icon

Voliči vládnej koalície: Ako vám vadí predseda NR?

markusrasford
10. jan 2024

Koncom septembra keď sa konali voľby do NR SR sa viacerí ohradzovali že nemôžu voliť PS ko lebo majú silnú agendu pre LGBT komunitu. Už je to verejné tajomstvo že predseda NR je gay. Nevadí vám to? Agenda Smeru a SNS bola postavená my sme za hodnoty ktoré prezentuje tradičná rodina. Nastala dosť zaujímavá situácia.

simca06022011
10. jan 2024

Inak LGBT problematika, uz nie je ani zdaleka o gayoch a lesbach, na to si kopa ludi zvykla a su s tym v pohode. Teraz je to o tom, ze si niekto mysli, ze je nieco co nie je a mame s tym vsetci byt ok.. aj ked bude jednorozec, elf alebo lietadlo. Rovnako tym, nieco neustale "propagovat" a tlacit do sirokej spolocnosti, doslova nasilne vsade, ako nieco normalne a prirodzene. Cize ta propaganda co sa robila proti PSku, isla v duchu, ze povolia 50 pohlavi (myslim, ze tolko to bol, takto nejak formulovane). Potom islo o reprodukciu tychto parov, myslim, ze adopciu deti... treba aj presne napisat co boli problemy v tejto "oblasti"... Cize nie to ze by mal byt niekto vo vlade gay mi absolutne neprekaza, keby tam zacal behat niektory pan, ako wonderwoman, tak by som sa nad tym pozastavila :D Musle by mat velmi dobre navrhy a zvaldat svoju pracu, aby som to ako tak dokazala prezit :D

majamat
10. jan 2024

@markusrasford a odpovedat budem na co chcem. ty chces evidentne,a by vsetci suhlasili, hoci pises uplnu blbost a spajas 2 rozdielne veci.

@jasminkaj 😀 no veru

markusrasford
autor
10. jan 2024

@petronelag Strizinec je hovorca ale otázka znie úplne ináč. A snáď tu nebudeš porovnávať Francúzsko a Slovensko?

markusrasford
autor
10. jan 2024

@majamat tak odpovedaj čo chces

petronelag
10. jan 2024

@markusrasford Prečo by nie, západ je ešte vyspelejší a člen EU.

markusrasford
autor
10. jan 2024

@petronelag vo Francúzsku existuje strana ktorá voľbách ponižuje svojho politického súpera kvôli tomu že má vo svojom volebnom programe práva LGBT komunitu?

petronelag
10. jan 2024

@markusrasford Tam existujú rôzné strany aj ešte krajne pravicovejšie ako u nás.

vroni
10. jan 2024

@markusrasford, inak toto je myšlienkova skrátka hodná priam Kapitáňa. PS lobuje za práva gayov, Pellegriny je gay, čiže sú vlastne na jednej lodi.... Keby Pelle vykrikoval, že si chce svojho Jana (Misa, mačku, luster) chce zobrať za ženu a Danko s Ficom by sa obdivne dívali, tak by tam ten rozpor bol. Ale on je oficiálne sám, zenit/vydávať/registrovať sa nechce, dokonca oficiálne svoju orientáciu nepriznáva, takže kľudne môže byť aj vášnivý zástanca "klasickej rodiny", prečo nie? Podľa tvojej rovnice by všetci, ktorým nevadia inak orientovaní, mali povinne volit PS. No nie. To tak možno simplexni sa budú zavzdusnovat nad takou zastupnou témou, ktorej reguláciu mám EU i tak skôr či neskôr nanúti.

markusrasford
autor
10. jan 2024

@vroni že ty si moju otázku nepochopil je jasné. Prečítaj si ju kapitán. Ja som dal otázku Voliči.....a nie čo Pelle čo plagiator a čo hranol. Ale že či ich voličom to nevadí že opäť ich oklamali. Kapitán

dudos
10. jan 2024

Ľudia z LGBTI komunity majú právo mať práva také isté ako ľudia heterosexuálne orientovaní.

markusrasford
autor
10. jan 2024

@dudos a kto otom pochybuje?

vroni
10. jan 2024

@jasminkaj, Pelle sa vyjadril, že ak by vyhral, úlohu prvej dámy by zastupovala jeho sestra. Som zvedavá, ktorý prvý stat sa opovazi prelomiť túto diplomatickú prekážku. 😉

markusrasford
autor
10. jan 2024

@vroni ináč aby si pochopil. Fico sa ostro vyhradzoval voči LGBT komunite ale idú voľby prezidentské a koho bude hranol podporovať. No Pelleho a teraz už zabudol že pred voľbami sa ohradzoval voči menšine. Dnes aby porazil Korcoka tak mu je aj menšina dobrá. Snáď si to kapitán pochopil

f333
10. jan 2024

@markusrasford Mne by nevadilo ,ze sa niekto narodi s poruchou sexuality... Vadilo by mi ine... Ak by sa choval ako prezident v rozpore so zakomni krajiny a moralnym kodexom,aky ja zastavam.,.
Zamozrejme problem by bol aj prakticky vo vykone funkcie reprezentacie sk.ked sa v istych situaciach vyzaduje pritomnost a plnenie si istych reprezentacnych povinnosti manzelky ,manzela prezidenta,prezidentky...

markusrasford
autor
10. jan 2024

@majamat píš čo chces

dudos
10. jan 2024

A autorovi odpovedám, že chápem ako to myslí. No zjavne ľudia, ktorí volili súčasnú koalíciu boli neustále napádaní migrantmi, LGBTI komunitou, nemali čo do úst, čítajú doma len Štúra, nikdy neboli na koncerte interpretov z cudziny, nikdy nepotrebovali mimovládnu organizáciu, ktorá supluje absenciu štátu…..
Vôbec im nevadí, že tu bol zavraždený novinár, jeho partnerka, vôbec im nevadí, že zavraždili ľudí z LGBTI komunity.
Teraz majú lacnejšie hypotéky, lacnejšie jedlo, budeme vysielať väčšie percento domácej tvorby aj na úkor kvality a toho čo nám ponuka (viď. manžel pani Plackovej, pani Alagič a pod.).

majamat
10. jan 2024

@markusrasford nepotrebujem povolenie,a le ok, ked uz si mi to napisal 2x

dudos
10. jan 2024

@markusrasford nižšie je môj ďalší príspevok…

markusrasford
autor
10. jan 2024

@dudos konečne 🙏

f333
10. jan 2024

A nie som volic terajsej koalicie ale to je nepodstatne vdanje veci...
Dolezity je fakt, ake kto ma kriteria na vykon funkcie prezidenta ci prezidentky sk...

markusrasford
autor
10. jan 2024

@majamat píš čo chces

dudos
10. jan 2024

@markusrasford a áno nechceli počúvať hádky a podobne veci.
Áno pán Danko a pán Fico sú stelesnením človeka bezkonfliktného, so slušným slovníkom a nadhľadom.

mogaa
10. jan 2024

Mne osobne gayovia nevadia, ale veľmi mi prekážajú z PS že to pchajú doslova všade....od registrovaných partnerstiev, po adopcie detí takýmto párom až po neviem koľko rodov....

diewcatqoo
10. jan 2024

Za mna to, ze je gay, je jeho najmensi problem.

mondolina
10. jan 2024

@markusrasford
keby to bolo opačne tak im to vadí a veľmi 😉

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
autor
10. jan 2024

@dudos úplne súhlasím.Mna osobne veľmi mrzí že strašne veľa ľudí si neprečítal otázku a potom si ide svoje. Ja nemám nič proti LGBTkomunite nech majú také isté práva a povinnosti ako vo vyspelej Európe. Mne navadi že Pelle je gay že Danko je kapitán a Fico je kurevnik. Mne vadí že ovce sa opäť nechali oklamať

markusrasford
autor
10. jan 2024

@zahrajzlato veľmi dobre napísané 🙏

dudos
10. jan 2024

@mogaa s čo majú robiť? Ako poukázať na neprávosť a urobiť nápravu ako tak, že budú mať práva také iste ako väčšinová populácia? A ako to legislatívne spraviť? Jedine tak, že budú mať aj politické zastúpenie.
Hlavne my ženy, by sme mali byť v tomto nadmieru chápavé. Aj za nás sa musel niekto postaviť, politik, muž, silný človek aby pred storočím pre nás presadil prava ako mali muži. Tiež to nebolo v tichosti a s kľudom, lebo na to nikto ale nikto nereflektoval.

petronelag
10. jan 2024

@zahrajzlato To takéto názvy - pliaga má KDH a Majerský, ostatní sa s ním nemusia stotožňovať .