icon

Všímate si výzor ľudí na ulici?

7. nov 2022

Baby keď vidíte na ulici dievča, ženu, poviete si niekedy boze tá je ale škaredá ? Že ma škaredé črte tváre? ( nemyslím niekoho komu chýbajú zuby, nestará sa o seba, chodí v špinavom) myslím proste babu čo sa normálne o seba stará ale proste ma napríklad väčší nos alebo skaredsiu pleť? Len ma to zaujíma…😬

Strana
z3
mamamasama
7. nov 2022

Všímam si modu. Skor v tom pozitivnom style. Ak ma niekto nieco trendy, tak sa rada inspirujem.

zuzanazu85
7. nov 2022

Nie sú škaredí ľudia,sú len hlúpi a povrchní 😌

nevenka
7. nov 2022

@cyberk nielen mladistvych, ja si niekedy pripadam ako dinosaurus, ale teda minule som videla nechutne dohabanu zensku, asi tak 50+, ale to sa nedalo nevsimnut, aj ostatni ludia som videla, ako kukali na nu, ci je prepnuta 😅.
Ja sa len pousmejem, ked vidim crop topy, lebo v rokoch 90-tych som tiez nosila elastaky a take kratke tricka. Potom som nabehla na modu hippie a tak...no a dufam, ze kym bude dcera v puberte, moda sa zase kus zmeni, pre jej dobro. Tie hole krize ked vidim, tak mi je zima aj za tie baby.

gazpalm
7. nov 2022

Ja som vacsinou extrem nevsimava a zahlbena do vlastnych myslienok a rozmyslania nad dennym ,tyzdennych chodom vsetkeho,ze nezaregistrujem ani znamych 😆 ale ak ma niekto zaujme ,tak vynimocne krasni ,alebo vynimocne sik obleceni ludia ...

lucyluska
7. nov 2022

Učím sa nesúdiť, nevysmievať, neporovnavať.
Snažím sa strietnuť si zrak, aby ma zmysli neviedli k zbytočným, povrchným myslienkam.

Strana
z3