icon

Voľte Dzurindu

27. aug 2023

Len ten vedel vladnut.A preto dajte hlas jemu.Slovensko sa Vam za to ovdaci.

Strana
z2
amonet
27. aug 2023

som si skoro cvrkla, nechajme ho na smetisku dejin kam patri

sticker
tuippo
27. aug 2023

😀😀😀

bessie12
27. aug 2023

Preboha len to nie 🫣🤦‍♀️

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2023

A co takto sa ist radsej prebehnut na vzduch, pripadne si lepsie vetrat a nezakladat pribrzdene diskusie?

stanulienkat
27. aug 2023

Vdacime mu za vela, doviedol Sk medzi Eu krajiny a mal teda co robit po vystrajani Meciara, ktory nas izoloval od vyspelej Europy. Obavam sa vsak, ze aj jeho poznacilo par kauz a momentalne ma velmi malo %, aby sa oplatilo dat mu hlas. Zatial z vyberu ale patri medzi ten lepsi (slusnejsi) vyber, ak mam porovnat fasistov a zlodejovrahov z polovnickej chaty. Teraz sa do mna pustia asi 4 verne socialne demokratky.😁🤣🤣🤣

autor
27. aug 2023

Ale preco nie,je lepsia volba ako on?Nie je-cize len on je nas sampion.

erikavesela
27. aug 2023

V kazdom pripade je niekolkonasobne lepsou volbou ako tu na koni neustale ospevovane ps

pribinak
27. aug 2023

Tvije odporúčanie chápem tak, že tieto tropické horúčavy jednoducho ľudia nezvládajú a potom majú takéto nápady

pkgirl30
27. aug 2023

Čo tak si dať zmrzlinu na schladenie? 🤔👍

stanulienkat
27. aug 2023

@pribinak tak kepsie, akokeby napisala:Volte zlodejovrahov z chaty- Smerohlas. V normalnom state by uz vsetci sedeli v base.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
alex49
27. aug 2023

už by sa mohlo ochladiť, ludom prepína z toho tepla. Teda dúfam, že je to z tepla 😅

viestta
27. aug 2023

Mam odporucanie: Zvol koho ty chces, ostani tiez zvolia toho koho chcu, mozu, dokazu...

heni79
27. aug 2023

Dzurinda mal zostať v politickom dôchodku. Svoju líderskú pozíciu už mal, podarilo sa mu urobiť dosť dobrých vecí, ale aj dosť prešľapov. Dnes už nemá ten výtlak. A osobne si myslím, že vo viacerých oblastiach sa skôr stráca, ako im rozumie. Za mňa nie. A ako kedysi hovorievala moja mama: "Stratil cveng!" Prečo? Lebo neodhadol reálne svoje sily a pozíciu. Mohol skôr s odstupom komentovať dianie - získať si pozíciu človeka, ktorý roky bol vo vrcholovej politike, má nadhľad a vie dnes vecne ohodnotiť situáciu bez toho, aby niekomu nadržiaval.

petronelag
27. aug 2023

On je spojený s kauzou Gorila a to je dosť pestré.

maranta_leuconeura
27. aug 2023

Dzurinda rovnako ako mnoho inych politikov ma jeden velky problem-obrovske ego, ktore mu brani sa spajat a vytvorit nejaku velku demokraticku stranu, aby sa nestiepili sily a aby porazili Fica, Pellegriniho a Republiku. Lidra si mohli pre mna za mna zvolit v tombole. Ale kazdy chcel byt lider, takze teraz tu mame vela malych stran a vsetky maju 0 celych 0 0 nic. Fakt gratulacia. Ale tak im treba. Kvoli tomu budem volit PS, jediny maju este sancu to vytiahnut a skladat vladu.

domka222
27. aug 2023

Ďakujem, že si mi pripomenula, že ešte žije 😂

poppy22
27. aug 2023

to nie je pravda-najlepsie by som vladla ja..sama,s neobmedzenou mocou...skoro vsetci by ste boli vdacni...preto v septembri hadzte do volebnych urien listky,kde dopisete poppy ...dakujem...

zuzanka.zuzu
27. aug 2023

@maranta_leuconeura skladať vládu? a s kým? PS bude v opozícii, tí nebudú nič skladať

alickapusinka
27. aug 2023

Z obyčajného výpravcu vlakov sa stál politik. Nasrať mu ešte takého by som nevolila. Keby išiel sám ako strana do volieb a núkal by mi milion eur za hlas tak by som mu ten hlas nedala. Ak máš horúčku tak skoč na mokru handru a daj pokoj ľudom. TY ho voľ a nás tým nezaťažuj. Alebo mu robíš kampaň ktorá je tu mimochodom na MK zakazana.

ahhola
27. aug 2023

Si si odskočil zo Zomri?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
27. aug 2023

@maranta_leuconeura preboha, len to nie

oli18
27. aug 2023

Nerozdrobte hlasy na bezvyznamnych politikov bez sance. Dzurinda je jednym z nich.

pokojvdusi9
27. aug 2023

Ste na praskoch??Tohoto vlastizradcu by som za rozkradnutie statu dala zastrelit.A zato ze dovolil prelet a bombardovanie byvalej Juhoslavie moze byt rad ze nezere brckom a nevozi sa na voziku

hermionia
28. aug 2023

Ano, aj na Ukrajine robil poradcu a vidime ako to tam dopadlo....

autor
28. aug 2023

@hermionia na Ukrajine robil poradcu Miklos.

petronelag
28. aug 2023

Aj Dzurinda tam robil poradcu.

weggie
31. aug 2023

Co je toto za propagandu ? To je akoze vtip ?

vorkola
31. aug 2023

@stanulienkat Moja rec,

Strana
z2