icon

VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?

anitka
3. mar 2008

Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.

juliatko27
24. nov 2014

Ahojte , nemá niekto vypracované materiály na skúšku Aplikovaná sociálna politika, prof. Tkáč? Veľmi by mi to pomohlo. dakujem. juliatko27@centrum.sk

dieselko
24. nov 2014

Ahojte, mal z vas niekto predmet MISIJNA A CHARITAT. SP s prof. Buckom? Co dava na skuske? Mal som s nim prednasku, ale na skusku pride skusat dr. Juristy.

vagus
25. nov 2014

@malalucka3 Přeji pěkný večer, moc ráda bych přijala Vaši nabídku nějakých materiálů ke studiu SP. Jsem ve druhém ročníku. Čeká mě zkouška z třetího sektoru doc Roman...atd. Děkuji A. (tesarova.alena@seznam.cz)

guinevre
25. nov 2014

@sarah17 Skus viac krycat (caps lock), zrejme ta niekto bude pocut 😀 ...ci sa mame kazda tu ozvat, ze :Ja nie", "Ani ja" 🙂

patrishqa
25. nov 2014

Ahojte 🙂 Niekto, kto už má odbornú prax za sebou a má nejaké materiály a príklady, ako to má vyzerať? Vďaka 🙂 patrishqa16@azet.sk

erin12
26. nov 2014

@dieselko tvoja otazka nema logiku 😀 na co ta zaujima, co dava na skuske Bucko, ked pride skusat Juristy, hah ha

zuri5663
26. nov 2014

@dieselko ahoj ja som s ním mala aj prednášky aj skúšku, dal nám písomný test kde boli otvorené otázky bolo ich cca 10 - 12, poslal nám aj materiál ku skúške a vlastne z toho nám dával otázky, bol dosť prísny lebo čo si pamätám tak veľa ľudí išlo u neho aj na opravák

sarah17
26. nov 2014

ahojte nemá tu niekto sylaby od Tkaca? (uvod do soc.politiky a politika zamestnanosti) nikde to neviem najst 🙂 diky

stano_m
27. nov 2014

@sarah17 Ahoj, potrebuješ niečo takéto: Prof. JUDr. Vojtech Tkáč, CSc.
Základy práva a služby zamestnanosti. 2008

jis88
28. nov 2014

Ahojte.Chcel by som sa spytať ci je tu niekto z vas co mali pisomnu skusku z Anatomie A Fyziologie z Prof.Miron Sramka,ze ci nahodou niekto nema testy alebo nieco poradit ze aky je na skuske a tak.
Dakujem prajem pekny vecer

tokilam
29. nov 2014

@babulka65
eliska31 Nedá mi nereagovať na to čo tu vy dve vypuštate z úst , evidentne ani jedna z Vás nie je absolventkou vysokej školy sv. Alžbety ............................... Ani jedna z Vas nemá ani len kúsok sebareflexii a nehovoriac o vedomostiach .......... Ani jedna jediná fakulta v celej BA nedáva svojim študentov v 1. ročníku 10 písomných a ústnych skúšok za jeden jediný semester. tak mi hovorte niečo o kvalite a kvantite. Taký istý diplom ako máte aj vy dostaneme aj my na Vysokej škole sv. Alžbety ............ Výsostne ma uráža Vaša arogancia a porovnávanie fakúlt či škôl BEZ AKÝCHKOĽVEK vedomostí.

evinka400
29. nov 2014

@januska111 vsetci su v pohode, len sa treba ucit 😉

lina711
29. nov 2014

******AHOJTE, VIETE MI POSKYTNÚŤ NEJAKÉ KVALITNÉ POZNÁMKY NA IMRAD? POPRÍPADE NEJAKÚ PRÁCU? V DECEMBRI ZMENIŤ ŠTRUKTÚRU DIPL. PRÁCE BEZ AKEJKOĽVEK PREDNÁŠKY, A ODOVZDAŤ JU V MARCI JE TVRDÉ...

vierka987
30. nov 2014

Ahojte,surne potrebujem vediet Schavel- soc.prevencia,aky test dava,naco sa zamerat?

elektrablade
2. dec 2014

Zdravím, ja by som aspon cca potrebovala vedieť co sa Schavela týka, či sa zamenriava v teste na zákony/ definicie hlavne? Vopred dakujem

elektrablade
2. dec 2014

@maculkac ahoj, keďže si už mala skúšku so Schavel a dokonca písomnú, načo sa zhruba zameriaval? Definície alebo skor delenia?

xstudentkax
2. dec 2014

@elektrablade Schavel nezvykne davat zakony, skor rozne delenia a pre vysvetlenie pojmov skor vlastnymi slovami popisat, vtedy vidi, ze tomu aj rozumies a nie nabiflenu definiciu, on ma rad, ak vyjadris vlastny nazor, postoj k problematike a mas za "A" ale aj ti, co sa nepripravia na skusku mavaju za "A", lebo u neho sa da aj opisat z materialov 🙂) 😵

maculkac
2. dec 2014

@elektrablade Ahoj, som síce už 3 roky po Mgr. promócii, ale Schavela sa vôbec neboj, je to jeden milý, veľmi seriózny človek, ja som ho mala aj na štátniciach a bol super. Na skúške nám napr dal 5 otázok, napr. u supervízie - formy a typy, zamerania supervízie - proste iba ten základ. Aj keď by si to napísala svojimi slovami a zistí, že to chápeš, že vieš, čo si napísala, nemusíš sa učiť poučky.... Proste, napíšeš, aj keby si sa ako neučila.... Ale pri ňom aj spolužiaci veselo opisovali.... Skúška s ním je malina 🙂

elektrablade
2. dec 2014

@xstudentkax no chvala bohu ze sa nemusi biflovat vsetko lebo sa da pekne vysvetlit vlastnymi slovami. Neviem vsak ako bude prebiehat skuska kedze vraj ma nieco zlomene a len po dakom posle tie testy.

elektrablade
2. dec 2014

@maculkac dakujem pekne za ukludnenie. Zacinala som stresovat kedze som nevedela co od neho cakat. 🙂 vdaka

xstudentkax
4. dec 2014

@elektrablade Aj my s nim mame mat skusku, tak asi bude tiez niekto zastupovat, nevies, co ma zlomene? Daj prosim vediet ako to prebiehalo, dakujem

drevdar
4. dec 2014

Ahoj píšem seminárnu prácu nemá z náhodou niekto knihy v pdf,alebo materiál k téme -Význam rodiny pre spoločnosť,ďakujem

slavka35
4. dec 2014

@lina711 ešte potrebuješ tie materiály?

slavka35
4. dec 2014

@patrishqa Chovanec je super uvidíš

drevdar
5. dec 2014

@slavka35 Áno ak by si mala bola by som rada.

elektrablade
6. dec 2014

@xstudentkax Neviem či si na pobočke v MI, ak jo, mi sme mali v triede Barkasi, Mackovú a Šamudovskú ako dozor. Rozdlai nám každému úplne iný test a tak sme písali, niektoré otázky boli krúžkovacie ale viac vecí mohlo byť správnych alebo úplne všetky, u ktorého testu ako, daktoré boli aj dopisovacie otázky a niektoré len úplne dopisovacie, niektoré odpovede krúžkovacie mi prišli dosť zavádzajúce, vraaaj do Vianoc dostaneme známky a až dakedy 20. februára sa dostaví Schavel a zapíše nám ich do indexov...

xstudentkax
7. dec 2014

@elektrablade Ja som z ineho mesta, ale dakujem za info, len on nezvykol davat testy a este take ako opisujes a kazdemu iny, on vzdy daval 4-5 otvorenych otazok...no, aspon viem na co sa pripravit 🙂

hanybi
16. dec 2014

ahojte kocky, studuje niektora z vas osetrovatelstvo-denna forma?
mam zaujem sa prihlasit, no zaujimal by ma nazor studentov 🙂
dakujeem

zuri5663
27. dec 2014

Ahoj chcem sa opýtať či náhodou niekto z vás nemá uloženú v pdf niektorú z týchto kníh:
KŘIVOHLAVÝ, J., 2001. Psychologie zdraví. Praha: Portál. 278 s. ISBN 80-7178-46-5.

VÁGNEROVÁ, M., 1999. Vývinová psychologie. Praha: Portál. 410 s. ISBN 80-7178-308-0.

VÁGNEROVÁ, M., 2000. Psychopatologie pro pomáhajíci profese: Variabilita a potologie lidské psychiky. 2.vyd. Praha: Portál 444 s. ISBN 80-7178-496-6.

VAŠUTOVÁ, M., 2005. Pedagogické a psychologické problémy dětství a dospívaní. Ostrava: Ostravská univerzita. 280 s. ISBN 80-7042-691-8.

Ďakujem 🙂

cecil36
2. jan 2015

Pls menil niekto v tomto case skolitela? Mam to niekde oznamit? Dik za rady.