Však ja ti "pomôžem", alebo zasmejme sa spolu
Žienky jedna taká úsmevná príhoda z noci, ak máte podobnú rada si prečítam🙂
Malá je veľmi naviazaná na mňa, čo je to horšie ma veľmi, veľmi zlý spánok.
Za noc X krát hore.
Dnes v noci môjho partnera veľkoryso napadlo že mi pomôže a tak povedal že dnes sa postará on. A tak som teda išla urobiť mlieko, prídem a pýtam sa či už ju prebalil, že nie, že ja to viem rýchlejšie 🙈 no dobre, tak som ju prebalila a hor sa na kŕmenie.
Malá sa mu vrtela a videla som na nej ako na mňa pozerá štýlom "čo tam lezis? Pod ma nakŕmiť ". Samozrejme ani necucla od neho, tak som ju nakrmila q on mi znova veľkoryso vraví že jej aspoň bude podávať cumlík kým nezaspi. Tak som ju uložila do postieľky a už iba počujem chrrr... Malá sa bohovsky začala rehotat, chlap chrapal a ja som 2h uspavala 🙈🤷♀️ tož pomoc ako lusk 🙈😅
Aj vaše polovičky sú také nápomocné? 😅
Pekný piatok žienky ❤
Keby mám doma takého, som najšťastnejšia na svete
@tosomja ja mám zas takého, že všetko vie najlepšie ale nič nespraví
@gertrudaosem no mat ja doma teoretika, tak velmi rychlo by z neho bol praktik. U mna by prazdne kecy presli len raz. Druhy krat by musel nazorne predviezt ako sa to robi.
@cyberk ty musíš mať veľmi vysoké IQ a hlavne EQ
@gertrudaosem ten môj urobí, aj s drevom, aj fantáziu má, ale kým on začne, ja aj skončím 😃 ale nie, šikovný je, keď chce.
Ako by si o tom mojom písala 🙈 Akože snaha bola, ale nevyšlo 😅
Môj muž tiež nekŕmil, neprebaľoval, nevstával.. netuší kde majú deti tepláky alebo lieky... Ale ja to po ňom ani nechcem. On zarába, ja som doma.. On ide ráno do práce a potrebuje sa vyspať.. ja to v najhoršom prípade dospím doobeda 😅 Okrem financií som samozrejme samostatná... vybavujem všetko od úradov, školy, škôlky, krúžky pre deti, nákupy, mužove účtovníctvo... prosto všetko. A ani by ma nenapadlo chcieť po ňom niečo z vyššie spomenutého.. prosto tieto veci si viem urobiť sama najlepšie 🙂
Na druhej strane manžel vie, že to tak nie je v každej rodine (desí ho predstava, že švagor musí chodiť so sestrou na nákup, k lekárovi a pod.). A tak si všetko čo robím doma váži 🙏

@cyberk ty si čo za človeka keď dokážeš niekoho, koho ani nepoznáš bezdôvodne nazvať neschopným alebo handrou? Sa zamysli nad sebou, fuj!