Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@archanjel007 krásne si to napísala pre kubik.... Zobrala som si k srdiečku 💟
@kudusko
@archanjel007
@mokilko ďakujem vám krásne dievčatá 😘 dnes ideme možno domov 😊
@olylili krasny drobcek 💕 som sa az rozplakala..ja uz sa neviem dockat mojho uzlicka..❤❤
@amelie2017 ďakujem 😊 už sme aj prepustený 😊👶 už si pekne v polke 😊
@mokilko super je to prekvapko🙂🙂
@mokilko Heh no to riadne prekvapko teda 😊 Ale samozrejme gratulujem k junákovi 😉
@domci1203 ahoj moja. Tak už som po folikulometrii. Folikul je zas na ľavej strane ale teraz nebude pichať pregnyl lebo to nevie odhadnúť kedy ho bude treba pochnuť lebo ak pomalšie dozrieva tak mi nechce rozhodiť cyklus ale že sa máme normálne snažiť, modliť sa a nevešať hlavu. Ešte jeden mesiac pôjdeme s clostilom po jednej tablete a potom zvýšime dávku. A to som brala aj inofolic dva krát denne k tomu som si dala. Ani neviem ako to povedať ako sa cítim sklamaná? Ani neviem či mám byť či nie. Neviem teraz....
@matka295 moja neboj hlavku hore usmev pozitivne myslenie a zadari sa🙂 sice ta prava ti to hovori:/....ktora vesala hlavu ked som mala na 8-10dpo negativny tehu test. Inofolic aj ja beriem stale dvakrat denne tiez. Ja teraz cakam na MS ci dojde ci nie:(. Som na prasky z toho trosku ale snazim sa ti brat pohode🙂... Drzim silno palceky zlaticko aby sq Vam to podarilo🙏 😘👶🤰
@matka295 mozno aj praskne sam ved dr vie ci robi🙂...vied mozno keby ti pichne pregnyl ozaj by ti viac uskodil ako pomohol skrz toho ze by ti rozhodil cyklus. Ber to tak ze vsetko ma nejaky svoj dovod🙂.... A ak beries este inofolic tak praskne aj sam skus si ovu testami odsledovat kedy ovu bude🙂
Tak baby výsledky histologie nic nezistili ze aby zistil pricinu potratu je na mojom gynekologovi
@archanjel007 moja dufam, ze to bola len ta najhnusnejsia nahoda, aka sa zene moze stat, a ze coskoro sa budete tesit zo zdraveho dietatka.
@amelie2017 aj bábätko 16 tyzdni mi robili testy a žiadna genetická vada bol negativny screening.
@olylili ako sa máte?🙂

@olylili moja je nádherný 😍 a má krásne meno 💟