Voľby 2023 - hlasovanie
Inspirovali ma dievcata z poslednej diskusie ohladom prieskumu, tak som sa podujala skusit to .Ak mi to admini neakceptuju ,nevadi.Ak to niekoho pohorsuje ,ze sa vytvaraju duplicitne temy, ospravedlnujem sa,tuto by som chcela cisto o prieskume a nie debatovani.Debata nech sa prenesie a pokracuje v inych diskusiach
Pod temu uvediem nazvy 25 politickych stran.Nevkladajte komentare.
Hlasujte(ktora budete chciet)formou" paciku",az kym uvidite svoju politicku stranu za ktoru budete hlasovat.
@annm81 Kazdy chce zmenu a porazit smer otazne je ci prave ti vyvoleni su Ps,bohuzial nic ine na sk nie je.Pravda je ze su neskuseni a hl ne nemaju odbornikov vo svojej zostave.
Ale naprikld som citala clanok politologa ,nvm uz kde ze najlepsi program ma Sas a modri.S cim by som aj suhlasila.
ze vraj odbornik spisiak. ten vie robit jedine to, co mu oligarchovia nakazu
Spišiak: Najväčšia hrozba pre Slovensko sú politici ktorí nie sú pod vplyvom oligarchov
Priebezny stav hlasovania:
PS: 122 hlasov, 31.1%, 51 poslancov
SaS: 52 hlasov, 13.3%, 22 poslancov
Smer: 39 hlasov, 9.9%, 16 poslancov
KDH: 31 hlasov, 7.9%, 13 poslancov
Demokrati: 30 hlasov, 7.7%, 12 poslancov
OLaNO: 28 hlasov, 7.1%, 12 poslancov
Republika: 26 hlasov, 6.6%, 11 poslancov
Hlas: 19 hlasov, 4.8%, 8 poslancov
SNS: 13 hlasov, 3.3%, 5 poslancov
Sme rodina: 8 hlasov, 2.0%
Kotlebovci: 7 hlasov, 1.8%
Vzorka nereprezentativna, spolu 392 hlasov. Skutocny limit je 5%, pre OLaNO 7%.
Olano 38 hlasov kto ho bude volit???😩
@elmivelmi Podpredseda EP, veľvyslanec pri NATO, zakladateľ websupport.sk, viacnásobný víťaz StartupAwards.sk, zakladateľ pelikan.sk, prezident PZSR, poradca ministra vnútra, riaditeľ Človek v ohrození ... To znie ako skupinka neschopákov, ktorí v reálnom živote nič nedokázali...pochváľ sa, koľko ľudí si profesne viedla, firmy s akým obratom si založila, kto si ťa vybral za poradcu, aké posty si zastávala...
@elmivelmi Ja suhlasim s @annm81 . Ps ma odbornikov na vela odvetvi a netreba zabudat, ze ministrov si mozu nominovat aj mimo kandidatky. Kalavska, Drucker, Lengvarsky, Borec, ani jeden z nich nebol na kandidatke Smeru/Olano ked bol ministrom. Takmer kazda vlada pocas poslednych rokov mala nejakeho ministra nominanta strany.
Priebezny stav hlasovania v tejto teme:
PS: 124 hlasov, 31.2%, 51 poslancov
SaS: 53 hlasov, 13.3%, 22 poslancov
Smer: 39 hlasov, 9.8%, 16 poslancov
Demokrati: 32 hlasov, 8.0%, 13 poslancov
KDH: 31 hlasov, 7.8%, 13 poslancov
OLaNO: 28 hlasov, 7.0%, 11 poslancov
Republika: 27 hlasov, 6.8%, 11 poslancov
Hlas: 19 hlasov, 4.8%, 8 poslancov
SNS: 13 hlasov, 3.3%, 5 poslancov
Kotlebovci: 7 hlasov, 1.8%
Vzorka nereprezentativna, spolu 398 hlasov. Skutocny limit je 5%, pre OLaNO 7%.
@elmivelmi BABIŠ? Vážne??? Prečítala som si. Vadí mu, že Šimečka
- je proimigrantský a proeurópsky. No aké prekvapenie, keď Babiš je populisticky antimigrantský a antieurópsky (resp. chceme EU, ale len keď sú z toho prachy, povinnosti si neprosíme).
- nemá skúsenosti v politike, v protiklade napr. s Ficom Aké skúsenosti to konkrétne mal Babiš, keď vstupoval do politiky? Skúsenosti agenta ŠTB? A že si na porovnanie vybral Fica? Tak to je jasné, on myslí skúsenosti akými sú napr. "ako čerpať dotácie pre malých a stredných podnikateľov, aj keď som milionár", "ako prepísať majetok na deti", "ako krátiť dane" atď.
A ešte mu vadí, že jeho nemajú novinári v láske. Tým myslí asi, že písali o jeho kauzách a určite nemysli novinárov zo svojho rádia, novín, spravodajského portálu, časopisov, ktoré ako politik poskupoval a nevidel tam žiaden stret záujmov, hoci ako nahrávky dokazujú, diktoval novinárom čo a ako písať.
@annm81 Babis mal velke imperium,riadil niekolko podnikov.Vybudoval Agrofer.
Riadit startapp nie je to oste,co riadi stat.
Ake skusensoti s riadenim
ludi,podnikov ma Simecka?
Ja nie sim za Fica ale ani PS mozno nie je vyhra,Marovic tiez nemal skusenosti(okrem riadenia vl firmy)a ako to dopadlo?
Za mna jednoznacne saska.A inak aj hkas ma viacej odbornikov.
Tak asi naposledy. Priebezny stav hlasovania v tejto teme. Zmeny uz len kozmeticke:
PS: 127 hlasov, 31.4%, 51 poslancov
SaS: 53 hlasov, 13.1%, 22 poslancov
Smer: 39 hlasov, 9.7%, 16 poslancov
KDH: 32 hlasov, 7.9%, 13 poslancov
Demokrati: 32 hlasov, 7.9%, 13 poslancov
Republika: 28 hlasov, 6.9%, 11 poslancov
OLaNO: 28 hlasov, 6.9%, 11 poslancov
Hlas: 19 hlasov, 4.7%, 8 poslancov
SNS: 13 hlasov, 3.2%, 5 poslancov
Kotlebovci: 7 hlasov, 1.7%
Vzorka nereprezentativna, spolu 404 hlasov. Skutocny limit je 5%, pre OLaNO 7%.
Zajtra prosim chodte hlasovat.
Presne taak .Chodte hlasovat lebo ak vyhra Fico bude to vasa posledna moznost ..Udrzi sa pri moci roky rokuce a na nejake demokraticke volby kazde 4roky mozme zabudnut a kludne mi nemusite verit staci sem kuknut o par rokov😀 takze Drzme si palce a vladu bez Smeru✊✊✊✊✊✊✊

@hiro pozri hn tam je to naopak a nedostanu sa sns ,okano to by nolo dobre aby sa zostavila vlada