icon

Voľte PS

22. sep 2023

Ak nechcete, aby voľby vyhral Smer, tak voľte PS! Je to aktuálne jediná strana, ktorá má šance ich predbehnúť. Smer nielen ze je mafia a spiatocnicka strana, ale je v prvom rade hanbou Slovenska a vo svete maximálne nereprezentativna strana! Pri ich spôsobe vystupovania a vyjadrovania sa nemaju čo robiť na čele krajiny. Ich názory a prejav nás pochovaju v očiach celej EÚ. Ako keby nestačilo, že už sme teraz na chvoste. Okrem toho zastavia všetky trestné stíhania voči svojim osobam. Preto nedovoľte, aby sa rozbili hlasy a voľte tých čo aj majú šancu túto tragédiu zvrátiť. Iné strany to nedokážu.

Strana
z3
eteew267
22. sep 2023

Šak si voľ koho chceš. Nestačí, že to všadiaľ furt hučia ešte aj tu. Otras.

autor
22. sep 2023

@eteew267 budeš voliť koho chces a voľby vyhrá zaručene Smer. Môžete potom všetci plakať a bude jedno aké volebné programy ste uprednostnili. Žiadna z ostatných strán nebude mať hlavne slovo.

anonymanonym
22. sep 2023

Som volic PS, ale prepac, taketo diskusie su cez ciaru (kazdy ma pravo volit co uzna za vhodne), dokonca mozno az kontraproduktivne a vo vysledku odhovarajuce od volenia tejto strany... nakolko za 3,2,1 plne komentare totalnych hoaxov a strašenia vraj "zvratenostami"...

paradajkova
22. sep 2023

Tiez si prajem, aby PS volilo co najviac ludi. Obavam sa ale, ze takyto prispevok k tomu velmi nepomoze. Skor to pritiahne vsetkych, co PS neznasaju. Potom tu zacnu zas vytahovat vsetky tie bludy co o nich oponenti rozpravaju.

abbey1
22. sep 2023

Nikdy som Smer nevolila. PS legitimnyn sposobom nema sancu volby vyhrat. Tak zle to este so Slovenskom nie je, aby ludia nevudelu, co volba PS prinesie. Je uolne trapne, ze sa strana musi uchylovat k takym volebnym praktikam a propagandam. ;)

abbey1
22. sep 2023

@paradajkova
@anonymanonym O PS nie je potrebne sirit hoaxy. Uplne staci ich sledovat. ;)

paradajkova
22. sep 2023

@abbey1 sledujem ich pracu dlhodobo. Vdaka za radu.

autor
22. sep 2023

Chcem, aby ľudia pochopili, že žiadna z ich stran nemá šancu uspieť v tomto boji proti Smeru. Každý chce voliť koho chce, ale zároveň nikto nechce, aby vyhral Smer. Ale takto to nefunguje. Buď budu voliť toho kto reálne môže nad nimi vyhrať alebo nech neplačú, keď vyhraju mafiáni. Hrať sa tu teraz na to kto má aký volebný program je úplne jedno, keď víťaz je jasný, ak sa nebude voliť hneď druhý v poradí. PS je stále menšie zlo než Smer (pre tých čo ich neuznávate)

korylan
22. sep 2023

Toto je anonymný blud. Na smiech.

anonymanonym
22. sep 2023

@abbey1 podobne ako
@paradajkova sledujem ich pracu uz par rokov, a aj celkovo politicku scenu 🙂

paradajkova
22. sep 2023

@autorka, ak chces pomoct PS, tak navstiv rodinu a s nimi sa porozpravaj o politike. Zastav sa na ulici pri susede a otvor tuto temu. Na MK zalozenim anonymnej diskusie tomu velmi nepomozes.

mapa
22. sep 2023

@abbey1 ako myslis vetu: "PS legitimnyn sposobom nema sancu volby vyhrat." Teda najma to slovo "legitimnym"? Akym inym sposobom sa v slobodnej krajine daju vyhrat volby?

amy2807
22. sep 2023

volit PS?..to si radsej ruku odrezem..tomu simečkovi by som nezverila ani otvorit flasu s mliekom nie to ešte riadit stat..pre boha..a ten ich program to je snad zly vtip

autor
22. sep 2023

@paradajkova ak čo i len pár ľudí tento môj príspevok zmobilizuje, tak to stojí za to. Medzi týmito dvoma stranami až taký veľký rozdiel nie je, aby pár ľudí to nemohlo zachrániť.

autor
22. sep 2023

@amy2807 Fico dokáže riadiť stat keď klame v priamom prenose v každej relácii? A vyjadruje sa ako v krčme?

abbey1
22. sep 2023

@mapa Myslím ju tak, ako som ju napísala. Verím, z Slováci sú dostatočne rozumní, aby videli, čo PS prináša a že sa teda nenájde potrebný počet voličov, aby sa stali víťazmi volieb. Legitímne teda šancu vyhrať nemajú podľa mňa.

amy2807
22. sep 2023

akoze uz ma v mojom rodnom meste aj par mojich znamich zastavili na ulici z PS a zobrali nech ich volim ale niekedy kukam kam az su ochotni zajst?..to im tak tecie do topanok ci co?..

autor
22. sep 2023

@amy2807 netečie im do topánok. Bytostne normálni ľudia nechcú, aby vyhral Smer. Je jedno kto je druhý. Všetko je lepšie než oni a hlavne reprezentativnejsie slusnejsie a ludskejsie

abbey1
22. sep 2023

Anonym, priznaj sa, že ty si zo Smeru. Robíš tu PS medvediu službu. ;)

autor
22. sep 2023

@abbey1 až taký sadomasochista nie som, aby som bola zo Smeru🙂 sebadestrukcne správanie ich voliť a vykopať hrob celému Slovensku

mapa
22. sep 2023

@abbey1 ok a ak nahodou vyhraju (tiez si to nemyslim, ale mozno na poslednu chvilu stiahnu nerozhodnutych volicov), tak to bude nelegitimne? Lebo ja som presvedcena, ze v tejto krajine budu tieto volby legitimne.. a teda aj ak vyhra mafianska luza v podobe smeru/republiky/hlasu/sns/sme rodiny, tak volby budu legitimne, len bohuzial za nich legitimne hlasovala vacsina...

cafelatte
22. sep 2023

Ale Fico zastaví vyzbrojovanie Ukrajiny a otočí imigrantov späť. Co ti Šimecka vie ponúknuť? Ze sa môžeš dat preoperovat na muža jedine a budeš si nabíjať auto aby si mala dojazd aspoň 60 km. Najväčší štátnik s najväčšími skúsenosťami je Fico, aj keď ja ho zrejme voliť nebudem. Teraz keď Rusko zakázalo vývoz benzínu treba zrušiť sankcie lebo budeme ešte väčšia bedac, ale Simecka je zavrtany v americkom zadku. Ale ja Vám to prajem slniečkarom, veľmi dobre sa zrejme este máte.

autor
22. sep 2023

@cafelatte Fico je v prvom rade notoricky klamár. Aj keby mal najlepší volebný program a najväčšie skúsenosti zo vsetkych, nikdy v živote nedodrží svoje slovo a nepovedie krajinu dobrým smerom. On nechce skončiť v base..pochopte to, že len o to mu ide a narozprava hocičo, aby vyhral voľby.

cafelatte
22. sep 2023

Mítingy PS sú prázdne.

paradajkova
22. sep 2023

@autorka ja uplne chapem tvoje rozpolozenie, ze chces pomoct a chvalim angazovanost, len ta forma je otazna. Sama sa casto zapajam do diskusii a prave preto si myslim, ze ked das nadpis "Volte PS", tak to pritiahne hejterov PS a tato diskusia bude iba o hejte na PS. Cize aj nerozhodnuty volic si tu precita len hejt.

Autorka, este jeden tip mam pre teba, ak chces pomoct PS , da sa im aj prispiet na kampan. My sme s muzom prispeli https://progresivne.sk/podporte-buducnost/ a aj "o.z. mladi" sme prispeli, ked robili tu kampan prevazne v CR, nech idu ludia k volbam.

autor
22. sep 2023

@paradajkova ja len veľmi chcem, aby ľudia videli aj iný uhol pohľadu a nielen samotný program s ktorým možno nesúhlasia. Ale nech vidia aj to, že ak napr nesúhlasia so Smerom, tak PS je možnosť ako poraziť Smer. Keď ich nepresvedčil volebný program PS, tak toto možno áno. Zbytočne im tu budeme omielat čo pozitívne PS robí, keď oni to vidieť nechcu. Ale ak uvidia, že vlastne ani Smer nie je žiadna výhra a z týchto dvoch je PS menšie zlo, tak možno ho budú volit. Iné strany nad nimi nevyhraju určite

autor
22. sep 2023

@paradajkova a ďakujem za tip🙂

anonymanonym
22. sep 2023

@cafelatte tam, kde som bola ja to malo od prazdnoty riadne daleko 🤷‍♀️

helen_167
22. sep 2023

@paradajkova tak tak treba im nalievat do kasy 😀, nikdy ani cent radsej dam zobrakovi na ulici, ako PS

charliee1980
22. sep 2023

Pocuj, ty kolko promile si dnes požil/a ????? 🤣🤣🤣🤣

Strana
z3