Však ja ti "pomôžem", alebo zasmejme sa spolu
Žienky jedna taká úsmevná príhoda z noci, ak máte podobnú rada si prečítam🙂
Malá je veľmi naviazaná na mňa, čo je to horšie ma veľmi, veľmi zlý spánok.
Za noc X krát hore.
Dnes v noci môjho partnera veľkoryso napadlo že mi pomôže a tak povedal že dnes sa postará on. A tak som teda išla urobiť mlieko, prídem a pýtam sa či už ju prebalil, že nie, že ja to viem rýchlejšie 🙈 no dobre, tak som ju prebalila a hor sa na kŕmenie.
Malá sa mu vrtela a videla som na nej ako na mňa pozerá štýlom "čo tam lezis? Pod ma nakŕmiť ". Samozrejme ani necucla od neho, tak som ju nakrmila q on mi znova veľkoryso vraví že jej aspoň bude podávať cumlík kým nezaspi. Tak som ju uložila do postieľky a už iba počujem chrrr... Malá sa bohovsky začala rehotat, chlap chrapal a ja som 2h uspavala 🙈🤷♀️ tož pomoc ako lusk 🙈😅
Aj vaše polovičky sú také nápomocné? 😅
Pekný piatok žienky ❤
Tak vies, nikdy si netreba nechat ujst sa pochvalit 🤭
Aj ja mám takého. 😃 Urobí vsetko, len ja to viem lepšie 😃 prebali takou rýchlosťou, že sa mala štíhla dvakrát vycikať do otvorenej plienky 🤣🤣 uspava tak, že ani nevie, kedy som ho prikryla a všetko upratala. Oblieka tak, že druhé sa od horúčavy vyzlieka. Ale urobi. Aj bol týždeň sám s malým a nezomreli od hladu, malý ho poslúchal, mali zážitky.
Si super. Páči sa mi tvoj zmysel pre humor, muž je zlatý, snažil sa veľmi a proste ho to zmohli. Urobila si môj deň príjemným.
mna si pobavila. Mne sa hned vybavilo nieco podobne. Dodnes je to "zabavna historka z natacania", na ktoru rada spomoinam. A nie som ani neschopna, ani muza nie je uplne gramblavy aby sa nepostaral.
@miselar no, ako ja zase na druhej strane nepochopím ženy, ktoré nezapajaju do všetkého aj mužov. To nie je o tom, že sú nesebestacne, ale o tom, že to dieťa má aj mamu, aj otca. Môj muž ihneď po príchode z pôrodnice robil všetko okolo synčeka rovnako ako ja. Môj muž je úžasný v tom, že my spolu doma aj upratujeme. Alebo keď to tak vyjde, tak ide so synčekom von a upratujem ja. Vie navariť, oprať, všetko. Stará sa ukážkovo, venuje sa mu po príchode z práce ako pravý otec. Napríklad rad hra hry na PS5, ale nikdy, opakujem nikdy si to nezapol, keď bol synček hore. Jedine, keď sme ho zase na oplátku nechali oddychovať my a neboli sme doma. Vzdy hra len, keď obaja spíme alebo keď mám ja svoj program a synček na obed spi, radšej sa s ním hrá. Aj preto maju so synčekom taky vzťah aký majú.
Potom pri tom prístupe ako máš ty sa ženy neskôr sťažujú, že všetko robia samé, že chlap leží len pred telkou, že nič nepomôže, že sa nevenuje dieťaťu, že nemajú čas na seba a tak ďalej...... Ja by som takého chlapa nechcela ani zadarmo. 🤮
Jasne, ze milá príhoda. A ešte naviac sme sa dozvedeli, že @cyberk ma predsa na viac !!!!!!!
U nas podobne casto. Ale na inu notu-ako sa vie dobre postarat, ked su sami. A v reale vsade bordel, dieta na huja oblecene, neokupane…😃 no ale musim povedat, ze rastom dietata sa to lepsi, uz zvlada muz vsetko, ked bol malicky, neprebaloval ho ani nekrmil, ani nekupal, zw on to nevie.
Ja som muža tiež napríklad nepotrebovala, lebo staranie sa o zdravé deti nie je jadrová fyzika, 5 rokov som až na pár mesiacov s novorodencami doslova preležala doma, pozrela cely netflix popri detských hrách.. úprimne mi je mužov ľúto, že nie všetci zažijú tieto časy pohody 😂 nemenila by som život ženy ani za nič 🤣 už fungujeme ako plnohodnotní partneri, aj keď stále deti ráno vozim ja a chodím po ne ja, ale nevrtam studne ako moj muž v čase a nečase ale odpočívam v kancelárii, takže sa na varenie večere aj teším 😅 moj muž by pri tak malom decku rovnako strečkoval, 5 rokov som mala 1 kočík pre deti, keď som ho darovala ďalej, nevedel ho ani zložit pani, ktorá si poň prišla, ale môže mi byt jedno či ho ma za idiota, rovnako ako aj autorke môže byt jedno, že si o ním niekto mysli že je neschopak 😂😂😂😂😂😂
Vy ste tu niektoré tak mimo že to ani nie je možné 😃😃napísala úsmevný príhodu, jedna hneď že jej to úsmevné nepríde, ďalšie že má neschopného muža. Ja normálne žasnem 😃😃 modrý koník sa zmenil na riadne zlo. Veď dajte si čokoládu,majte častejšie sex a hlavne sa hoďte do pohody. Ešte aj z milej príhody urobíte drámu,extrém čo robíte niektoré
Preco si si nesla lahnut do obyvacky? ;) s muzom
sme na pol/pol materskej odchovali 3 deti. Ked mal jeden “sluzbu”, druhy palkoval do obyvacky, stuple v usiach👌😄
Jeminenku ženy ved už kľud. Ak máte muža ktorý vám pomáha so všetkým, vstáva k malému/malej , varí, perie, žehlí, upratuje, chodí do práce a ešte vám dá večer aj masáž, super, ste šťastné ženy.
Ak máte chlapa ktorý nevstava k malému ale pomáha v domácnosti, tiež ste šťastné ženy. Niekto proste nedokáže v noci vstať a fungovať. Niekto má dieťa ako ja že nechce nikoho iného okrem mňa 🤷♀️ a nepovažujem sa za neschopnu keď chlap príde z práce, zoberie si ju a venuje sa jej. Nepovažujem za neschopneho ani jeho že mu to s nou v noci nejde 🤷♀️
Sú deti ktoré sú zanedbané, o ktoré sa rodicia nezaujímajú... to sú neschopný rodicia ktorí si zaslúžia niektoré z týchto komentárov...
Ale čo je také zlé na tej príhode čo som napísala...?
No asi sa má veľa žien až príliš dokonalo... alebo sa tak aspoň prezentuje ....
Hlavne kľud, kávu do ruky a pekný piatok ❤🌼
@viestta aby sme sa rozumeli ,môj muž prevalí,nakŕmi aj nákupy aj uprace ...ale nenazyvam ho neschopným len preto lebo zaspí ...Samozrejme že svoje deti vychovávame spoločne a aj sa spoločne staráme o naše deti .Len proste nemám potrebu aby mi stal za ritou alebo všetko robil lebo ja chudatko žienka som v noci malo spala ...
@miselar a tak robíš všetko ty a stojíš mu za ritou.
Tvoj frajer nemá čo pomáhať, je rodič, má sa starat
Autorka podľa mňa je super ze sa snaží, len ho aj nechaj danú vec/činnosť dorobiť. Jasne ze to vieš lepšie aj rýchlejšie, ved si s nou stále ale zvládol by to aj on.
Chlapi proste beru to rodičovstvo po svojom. Ja som sa najviac smiala ako obliekal ex malú, nie a nie pochopiť rozdiel medzi teplakovou supravou a pižamom, večne ju obliekal do pizamoveho trička a ešte bol urazený zé sa na tom smejem.
@miselar no vies, nie vsetci chlapi su taki, ze sa nechcu starat, moj sa staral a chcel starat, aj ked chodil do prace, je mi luto, ze tvoj taky nie je, nielen kvoli tebe, ale aj kvoli detom. Deti ste si snad narobili spolu, ci si sebestacna, tak si aj sama oplodnila, hadam ho nebudes obtazovat, ked chudak pracuje? :D Ja zas milujem zeny, co takto ofukuju svojich chlapov, same na seba si pletu bič a nazyvaju to "sebestacnost" lebo si ich ani ich pracu doma nikto nebude vazit, ani ich chlap ani ich deti. Robis doma komplet servis, no som zvedava, ako naucis chlapa sa starat o deti, ked uz budes pracovat a ci on bude ofukovat teba ako ty jeho. Naozaj mi je luto, ze takto rozmyslas v 21. storoci, kde finsky minister obrany odchadza bez hanby na rodicovsku dovolenku, lebo sa mu narodilo dieta - asi je jeho zena jedna z tych "nesebestacnych" matiek.
@zmrzlinka2021 vôbec nie je šikovný a samostatný
@scorpionflower1 vážená pani či slečna môj muž sa dokáže o naše deti domácnosť a všetko postarať sám či chodím do práce alebo nie ....ja som písala reakciu pani ktorá autorkineho muža nazvala neschopným len preto že zaspal ...vážne nechápem čo tu riešite 🤣🤣🤣.Inak áno som sebestačná 👍.A chodím aj do práce a som tu stíham všetko 🤣
@miselar no vidis, tak moze aj k detom v noci vstavat. To ze zena nechodi pocas materskej do prace neznamena ze nepracuje. Chlap odide do prace a ona ma sichtu - starostlivost o deti je plnohodnotna praca a velmi narocna
@zmrzlinka2021 čítaj vyššie čo som písala ...
Tak vtipné to nie je .jasné že keď je dieťa zvyknuté na teba tak si tá bude pytat ..
Mňa to pobavilo, spomenula som si na príhodu u nás,na margo "okamžiteho zaspatia" kúpili sme synovi detskú kuchynku, neskutočne sa tešil, muž mu ju poskladal v obývačke,malý o siedmej nie a nie spat, lebo nadšený z kuchynky.
No teda nech sa chvílu ešte pohrá, že on aj tak ešte bude pozerať telku a ja nech si idem ľahnúť.
Ok pohoda. Okolo polnoci som šla na WC, pozerám, stále sa svieti v obývačke, reku, ešte stále pozerá chlap telku? Nazriem a pohľad bol zaujímavý, muž spal, chrapal zvesela, telka vypnutá (po 4 hodinách sa vypne sama) a syn o dušu spasenu varí v tej svojej kuchynke, nanosil si ešte moje varešky, misky, hrnce a varí, varí 😆😆
Aši ho to úplne vyčerpalo, lebo keď som ho vzala a odniesla do izby, zaspal skoro okamžite (asi by ho vyplo o chvíľu priamo na tých hrncoch)
Ja som tvoju prihodu pochopila ako vtipny zazitok na rozveselenie, ale vidim hned prispevok par frustrovanych materi, ktore hned vytasia zoznam vsetkeho co ich muzik robi a ake to maju v zivote super🙂))) pritom netreba ani semester z psychologie, aby bolo kazdemu so sedliackym rozumom jasne, ze ked im este aj prihoda na odlahcenie navodi taketo stavy, musia byt strasne nestastne a frustrovane...

@beata_k akože kukám čo sa to stalo, čo to tu píšu niektoré 🙈 človek chce zlepšiť niekomu náladu v tomto hektickom, predvianočnom čase, vonku "chčije, X ľudí má doma naozaj peklo a tu sa ide niekto pozastavovat nad úsmevným zážitkom 🤷♀️
Mne tiež sused vždy, vždy ale naozaj vždy keď ma stretne rozpráva o tom ako on vstaval k svojej dcére 10x za noc, robil v bani a žena spala a ani raz ma nenapadlo nadávať na jeho ženu, pripadne vypadať môjmu chlapovi ze nevstane 20x za noc k malej a neutišuje ju 🤷♀️ Zastúpi iné práce v domácnosti zatiaľ čo ja si vypijem horúcu kávu s vyloženými nohami 🤷♀️