icon

Však ja ti "pomôžem", alebo zasmejme sa spolu

16. dec 2022

Žienky jedna taká úsmevná príhoda z noci, ak máte podobnú rada si prečítam🙂

Malá je veľmi naviazaná na mňa, čo je to horšie ma veľmi, veľmi zlý spánok.
Za noc X krát hore.
Dnes v noci môjho partnera veľkoryso napadlo že mi pomôže a tak povedal že dnes sa postará on. A tak som teda išla urobiť mlieko, prídem a pýtam sa či už ju prebalil, že nie, že ja to viem rýchlejšie 🙈 no dobre, tak som ju prebalila a hor sa na kŕmenie.
Malá sa mu vrtela a videla som na nej ako na mňa pozerá štýlom "čo tam lezis? Pod ma nakŕmiť ". Samozrejme ani necucla od neho, tak som ju nakrmila q on mi znova veľkoryso vraví že jej aspoň bude podávať cumlík kým nezaspi. Tak som ju uložila do postieľky a už iba počujem chrrr... Malá sa bohovsky začala rehotat, chlap chrapal a ja som 2h uspavala 🙈🤷‍♀️ tož pomoc ako lusk 🙈😅
Aj vaše polovičky sú také nápomocné? 😅
Pekný piatok žienky ❤

Strana
z3
mtn112233
18. dec 2022

@cyberk ty si čo za človeka keď dokážeš niekoho, koho ani nepoznáš bezdôvodne nazvať neschopným alebo handrou? Sa zamysli nad sebou, fuj!

gertrudaosem
18. dec 2022

Keby mám doma takého, som najšťastnejšia na svete

gertrudaosem
18. dec 2022

@tosomja ja mám zas takého, že všetko vie najlepšie ale nič nespraví

viestta
18. dec 2022

@gertrudaosem no mat ja doma teoretika, tak velmi rychlo by z neho bol praktik. U mna by prazdne kecy presli len raz. Druhy krat by musel nazorne predviezt ako sa to robi.

gertrudaosem
18. dec 2022

@cyberk ty musíš mať veľmi vysoké IQ a hlavne EQ

tosomja
18. dec 2022

@gertrudaosem ten môj urobí, aj s drevom, aj fantáziu má, ale kým on začne, ja aj skončím 😃 ale nie, šikovný je, keď chce.

jasminkaj
18. dec 2022

Ako by si o tom mojom písala 🙈 Akože snaha bola, ale nevyšlo 😅
Môj muž tiež nekŕmil, neprebaľoval, nevstával.. netuší kde majú deti tepláky alebo lieky... Ale ja to po ňom ani nechcem. On zarába, ja som doma.. On ide ráno do práce a potrebuje sa vyspať.. ja to v najhoršom prípade dospím doobeda 😅 Okrem financií som samozrejme samostatná... vybavujem všetko od úradov, školy, škôlky, krúžky pre deti, nákupy, mužove účtovníctvo... prosto všetko. A ani by ma nenapadlo chcieť po ňom niečo z vyššie spomenutého.. prosto tieto veci si viem urobiť sama najlepšie 🙂
Na druhej strane manžel vie, že to tak nie je v každej rodine (desí ho predstava, že švagor musí chodiť so sestrou na nákup, k lekárovi a pod.). A tak si všetko čo robím doma váži 🙏

Strana
z3