Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@domci1203 nebuď smutnA🙂
@olylili Bože tento valibuk krásny však to vyzerá ako by mal 3mesiace buchtoško posielam mu pusky 😚
@suesue1983
@karmela ďakujeme no už je aj poriadne ťažký 😊
@olylili zlatucky malinký a veľky je 🙂🙂tak pekne rastite dalej🙂
@archanjel007 ďakujem 😊....mala by si dostať v auguste
@olylili ok tak dobre v noci spinkat e?
@archanjel007 áno budí sa len na papanie 😊
@olylili zlatý je 🙂
@archanjel007 ale aj poriadny nervak a v kociari ani za svet 😊
@olylili tak vieš jak mamka🙂
Pozdravujem Vas vsetky dievcata ako sa mate?🙂
@archanjel007 ahoj ako sa máš?
@archanjel007 ahoj moja a ty sa ako cítiš ? Ms už došla či ešte nie? Moc držím palčeky nech sa zadarí čím skôr a porodis krásne zdravé babatko
@matka295 a tehu test si neskusala?....ja som ziadna slava no🙂...som 10DC cyklus bez stimulacie bol lebo dr ma dovolenku. Tak si idem robit ovu testy aby som vedela kedy duphaston si nasadit. Ale uprimne uz ma to nebavi vobec snazenie pojdem na laparku a uvidime ak ani laparka by nepomohla tak potom skusime bud IUI alebo IVF uvidime podla toho ako by dopadla laparka
@karmela este nedosla tak som mala 10 dni trochu som mala krv potom uz len spinenie teraz je 4 tyzden od pprodu a zakroku tak asi uz pomaly aj pride a vy ako.?
@matka295 ja dobre v ramci toho vsetkeho clovek nikdy nezabudne ale teraz cakam menses pockame aby sa telo dalo dokopy zatial mi vystetria krv a tak pojdem opat do toho a urcite to uz dopadne dobre 🙂

@matka295 tak dnes 1DC😢 zo stimulkou dalsou nezacinam lebo idem na laparku:(....7.8 idem za dr pre papier