Všímate si výzor ľudí na ulici?
Baby keď vidíte na ulici dievča, ženu, poviete si niekedy boze tá je ale škaredá ? Že ma škaredé črte tváre? ( nemyslím niekoho komu chýbajú zuby, nestará sa o seba, chodí v špinavom) myslím proste babu čo sa normálne o seba stará ale proste ma napríklad väčší nos alebo skaredsiu pleť? Len ma to zaujíma…😬
Nie sú škaredí ľudia,sú len hlúpi a povrchní 😌
@cyberk nielen mladistvych, ja si niekedy pripadam ako dinosaurus, ale teda minule som videla nechutne dohabanu zensku, asi tak 50+, ale to sa nedalo nevsimnut, aj ostatni ludia som videla, ako kukali na nu, ci je prepnuta 😅.
Ja sa len pousmejem, ked vidim crop topy, lebo v rokoch 90-tych som tiez nosila elastaky a take kratke tricka. Potom som nabehla na modu hippie a tak...no a dufam, ze kym bude dcera v puberte, moda sa zase kus zmeni, pre jej dobro. Tie hole krize ked vidim, tak mi je zima aj za tie baby.
Ja som vacsinou extrem nevsimava a zahlbena do vlastnych myslienok a rozmyslania nad dennym ,tyzdennych chodom vsetkeho,ze nezaregistrujem ani znamych 😆 ale ak ma niekto zaujme ,tak vynimocne krasni ,alebo vynimocne sik obleceni ludia ...
Učím sa nesúdiť, nevysmievať, neporovnavať.
Snažím sa strietnuť si zrak, aby ma zmysli neviedli k zbytočným, povrchným myslienkam.

Všímam si modu. Skor v tom pozitivnom style. Ak ma niekto nieco trendy, tak sa rada inspirujem.