 poslancov
KDH: 32 hlasov, 7.9%, 13 poslancov
Demokrati: 32 hlasov, 7.9%, 13 poslancov
Republika: 28 hlasov, 6.9%, 11 poslancov
OLaNO: 28 hlasov, 6.9%, 11 poslancov
Hlas: 19 hlasov, 4.7%, 8 poslancov
SNS: 13 hlasov, 3.2%, 5 poslancov
Kotlebovci: 7 hlasov, 1.7%

Vzorka nereprezentativna, spolu 404 hlasov. Skutocny limit je 5%, pre OLaNO 7%.

Zajtra prosim chodte hlasovat.

bibuskaiba
29. sep 2023

Presne taak .Chodte hlasovat lebo ak vyhra Fico bude to vasa posledna moznost ..Udrzi sa pri moci roky rokuce a na nejake demokraticke volby kazde 4roky mozme zabudnut a kludne mi nemusite verit staci sem kuknut o par rokov😀 takze Drzme si palce a vladu bez Smeru✊✊✊✊✊✊✊