Vstávate skôr, aby ste mali čas len pre seba?
Už niekoľko týždňov skúšam nový ranný rituál — nastavím si budík o 30 minút skôr ako všetci ostatní.
A viete čo? Je to moja najobľúbenejšia časť dňa.
Ticho, žiadne "mamííí", žiadne otázky, len ja a môj čas.
Niekedy si len v pokoji vypijem kávu, inokedy si zacvičím alebo prečítam pár stránok knihy. Stačí aj 10 minút a celý deň potom plynie akosi pokojnejšie.
Máte aj vy svoj ranný rituál?
Áno, hoc vstávam pomaly so slnkom ale vyslovene potrebujem mat ten pokoj a ticho ráno :D
Ano.ja vstavam o 6 tej , dieta kedy Ako -medzi 6:30-7:15.
Potrebujem svoj klud rano😊
Áno, a človek si na to zvykne aj bez budíka. 🙂 dnes som sa zobudila okolo 5.30 napríklad. Včera trochu skôr. Deti budím okolo 6.10 aby sa stihli naraňajkovať a pripraviť do škôlky a na autobus.
Áno vstávam skôr, ja neznášam stres....učím to tak aj deti aby sa nenahánali a všetko si ráno spravili v kľude....
Nie, isto by som skor nevstala. Ja mam svoj cas bez hoc akeho mami od 20:00 uz dlhe roky. Syn je este hore nejaku hodinu ale to je s otcom v detskej zväcsa alebo cosi robia a ja pekne zavreta v spalni v postielke pred telkou alebo volam s kamoskou,hocico. Spat chodim neskoro
Ranny zhon inak nemavam, vzdy davam budik trochu skor.
ano vstavam, ranna kava musi byt
ano ja aj na dovolenke, vstavam o 5 niekedy 5:30, ak mam syna pockam kym sa zobudi sam okolo 6:30, ak je syn u otca a je vikend partnera budim az niekedy okolo 10:00, ak nie je vikend do prace odchadzam o 7:00 partnerovi dam pusu a on ma budik na 8:00 zacina v praci o 9:00. nechapem ako moze zacinat rano takym casovym zhonom ale jemu to vyhovuje, mne zas, ze sa mi nic nemota v kupelni alebo pri rannej kave.
Vstavam o 5, lebo musim, ako zombie, ledva sa vysuchcrem do prace. Ranny ritual mam akurat tak na dobolenke - vstanem pred 8, dam si caj a idem si na hodinu zaplavat. Po navrate ranajky a kava 👍
Ani by ma nehlo vstat ani o 5 minut skor, ak nemusim, ja si svoj cas viem vybrat v inom case a v klude si dospim.
No mne sa veru nechce vstávať keď mam voľno, keď idem do prace vstavam o 4 a po nočnej som rozbita ešte na druhy deň...ja si robim čas pre seba hocikedy.
Nie, išla som spat o 3tej, aby som mala čas pre seba😀 vstávala som o 7 mej
Baby, tie co vstavate o 5/6 rano, to potom idete spat vecer o kolkej?
Áno, vstávam skôr, kvôli raňajkám , káve a tomu času ktorý mám sama pre seba
Ano robim to aj ja a je to super 🙂 teda hlavne jar/leto, ked uz rano je svetlo a chce sa mi vstavat skor…
Ja vstavam 7dni v tyzdni 4.15 presne pre ten ranny ritual niesom znicena unavena nic uplne v pohode fungujem
Rano spim, cim dlhsie, tym lepsie. Vecer mam casu habadej, aj pre seba.
Baby, tie co vstavate o 5/6 rano, to potom idete spat vecer o kolkej?
@ada12345 moja naj kamoska ked ma ranne tak vstava 4:30 a spat chodi o polnoci,pripadne trosku skor,ale nespi 😃. Ja som taka ista,nezaspala by som skor ani keby co. Museli by ma ovalit. Kedysi som fungovala podobne.
Ja sa o svoj vecerny cas ukratit nedam 😃😃
Ale prinajhorsom viem si sadnut kedykolvek a ignorovat to co hned riesit netreba..
Chcela som tak. Ale mala ma prekukla a začala sa budiť vtedy keď aj ja. Tak som to zabalila.
Vstávam o piatej, dám sa vklude do kopy, idem do fitka, potom pre kávu a čerstvé raňajky do pekárne a prídem domov okolo siedmej /pol ôsmej. Malý sa mi budí o ôsmej, muž začína v robote tiež na osmu, čiže od ôsmej sa nám začína deň a ja som už tri hodiny hore 😁 a presne ako píšeš, ten deň je iný, pokojný, keď vieš, že si vklude niečo urobila pre seba 🙂 aj keď je to len pár minút..
@lucia13022023 o koľkej ideš spať?
Cez týždeň áno, cez víkend nie...😀 vstávam o 6...malú do škôlky budím o 7 😀 ja si potrebujem aspoň pol hodinu ráno posedieť na balkóne...vypiť kávu...ale mám aj večer pre seba...najlepšia časť dňa 😀 mala spí o 20:30...a ja sedím, upratujem, pozerám telku aj do 1 rána 😀
Vstávam o piatej, tiež mám svoj nočný bezdetný kľud.
nie :D cez týždeň vstávame so synom do práce 5:40, keby som vstala skôr, on je hore tiež :D a cez víkend je tiež hore okolo 6-6:30, takže nebudem si uberať z tej trochy spánku, čo mám :D
Rada by som, ale kedze moje mladsie dieta vstava uz okolo piatej, tak o stvrtej kvoli tomu rozhodne vstavat nemienim 🙂
Nevstavam Ale teda moje dieťa keď bolo menšie malo natočené hodinky kedy je môj čas poobede, večer chodila späť o 19, od 10rokov chodí spávať o 20.00 Čiže som mala kľud a rána sú v pohode bez stresu , pretože buď som už v práci keď vstáva do školy a keď mám volno dáme raňajky spolu
@lucia13022023 o koľkej ideš spať?
@sickynickyobsadene okolo 22:00
Nie kedze akonahle vstanem, moje dieta to registruje a vstane tiez. A zacne sa kolotoc kriku, dupotu a cirkusu atd. Takze doprajem susedom tu kavicku v klude a my vstavame nadoraz aby sme sa len rychlo pochystali a vypadli z bytu😅

Vstávam o piatej, dám sa vklude do kopy, idem do fitka, potom pre kávu a čerstvé raňajky do pekárne a prídem domov okolo siedmej /pol ôsmej. Malý sa mi budí o ôsmej, muž začína v robote tiež na osmu, čiže od ôsmej sa nám začína deň a ja som už tri hodiny hore 😁 a presne ako píšeš, ten deň je iný, pokojný, keď vieš, že si vklude niečo urobila pre seba 🙂 aj keď je to len pár minút..