Všimli ste si veľa migrantov?
Ahojte, aj vy ste si všimli v mestách veľa migrantov, či len mne sa to zdá? Mesto na západe SK. V Tescu, veľkom nákupnom centre, na uliciach.. Celé rodinky, cuzdokrajne hovoriaci, plné košíky a tašky nákupov..
@artificiallife ak sa nestihli rozprchnuť, lebo nikde nikoho...
@artificiallife no nech sa páči, veď sme videli videá z utečeneckých táborov, všetko sú to ,,lekári, právnici a ekonómovia" čiže je z čoho vyberať 👍
@artificiallife ja nikoho neurazam, tak sa ukľudni. Samozrejme, že sú medzi nimi aj zlí ale kvôli tomu ich nebudem hádzať všetkých do jedného vreca a rovno zatracovat a vyháňať a urážať... Ale to takým ako ty nevysvetlim. Prajem ti pekný zvyšok večera a pokoj v duši.
Stanove mestečko strážia policajti ale aj tak sú rozlezeni po celych Kútoch a niektori majú zapal pľúc. Z Čiech ich posielaju k nám. Obyvateľa Kútov sa začínajú obávať čo bude ďalej vraj ich je 200 a chcú navýšiť kapacity. Toto je dosť vážny problém....Čaputka zavelý ako pri ukrajincoch a hneď ich niektoré budú mať doma v posteli🤣🤣🤣.
Áno všimla som si to aj v dedine kde pracujem kde je veľké sídlisko....tam ich nasťahovali a tam robia pekný bordel ....keby vidím aspoň ženy s deťmi okej ale ani jedna žena všetko chlapi čierny....Pakistane, albanec a neviem aká zberba ....co viem tak ani slušnosť im nič nehovorí...tvária sa ako keby im to tam patrilo a my im musime pomáhať a oni sú tam pani ....ja len dúfam ze ta zberba co k nám ide sa pekne krásne dostane tam kam ozaj chcú a rýchlo prekročia naše hranice ....a nie nie som putka co sedí doma a nikam nechodí ale vidím co sa k nám sťahuje....
@anjelicek26 Niekedy mám pocit že si z krajiny jednorožcov....toto je niečo celkom iné. Oni tu nechcú zostať a ani pracovať všetko dostanú zadarmo...ako zdravotnú starostlivosť tak aj teplú stravu atď . Maďarsko ich nechce a z Čiech ich posielaju na Slovenko toto naozaj nie je v poriadku.
Žijem na strednom Slovensku, kde si kabelku držím pred domácimi z osady...migrantov tu nemáme, ale bol rok 2008, keď sme boli zo str.školy vo Viedni na vian.trhoch a tam nápis Slováci nekradnite. Nám ukradli spred činžáka z lavicky vodítko pre psa, v zahraničí keď ti vypadne peňaženka na zem, tak ju tam nájdeš aj s peniazmi. Na sídlisku vo Švajčiarsku nechávajú poštári balíky pri dverách, deti majú von kolobežky, korčule...Slováci sú najhorší národ...
Aaaale no. Odrazu aké ste niektoré nad vecou.
A všetko je ok,všetko je bezproblémové a každý netolerantny.
Každá krajina má rešpekt pred emigrantmi. A nájma pred mužmi,kt.su úplne iného svetonázoru ako my.
Predpokladám,že v Nemecku,Rakúsku(keď už Slováci je hlúpa a porovnávate nás s "elitou")tiež úplne v pohode berú v centre mesta ženy mužov,kto.po nich pokrikujú,zasilnuju,atď.
Vždy je tu istú rešpekt.
To isté platí pri našej "väčšine".
Silné reči o netolerancii. Ale stretnúť v noci partiu a nebáť sa prejsť okolo,je hrdinstvo. A neobsiahnut veľké šťastie.
No vždy je to o ľuďoch. Nie sú všetci ľudia a skupiny ľudí zle,sú v nich jedinci,kt.im robia zle meno. Lenže človek či chce,či nechce spozornie.
Lebo nie je emigrant ako emigrant. Nie všetci odišli s jednou taškou a hladní.
@artificiallife tie stanové mestečka sú tranzitné miesta. Nepomýlila si si krajinu kde žiješ? Možno za pár rokov to bude problém aj u nás ale len momentálne zveličujes a prehanas. Ale keď si myslís, že nie tak šup pred úrad vlády a vyjadri svoju nespokojnosť tam.
Obavam sa, ze problem bude este vacsi. Poliaci sa uz chystaju https://www.dailymail.co.uk/news/article-113814... Je na case zacat naozaj chranit hranice. Ludom v nudzi pomoct treba, to bez debaty. Ale toto su povacsine mladi silni muzi, ktori opustia svoje rodiny a skoncia v ciernej ekonomike. A pred cim, prosim pekne, utekaju ti ALbanci? Albansko je clenom NATO.
@simsalabim suhlasim a myslim si, ze nam tento problem (nie za par rokov, lebo uz to realne problem je) rychlo prerastie cez hlavu. Ja mam nepriamu skusennost z krajiny, kde migranti vyckavaju aby prekrocili hranicu EU. A to nie je zalezitost poslednych tyzdnov, ale par rokov a nie je ich tam par stovak, ale omnoho viac..prevazne mladi muzi, z roznych krajin. A velmi ovplyvnili zivot domacich, zvlast v pohranicnych oblastiach.