icon

Vozia kuréri balíčky aj 24. decembra?

21. dec 2021

Ahojte zaujíma ma či kuriéri vozia balíčky aj na štedrý deň napríklad doobedu alebo tak?? Ďakujem 🙂🙂

Strana
z2
simca06022011
21. dec 2021

@beata_k aj som sedela v kancelarii, aj som sa trmacala autom, aj som robila "plan" vykladok, zacinala v BB o 5tej rano a koncila po pol noci doma, medzi tym si prezila rozvozy v BA a pocelom slovensku. A nie, nie je to ina praca ako ta kancelarska, ide len o zvyk a o to , co koho bavi. Toho sofera by asi nebavilo hrabat sa v papieroch, nemozu vsetci sedeit v kancelrii ;)

kate_cs
21. dec 2021

Napríklad GLS ma na ich stránke, že doručujú len do 23. a potom akú voľno. Určite to majú na webe. Ja čakám už od 15.12. Slovenskú postu kuriéra a pomaly stracam nádej 😞

kate_cs
21. dec 2021

@beata_k to tak ale vôbec nie je. Objednala som z eshopu 10.12 od nich to odišlo hneď a kuriér doručil až včera 20.12. Další nákup 15.12 a eShop sám garantoval doručenie do 2-3 pracovných dni a balík ešte stále nemám doma.
Takze nie vždy je to o tom, že ľudia sa zobudia neskoro.
Kuriér presne vedel do čoho ide keď podpisoval zmluvu.

h2
21. dec 2021

@kate_cs Aj ja presne takto čakám na balíček, objednaný minulý pondelok, e-shop písal, že doručenie 16.12. Od nich to dávno odišlo a ja to stále nemám. 🤷🏻‍♀️

simca06022011
21. dec 2021

a inak eshopy, treba dobre davat pozor co posielaju za udaje, lebo napr mne sa teraz stalo, ze odoslala som obj. doobeda, na obed mi uz prisla sprava o odoslani, lenze to bolo zo systemu eshopu a nasledne kurier poslas spravu, ze caka na balik a bude sa dorucovat. Lenze eshop dal balik kurierom az dalsi den poobede, cize realne sa to dorucovalo za dokonalych podmienok na 3. den, plus zdrzanie dnes kvoli sviatkom.. to by bol aj 5. den, ak rataju ze kurierom to trva 2-3dni.
plus napr sps v okoli BA malo nejaky covid problem, cize nestihaju dorucovat... kto vie ako su na tom iny kurieri. Dokonca som citala, ze si ludia chodili vyberat zasielky do depa.

petamich
21. dec 2021

@simca06022011 akurat to riesime 🙈 nasim sa pokazil sporak, 15.12. objednali, ze garancia dorucenia do Vianoc, na druhy den to odovzdali prepravnej spolocnosti (aspon sa tvarili), prepravna spolocnost ma dnes status - termin dorucenia neznamy, volala som so Nay a ze VCERA! to odovzdali spolocnosti - hlavne, ze sa tvarili od 16.12. tak nasi asi budu na rozkoch na Vianoce

simca06022011
21. dec 2021

@petamich no vidis :D a clovek by to hadzal na kurierov :D ja toto riesim s ikeou retardovanou, uz od zaciatku novembra... :D

slapina
21. dec 2021

Neznášam keď takto obchody zavádzajú. Ono fakt ľudia nadávajú na kuriérov, no tí s tým často krát veru nemajú nič

elizabet173
21. dec 2021

@h2 ja som objednala 5.12., doteraz ani ťuk, nepotrebujem to na Vianoce, ale keby áno...

petamich
21. dec 2021

@simca06022011 velmi radi to hodia na kurierov 😂 a ti za to vlastne vobec nemozu aspon v nasom pripade

h2
21. dec 2021

@elizabet173 Našťastie aj ja bez toho prežijem. Len teraz neviem, čo robiť, lebo som si to nechala doručiť do práce a od zajtra som doma. 🤔

h2
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
21. dec 2021

@h2 tak v tom systeme si vies presmerovat objednavku domov.

h2
21. dec 2021

@simca06022011 Nad tým veľmi uvažujem, lebo ak by to doniesli zajtra-pozajtra, v robote budú kolegovia a môžu to prevziať. Ale keď budem "doma", tak ako naschvál, práve vtedy budem určite niekde v obchode...

zafir01
Autor odpoveď zmazal
lucka_ke
21. dec 2021

@zafir01 OK tak deň pracovného pokoja, rovnako ako 25. a 26.12., 6.1. aj Veľká noc... proste to nie je bežný pracovný deň

zafir01
21. dec 2021

@lucka_ke som si to normálne musela vyguglit. Lebo ja ako predavačka pred MD som vždy pracovala. Aj muž ako kamioista. Aj mama, ako opatrovateľka... Takže som to vždy vnímala ako pracovný deň. Myslím ze par rokov dozadu to tak aj bolo.
Každopádne sú profesie, ktoré skutočne tento deň by do prace nemuseli...

petamich
21. dec 2021

@h2 tak u teba to fakt ma kurier 🤷‍♀️ a SPS nestiha to bola ta kauza a ze vypli call centrum atd.

simca06022011
21. dec 2021

@zafir01 ano aj ja viem ze kedysi to bol pracovný den riadny, tiez sme sa za to hadali kto bude doobeda v robote 😂 lebo väčšina cestovala mimo. A ked sme protestovali priamo na personálnom, lebo zakaznici aj tak ziadny, tak nas odbili ze ide o pracovný deň.

autor
Autor odpoveď zmazal
petamich
22. dec 2021

@kate_cs nespoliehala by som sa na to, ze na vine je kurier - nasi objednavali sporak 15.12., 16.12. sa obejnavka tvarila ako odoslana na dorucenie a kedze som to vcera reklamovala a dozadovala sa informacii, tak mi najskor povedali, ze to kurierovi odovzdali 20.12.! Ked sme sa pre istotu informovali u kuriera ten zasa tvrdil, ze to nemaju. Takze som vytocena do biela (lebo nasi by asi jedli rozky s maslom na stedry den) volala do Nay, tovar uz zrazu "nikde nebol", objednavku sme zrusili a podla zaznamu v trackovani zasielky to kurier nalozil aj vylozil vcera! Takze Nay od 16.12. zavadzal a clovek je nastartovany na kuriera, ktory s tym nic nema.

petamich
22. dec 2021

@h2 no ako dorucili?

h2
22. dec 2021

@petamich Dnes ráno to prišlo do práce. Už mám dovolenku, ale zabehla som si tam pre to a už to mám doma. 😊

Strana
z2