icon

Všímate si výzor ľudí na ulici?

7. nov 2022

Baby keď vidíte na ulici dievča, ženu, poviete si niekedy boze tá je ale škaredá ? Že ma škaredé črte tváre? ( nemyslím niekoho komu chýbajú zuby, nestará sa o seba, chodí v špinavom) myslím proste babu čo sa normálne o seba stará ale proste ma napríklad väčší nos alebo skaredsiu pleť? Len ma to zaujíma…😬

ropucha6
7. nov 2022

Ja si vacsinou nevsimnem ani znamych, nie to este neznamych. Ale ak niekde vyslovene cakam, tak konkretne toto si nevsimam, co zena nevie ovplyvnit a praveze taka inakost mi pride skor zaujimava. Viac, ked je pekne dievca a ma naozaj nadvahu, to si poviem, ze skoda. Inak skor hladam inspiraciu na dobry styling.

athom
Odpoveď bola odstránená
mladena
7. nov 2022

Väčšina ľudí ma nezaujme a ani ich nevnímam, ale inak aj áno a takú babu ako opisuješ by som asi vnímala úplne normálne. Ja si napríklad nemyslím, že je krása až tak subjektívna, keď je niekto raz tučný či neforemný, očividne nezdravý a keď je tá osoba ešte aj zamračená, naozaj to nie je pekné.

mladena
7. nov 2022

@athom tebe očividne padali oči obidvoma smermi 🙂 snáď si vnímal aj nákup

autor
7. nov 2022

@doriiis Jasné každý kto nie je ako ja je škaredý, kde som to napísala ? Toto si akurát tak môžeš mysliet ty o sebe, kto neni ako ty automaticky neni ok, nemusíš pisat že ja to tvrdím….Ako to, že iný ľudia to normálne pochopili, viac menej povedali a napísali sem čo si všímajú, a ty tu ideš písať blbosti? Aby ti to došlo - nikde netvrdím že čo je krásne a čo škaredé, len som dala príklad, čo sa niekomu môže zdať,napríklad väčší nos, ze nie je pekné. Tak tu do mna neskáč.

strasko
7. nov 2022

Nečítala som komentáre, ale na tvoju otázku - všímam ale takéto veci neriešim? Ja práve naopak si vždy tak poviem (ak som s niekym, tak nahlas), že aká je krásna, pekne oblečená, má super vlasy, boty, kabelku..... a nie sú to vždy "modelky"... jednoducho si na všetkých všímam to krásne a aspoň v myšlienkach to pochválim.
Ale zas aby bola rovnováha, ak je nejaká baba vyslovene "dogabaná" aj to si všímam :D

luccija
7. nov 2022

Ano, dost si vsimam ludi.Co maju oblecene, kabelku, hodinky, ako co zladili ci muzi, zeny, deti.Ale nie v style kto je skaredy, nema vlasy a pod...

bonavoxa
7. nov 2022

Lidi mi přijdou krásní. Ráda se dívám kolem sebe. Jak působí, co vyzařují, i tím, jak sladí oblečení. Jak pracují se svými proporcemi. Velké extrémy ve snaze vybočovat, plastiky, lascivnost, popírání věku, unisex, značkové velké nápisy,...to mi přijde spíš nějak líto...že něco vnitřně není ok. Nosím šaty a sukně, to dnes působí celkem archaicky, zaujme to jak pozitivně, tak i negativně...a to jsem ve věku a stavu, kdy absolutně po pozornosti netoužím.

athom
Odpoveď bola odstránená
doriiis
7. nov 2022

@autor...ja som sa ťa len normálne spýtala,čo je pre teba škaredé,od čoho sa odráža to,že je niečo škaredé.To,že si to vzala osobne nie je môj problem

simca06022011
7. nov 2022

@viestta presne 😂 a potom som za kravu, co sa ani nepozravi... a pritom ja fakt kolkokrat letim za svojim cielom a nevnimam vpravo vlavo... v hlave plan na najblizsich 10hodin, logistika.. :DD

azzflo
7. nov 2022

Jasne ze clovek si vsimne, ale to 5 sekund na to aj zabudnem

ivangeline
7. nov 2022

Malokedy. Zvycajne som ovesana detmi a myslim na ine. :D Skor ma zaujme,ked je niekto v niecom iny ako vacsina. Napr. vyrazny cerveny kabat alebo dnes zena s viac pírsingmi na tvari. :D

simsalabim
7. nov 2022

Nie, nezvyknem, ale ako tu niekto spomenul napichnute pery, tak som si spomenula, ze som raz v Lidli stala za babou s neuveritelnymi perami. Mala ich ako pneumatiky. Nemohla som sa prestat pozerat, mala som pocit, ze jej musia prasknut a ze to musi strasne boliet 😨 Az na mna zacala zazerat, co som sa nevedela prestat pozerat.... a to ja naozaj nezvyknem ludi ocumovat a sudit podla vyzoru. Ale toto bolo neprehliadnutelne a nemohla som si neklast otazku PRECO????

annm81
7. nov 2022

Ja si všímam poväčšine len pekné ženy. Negatívne si všimnem ozaj ken vtedy, keď má veľmi veľkú nadváhu. Vlastne som dlho mala pocit, že v okolí nemám veľa vyskovene škaredých ľudí. Až do pandémie. Kolegovia, ktorých som spoznala v dobe, keď sa nosili všade rúška, mi prišli škaredí, keď sme rúška odložili. Prisahám, že všetci do jedneho. Neviem, či to sú objektívne škaredí ľudia, alebo je to nejaký psychologický efekt v dôsledku toho, že najprv som dlho vídavala len ich oči.

marca12
7. nov 2022

Nejako si nevsimam,ale ked si uz vsimnem,vacsinou si poviem,aka je pekna. Na kazdej zene najdes nieco pekne. A ked niekde cakam vsimnem si ludi,ale skor ako sa tvaria,nie ako vyzeraju.

betulinka1
7. nov 2022

Nevsimam si na ulici nikoho. Minule som presla dokonca autom okolo mojho ako na ulici cakal kuriera. Dosiel a hovori, ze nevidela si ma som ti kýval. Neee kdeze 🤣🤣🤣 vies, ze ja nekukam po ludoch

mandzula
7. nov 2022

Všímam si, ako ľudia vyzerajú, no nemám potrebu ich hodnotiť.

ariannazara
7. nov 2022

Chodím autom všade, parkujem od všetkého 1m dlho som len tak nešla po ulici 😅 takže ľudí vidím akurát tak z auta

moonlight1210
7. nov 2022

Vsimnem si obcas zaujimavy uces.

Najviac si vsimam oblecenie. Ak krasne ladi. Hladam inspiracie pre seba, pre rodinu.

Tvare len velmi malokedy.
Vnimam ich, ale nemyslim si nic. Nezaujimaju ma. Ak je nejaka (podla mojich kriterii krasy) krasna, tak si ju na par sekund prezriem. Paci sa mi kauzazky typ, takze v tomto smere krasna.

A este ma zaujme, ak je tvar uplne obycajna, vobec nie pekna, taka vsedna, priemerna, tuctova. Dokonca najskor nefotogenicka. Ale v pohybe, mimike sa objavuju zablesky, ked je vyslovene krasna, pritazlivo putava. Trebars isty uhol, ked natoci hlavu, nakloni ju, usmev, prizmurenie oci. Na fotke by zrejme vyzerala nulovo, nic moc. Ale v pohybe vidiet, ze ista ukryta krasa tam je.

petronellla87
7. nov 2022

@cyberk haha presne.. Hlavne ked je zima a maju hole krize alebo clenky😆
@autorka ano, hlavne v lete si sama sadnem niekam na terasu a obzeram si ludi co chodia okolo... Neviem preco ale robim to

annamarin
7. nov 2022

@athom Zadani chlapi ked idu na nakup s partnerkami, tak by nemali ocumovat ani jednu ani druhu. Moj nazor. 😄 Inak z toho, co si napisal veľmi neviem urcit ktorú. Podla mna aj aj ma niečo do seba, ale skôr by som ocenila tú prvú. Mne sa ale aj taký štýl obliekania (zvonovky) celkom páči.

athom
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
7. nov 2022

@athom ja som tiez videla v nakupaku zenu-40+ a tiez mala zarezane kozenkove leginy. ALE mala asi 80 kil. Tiez som pozerala-ale neveriacky.😁

athom
Odpoveď bola odstránená
mladena
7. nov 2022

áno človeka v obtiahnutom si každý všimne, ale to neznamená že to musí aj dobre vyzerať

janulka1802
7. nov 2022

Ja si všímam a veľmi rada pozorujem ľudí. Milujem módu a určite ma zaujme, keď je nejaká žena pekne oblečená alebo pekne nalíčená. Nemám problém aj osloviť takú ženu a povedať jej kompliment. Ďalšia vec, ktorá ma poteší, je milý úsmev. Nič krajšie na tvári nepoznám.

derdia
7. nov 2022

Ja si vsimnes skor, take 35 a viac, ktore chcu silou mocou zaujat.. Napichane pery, vytetovane obocie, piercingy v nose a nad perou a tak... A potom mladych chlapcov dogabanych(ak sa daju este nazvat chlapcami)
A potom dievcata co tiez su zmachlene a ten cudny Emo styl😏😏😏
Ale vzdy si vsimnem aj krasne dievcata azeny, ale mam radsej skor prirodzenost a krasu ako tie umeliny... Co aj tu "kraluju" niektore🤦‍♀️

stanulienkat
7. nov 2022

@janulka1802 len teraz tych pekne a vkusne oblecenych zien a pekne nalicenych je malo ako safranu. Niekedy mam pocit, ze cim horsie tym lepsie.

lindous
7. nov 2022

Ja som teda sebestredná a absolútne si nevšímam ľudí okolo seba 😅 ak zrovna nie som vo vlastnom svete a myšlienkach, tak si všímam keď tak outfit, ale skôr si poviem "wau, toto je super", keď sa mi niečo páči, nikdy "tak toto je strašné", maximálne ma starsie od zimy pri holých krížoch, ale v hlave to držím presne nanosekundu 😄