icon

Všimli ste si, že na ploche sa objavujú stále tie isté mamičky?

27. aug 2021

Chodím sem denne aspoň na pár minút, no deň či deň aj ten o týždeň neskôr sa na ploche objavujú stále tie isté mamičky. Nič proti nim, len mi to príde ako "Gossip mothers"😂.Všimla som si, že veľa pozornosti získavajú stále tie isté osoby a niekto pomerne neznámy pridá krajšie fotky či zaujímavé myšlienky a do 10 like....príde mi čudné že sa to prehliada a niektorá dá 10067* podobne stylizovanu foto a cez 150 like....prosím poznámky o závisti si nechajte, píšem anonymne možno som práve tá či má pozornosti veľa, len ma zaujíma váš pohľad,či ste si to všimli, či je vám to jedno 🤔

mondolina
27. aug 2021

@galioska
veď toto....🧐

simona139469
27. aug 2021

Mna to nezaujíma lebo ani neviem kde sú tie fotky 😂 čítam viac-menej len diskusie.

gazpalm
27. aug 2021

@elementissa tak mne plackova ,ani rytmusova 😁 nevadia a rada sa pozriem na peknu ,milu mamicku ,ktora ,si tu dava prispevky a je mi akasi blizsia ,lebo viem o nej " vela" ...takze ma to nejako neobtazuje 😉

zuzana212722
27. aug 2021

Všimla.. Ale to sú také celebrity prosím ta.. Len tu sú akože.. V reálnom živote nepovsimnute.. A medzi sebou si tu hovoria jedna druhej aké sú krásne a iné pi... ny 😁😁😁 až smiešne.. Stránka o materstve nooo to už dávno nie to si tu pomýlili s instagramom.. Akože zapnem kona ja tu viac menej len bazár pozerám ale kuknem aj iné a dookola tie isté tváre tie isté komentáre 😁😁 a však keď ich to baví ok.. Možno im nikto iný nepovie aké sú sexi 😂 tak aspoň dakto.. Ale poviem ti.. Keď som sa tu zaregistrovala takto to tu nefungovalo naozaj to bola stránka o materstve tehotenstve Atď.. A boli tu fajn ženy žiadne hasterive nafukane premudrele harpie.. Doslova 😳😁ale tak co už iná doba.. zavše sa tu mihne aj príjemná ochotná a inteligentna žienka.. Možno sa to raz opäť zmení na tu pôvodnú verziu 🙊😂pochybujem

didaa
Autor odpoveď zmazal
didaa
Autor odpoveď zmazal
zuzana212722
27. aug 2021

@didaa ja som sa raz tak zamýšľala a co raz viac krát.. Že či to aj ich manželom nevadí takto tu capat fotky zo života bývania ci samej seba po niektoré aj také menej oblečené.. Ale zase toto nieje na dlho tieto akože celebrity 😂 každá jedna sa stiahne po čase ale predtým hodí príspevok o tom ako im niekto znepríjemňuje život a (závidí) 😁 😁 atakuje ich tu.. Ale vôbec si neuvedomujú že si to robia samé a ze sa im to môže vypomstiť aj v reálnom živote aj uchylov je dosť deti tu dajú ci miesto kde bývajú.. No ja by som toto nikdy neurobila.. Ale ved ich vec 😁😁 na druhej strane aspoň sa tu dobre zasmejeme aké sú niektoré no blbé 😳

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
27. aug 2021

@zuzana212722 alebo ich vykradnú počas dovolenky 😏

zuzana212722
27. aug 2021

@evaachesa no presne.. Veľa sa toho môže stať keď niekto dáva toľko informácií o sebe..

diewcatqoo
27. aug 2021

V zivote som nebola "na ploche", vobec netusim, co tam je a ako sa tam pridavaju veci. Chodim cisto len na forum, ak mam cas.
Ale celkovo nechapem ludi, ktori kde kade vycapuju milion fotiek svojho dietata 🙄

srferreira
27. aug 2021

Budte radi, ze sa videa nedaju pridavat 🙈

kitycat
27. aug 2021

Ja ani neviem, ze sa tu daju take fotky pridavat, dokonca aj lajkovat, a ze by tu niekto svoje foto verejne vylepil. 🤔

elizabet173
27. aug 2021

@diewcatqoo tiež som bola na ploche až dnes a nemyslím si, že som nejako ochudobnená

kitycat
27. aug 2021

@elizabet173 tiez som patrala 🤣🤣🤣

martinals
27. aug 2021

Ja niekedy aj hlúpu otázku položím na stene/diskusie,ak môžem a viem poradiť poradím ale niejako nesledujem ,kto sem foto dáva.Sme rôzne,popravde foto typu tvár,nechty,make Up ignorujem.Ale rada pochválim tvorbu, úspech...Nie také prvoplánové

whatever1
27. aug 2021

@didaa O kom je reč? Som zvedava, kľudne aj do súkromnej správy napíš, diki

lalenka33
27. aug 2021

Mne je teda úplne jedno kto má koľko lajkov a komentárov. Keď sa mi niečo páči, tak to lajknem a je mi jedno či má ten príspevok 10000 lajkov alebo 8. To, že sa mne páči nejaká myšlienka alebo fotka neznamená, že sa bude páčiť aj Mare z Hornej Dolnej a Anči z Košíc. Tiež mám niekedy pocit, že som otvorila Instagram a nie MK, ale keď niekto potrebuje denne vešať svoje fotky na net, tak nech to robí.
Mne osobne viac lezú na nervy lovci duchov, rozoberanie tehotenských testov a tehotenske príznaky druhý deň po sexe.
A nemyslím si, že ty budeš jednou z tých koníkovských celebrít s 10900 lajkmi lebo tie si tú pozornosť a lajky užívajú a presne preto tu aj tie fotky pridávajú lebo chcú čítať aké sú krásne a dokonalé a chcú vidieť, že 10000 ženám sa páči ich fotka, oni neriešia, že Janina fotka sa páči len 10. Im ide o ich lajky.

lalenka33
27. aug 2021

A stavím sa, že niekolko žien tu naráža na Rebeku lebo tá má kopec komentarov aká je krásna a zároveň kopec komentárov o tom, aká je umelá lebo má pichnuté ústa.

rebekamarcusko
27. aug 2021

@lalenka33 aspon niekto sa vyjadril priamo... nevadi posledne dva dni som sa tesila zo svojho babatka a pridavala fotky ohladom neho. Prvykrat mam 3fotky v tej mriezke na stene. Lebo su tam najma gratulacie... a ano oridam sem obden nieco. Ale ja nechapem,preco si moje prispevky neblokne,ked tak strasne zavadziam? Ja si fakt nemyslim,ze som nejaka celebrita. Hlavne ja sa nemusim nikomu spovedat,nemusim vobec nikomu nic vysvetlovat a kludne si ma ohovarajte dalej,ked vam to robi dobre. Zazrela som tuto temu skor,ale ked uz sa tu spomenulo moje meno,nedalo ki sa nevyjadrit. 😊 celebritu zo mna robite akurat tak vy.

lalenka33
27. aug 2021

@rebekamarcusko mne osobne tvoje príspevky nevadia a teda ja patrím k tej časti, ktorej sa páčia. Ja si nemyslím, že si umelá. Páči sa mi aj tvoj hafan a hlavne dom a neskutočne.Rada som si pozerala aj fotky výbavičky pre Dávidka lebo sa mi tvoj vkus páči. Spomenula som ťa preto, lebo mi bolo jasné, že narážajú na teba práve pre tie komentáre, ktoré ti píšu aká si umelá. A jedine u teba som si všimla, že ti píšu iné ženy aká si krásna. Ja som svoj komentár nemyslela ako útok na teba. Len som ťa v ich komentároch spoznala. Radšej si pozriem fotky výbavičky pre bábo alebo niekoho domu, ako mám vyťahovať vešteckú gulu zo skrine a zistovať či je tehotná ak ju večer bolí pod bruškom a ráno mala sex.

rebekamarcusko
27. aug 2021

@lalenka33 hej ja som v tom nevidela od teba utok,ale tiez mi bolo jasne,ze narazaju niektore zienky na mna. Uprimne mi to je jedno,len ked si ma uz spomenula som sa k tomu chcela vyjadrit teda.... je vela bab co mi pise aj sukromne,ze si radi pozru moje prispevky. Ja nemam problem s tym ukazovat sa a ked sa to aj vela babam paci,preco nie. Este sa mi ale nestalo,ze by mi niekto napisal spravu,ze mu lezem na nervy... 😂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
malinoismum
28. aug 2021

Anonym, ešte že si sa za toto svoje vyjadrenie tak hrdo postavila- ako aj XY iných pod tebou diskutujúcich, ktoré majú rovnaký názor a nemajú ani foto, netvrdím že si ju sem majú práve kvôli mne dať- ale o niečom to určite svedčí.
Áno, jasne že narážajú na Rebeku, pekná, mladá… a tak tŕň v oku- cela táto diskusia je na štýl, keď babky staré nadávajú na dnešnú mládež - závidia tu mladosť.. a vy, dámy evidetne, závidite tiež.
Veď pridajte fotku aj vy, pridajte hocičo, aj dieťatko kľudne aj status o tom, aký krásny je váš deň- je to rovnako pekné a verím, že veľa z nás sa bude tešiť s vami. Lebo o tom je to, že sme tu (dobrí) ľudia, prajni ľudia. A nie hyeny… Dnes je vo svete zloby veľa, prečo ju hľadať na nevinnej tehotenskej foto alebo akomkoľvek príspevku… a celkovo tomto fóre 🤷🏻‍♀️
Pekný a príjemný deň Vám vsetkym prajem.

malinoismum
28. aug 2021

+ v jednom máte pravdu, že “Konik nieje to, čo býval”… -pochybujem totiž, že v minulosti boli takéto diskusie, ktoré doslova DONUTILI mamičku sa vlastne ospravedlniť, že si dovolila tešiť sa z narodenia dieťaťa!… asi sa mala predtým pytat na suhlas vás, skalných - či sa to vlastne môže.

snowflake07
28. aug 2021

Myslíš tie či to mapujú svoj život od ocikaneho testu po odfotené brucho každé dva dni až po pôrod na koze?Hovno v plienke,grcky,prvý prd,prvý krok....Vetsinou sú to matky samotárky , pre ktore je koník všetkým.Cim viacej lajkov, tým viacej sebavedomia.A keďže tých osamelých matiek je čoraz viacej, tak tu majú taku svoju komunitu.Preto, keď tu matka , ktorá da na plochu hovno v pozlátke, ziska toľko lajkov,lebo ženy v tej komunite sa len hecuju.Normalna žena, keď si napr.kupi kabelku,pochváli ju muž,sestra,mama,kamarátka a to stačí .Osamelá to capne sem a vytešuje sa,že sa niekomu páči...Človek je sám a osamelý.Byť sám,neznamená byť osamelý a takto sa správajú osamelé ženy...Či si to priznajú alebo nie,v skutočnosti osamelé sú a tu len zapĺňajú svoju prázdnotu ..

aylinn
28. aug 2021

Ste úbohe a smiešne až mi je trapne za vás ..😂
Zavolajte reflex, nech spravia reportáž lebo toto je jeden ŠKANDÁL!!! 😂
Jedno Vám ale závidím, takéto “problemy” čo máte 😃

autor
28. aug 2021

Čaute ženy, neuvádzam kto to je, myslím si že každý priemerný čitateľ si urobí úsudok, nepíšem že mi vadia, že mi vadia konkrétne ženy....chran Boh niekoho oberať i šťastie či robit zle tehotnej či čerstvej matke.....tých "Gossip mám" je cca 15, príde mi to že je to len o nich to že dávajú tie isté témy, podobne myšlienky, je asi normálne každá máme svoj okruh záujmov, len mne to posledné mesiace (!) príde ako panoptikum, stále to isté deň čo deň.....ja viem že sa dajú niektorí bloknut aj ja ich mám,a prečo to mám potrebu riešiť?...v prvom rade nie,nie som zatrpknuta ani mi nič nechýba, to toto je pre mňa tak do očí bijúce že až ja by som aj navrhla adminom či je možné ako v niektorých skupinách ja neviem 5 príspevkov za týždeň.....lebo hnevajte sa či nie toto je otravné,nudné,spamovacie a myslím že to prekáža resp sa nad tým pozastavujú viaceré nielen ja....toto je modrý koník?skôr už by sa to malo volať IG MK.....viem doba sa mení a nebude tu také ako pre rokmi, isté ale chýba mi tu ta "širokospektrálnost" po obsahovej aj formálnej stránke

zaba21
28. aug 2021

Nie som typ, čo by verejne pridával foto zo svojho súkromia. Niektoré žienky tu majú na môj vkus divné profily..aha pozrite, čo ja mám, kde sme boli, čo sme kúpili....
Zase mám už svoj vek, väčšine mladých žien na koniku by som mohla byť mama. Tak my sme asi nejak inak nastavené, asi sme až tak neprežívali materstvo, asi aj viac súkromne.
Ale čo by som chcela napísať, niektoré príspevky mi prídu také chválenkárské a vadia mi...ale u niektorých báb mi aj príliš otvorené príspevky z ich súkromia nevadia, lebo z nich cítim prirodzenosť, radosť zo života, z detí, rodiny...
Tak tu neriešte kraviny, tešte sa každý po svojom, niekto v súkromí, niekto aj takto verejne.