Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@olylili tlak mam v norme a bielkoviny to neviem dufam ze nemam to max v stredu v poradni zistim,ale dufam ze je ok!to aj ja tipujem na to teplo doteraz bolo ok ked prsalo ale to teplo neplo neznasam .juj tebe jak dobre mas to raz dva za sebou!Ja neviem ako sa dogulam do konca augusta zaciatok aeptembra!ved to je uz teraz horor!s 1som ziadne problemi nemala este pred porodom som sadila a teraz ?
@olylili ja som syna rodila v maji ale kazdy hovoril ze som ako srnka skacem hore dole a teraz aj mama aj babka mi hovori ze ako keby som zlenivela stale mi vycitaju ze prve tohotenstvo som aj kosila sadila kopala zahradu behala po schodoch a teraz uz len fucim ked mam ist po schodoch!ale vydrzime to dajak !a nebojis sa sekcie?
Zdravím vás dievčatá prajem vám krásny slnečný dnik u nás bola v noci taka búrka ale fajne sa spalo teraz v robote akurát po obede oddychujem a tak ma čaká nanuk ;)keď toto stravim už pozerám do kalendára kedy bude 12 júl a uvidím svoju lásku ale hlavne naj je zdravúčke a všetko je v poriadku ;)
Domci1203 máš poslané som na vibri whats up som dala prec
@archanjel007 som sa ťa asi ešte nepýtala už cítiš pohyby? Ja som pri prvej druhej od 16tt a teraz od 15 v 19tt sa mi už brucho vyduvalo tak šantil
@olylili ja zatiaľ ešte necítim nič akurát keď niekedy večer ležím také bublinky muž minule priložil hlavu a počul aj včera cez deň dole také bublinky ináč nič tak som čítala ze 1 rodička až niekedy okolo 20 týždňa tak verím že je všetko v poriadku
@olylili v knižke keď som bola mam zaškrtnite ze pohyby a krížik tam dal lekár ze sú asi videl na ultrazvuku aj teraz keď sedím v klude tak také mravenceky mam v podbrušku ale neviem ci to ono
@archanjel007 hej niektoré prvorodičky až v 20tt
@olylili tak uvidim verím že všetko je ok🙂u nás sa už opäť chystá pršať tak už sa ti to krati;)budú ti dávať úplnú narkózu ci len ti od spodu úmrtia?
@amelie2017 ta tebe fajne kde to žijete?
@amelie2017 chodíš aj do vody?
@archanjel007 nie nechcem celú aj pri druhej som mala spinal
@olylili dneska tmáš už lepšiu náladicku?a spínal lepšie si myslim
@archanjel007 na Malorke..a jasne, kazdy den som vo vode, ale chodim si len ramo zaplavat..slnim sa len raz za tyzden, ked ideme s mm. Sa mi nechce samej.
@amelie2017 fajne ti môj brat včera prišli s malorku boli na dovolenke;)
@archanjel007 dnes už áno 😊 jasne lepší hneď uvidím malého
@amelie2017 o ako tam je krásne 😀 ja by som šla hneď na takú dovolenku 👍

@kudusko ďakujem moja 😘