Voľby do Európskeho parlamentu 2009. Idete hlasovať?
tak zase trosku politika, nazory, aky ma to zmysel, idete hlasovat a na koho, preco...
mne sa tiez z toho vyberu kruti hlava... ale pojdem... a pravdepodobne dam hlas bud: trojke zo Smeru, alebo dvojke zo zelenych... a teraz hladajte 😅 ... nie som smeracka, ale ona sa im vymyka (dokonca ich kritizuje, a skutocne tam nieco robi)... a on ma na uniu zdrave nazory...
no ja si idem kuknut na nete koho mame na vyber, som len videla bilbordy ale politikov a nie takych ako ikke pise celevrityov 😀 😀
ja idem, nechcem aby nas reprezentoval nejaky pako
adetka, nie vždy je všetko také, ako sa na prvý pohľad zdá. Aj ja som si myslela, že pani podporovaná smerom je tá z aktívnejších...
http://www.sme.sk/c/4816429/rebricek-europoslan...
no a čo sa týka zelených, ja som ekológ telom aj dušou, ale keď si čítam blogy dvoch kandidátov zo strany zelených tak mám pocit, že tá zelená symbolizuje niečo iné ako ekológiu...
mirka... 😀 😀 😀
mracik.. dakujem za clanok... netusila som... vie sa spravne predat v mediach... 😀 ... manipulatorka jedna... a pravdepodobne sa uz aj Strana zelenych berie len ako dalsia cesta k poslaneckemu miestu... 😒 ... ale aj tak mu asi dam svoj hlas (Edovi)... nielen na zaklade jeho blogov... ale aj osobnych rozhovorov... prednasok... krestanom hlas urcite nedam, mamdarom uz vobec, Stastny a Maiga tam nemaju co robit... tak komu inemu 😅
no tak Chmelár je v pohode, len tiež neviem, čo je na ňom zelené 😅
ja som myslela na Mesíka a Pietruchovú 😖 to je protináboženský fundamentalizmus ako vyšitý (aby som to uviedla na správnu mieru, fundamentalistov nemusím ani na jednej strane)
Jediný naozaj zelený v SZ je Milan Barlog, ten naozaj vie o čom hovorí
škoda, že sa nevyberajú ľudia, ale strany, vybrala by som ľudí z rôznych strán 😒

nejdem a prečo by som mala? len chcú viac peňazí a to im treba? sú to žráči 😠 😠 😠 😠