Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@archanjel007 pozitívne myslenie je polovica úspechu 😘bude dobre musí byť 😚
@olylili krasny je malicky tesim sa stebou 🙂🙂vonku je horuco velmi a v sobotu ze ma byt 40 tak uvidime
@archanjel007 ďakujem 😊 veď hrôza ani von nechodíme
@olylili ahoj tak asi tak že tri x sprcha. A to kým dôjdem z práce domov autobusom mám asi 20 minút vieš si predstaviť ako mi je hrozné prvé čo urobím keď vojdem do bytu je to že hľadám rýchlo sprchu 🙊 inak mi to nevadí len mi prekáža ten autobus a keď sa mi sporia vlasy 😣. No nečudo že je len v plienke aj jemu musí byť veľmi teplo chrobáčikovi malému 💟ako sa mu spí počas tých horúčav?
@domci1203 ako dievcata?
@archanjel007 ja fajne🙂....zacnem dnes ovu test aby som vedela kedy duphaston si nasadit🙂
@olylili ako sa mate?
@archanjel007 ahoj dobre 😊 zajtra poradňa tak som zvedavá koľko váži 😀 a ty ako?
@olylili tiez dobre dnes som bola odniesť vysledky z histologie lekarovi v tej nemocnici kde zomrela ta mlada kde som aj ja rodila och hrozne taka bola mala a chuducka ako ty a babo malo 4060 a 53 cm a oni ju nechali rodit som ju poznala z videnia :( ze jej obvodny lekar hned nedal na cisarsky ..tak potom napis ze ako 🙂
@matik7 neviem moja. No po pravde sme sa do ovu ani netrafili tak preto usudzujem 🤔 láska bola len dva dni pred ovu tak to isto nemohlo vyjsť 😄 tak som to vydedukovala že mrcha dôjde a trošku som bola tento cyklus ✌️👌😁 takže po pravde no neviem neviem. A tak isto si nechcem dávať zbytočne nádeje keď vždy sa len sklamem.... 😏🙄😪
@domci1203 druhý cyklus ale v tomto cykle som bola bez pregnylu keďže vajko dozrievalo pomalšie, mala som dominantný folikul na ľavom vaječníku no na pravom vaječníku boli tiež vajíčka len ani jedno dominantné, ale ovu bola napriek tomu z pravého cítila som ju. Takže prvý cyklus bol s pregnylom a tento druhý cyklus bol bez pregnylu.
@archanjel007 veď strašne niečo ja som prvy tak mala tiež 4300 gramov má dokaličili potom daj vedieť že čo ako

@matka295 je to uz o nervy predsa no. Mozno ze ked som si teraz povedala ze uz kaslem na to tak vtedy to pride ale neviem no. Drzim palceky aby mrska nedosla a nasla si si krasne // na testiku🙂😘