icon

Vtipné príhody s priezviskami

ibajaanikiny
9. apr 2022

Damy,sobota vecer,muz mi spi,dieta spi a ja som citala topkomenty s priezviskami. Dajme si aj my odlahcenu temu,ake najdivnejsie priezvisko ste “poculi”,zazili…nejake prihody? Ja napr pracujem s ludmi a mam ich kopeeeeec,tzv “zvieracie”-Baran,Byk,Zajac,Kralik,Holub,atd,dalej Kapusta,Vidlicka,Princ,Hlavaty,Hola,Pagačova,Mydlo,Mašľa,Fanfara,Slivka,Hruska,Hrib,Stromcek,Krivy…inak,tymto sa nevysmievam ani nic,mne tie prihody pridu mile a usmevne a mnohych som si aj oblubila🙂 ta tema nema byt poburujuca,je to iba o tom,ze si vieme pozartovat aj na vlastny ucet mozno…vsetkych si vazim rovnako,takze prosim neutocte,len si sprijemnime chvile. Inak,ten pan Princ sa mi stazoval,ze sa ide rozvadzat a ze nevie,akeho princa este jeho zena ocakava😁 alebo Hruska volal Slivkovi a trosku trvalo,kym sa dostali zo smiechu,ze ci nieco spolu “vypalia”…🙃 mozno si este na nieco spomeniem…

h2
9. apr 2022

A ešte som počula o rodine s priezviskom Gura, na čom by nebolo nič čudné, keby nedali synovi krstné meno Ken. 🦘

masinka
9. apr 2022

Moja teta sa vydávala, nastávajúci mal priezvisko Vass (vyslovuje sa to Vaš). Jeho otec sa zoznamoval s ujom Rudom z našej strany: Dobrý deň, ja som Vass. A ujo Rudo na to Nó, teraz sme už všetci svoji.

aliziana
9. apr 2022

@kkovacovak v BA je aj veterinár Kocúr 🙂

h2
9. apr 2022

@aliziana A v Dunajskej Lužnej je veterinár Belko.

h2
9. apr 2022

@masinka Chodili sme na ten istý gympel! 🤩

sigma510
9. apr 2022

Robím s ľuďmi a už som stretla aj pána Šlapku, aj pána Rozkydala, alebo Strašivtákovu 🤣🤣

nikaeli
9. apr 2022

manžel má kamaráta, volal sa "Zubatý" - keď sa ženil, dohodli sa s nastávajúcou, že si vezme jej meno (aby pani, ani dcérka nebola Zubatá)

selu11
9. apr 2022

@h2 Inak toto ak je pravda tak je to strašné 😅 Naša profesorka na strednej, z Beluše bola, sa pýtala spolužiačky či sa Faktorovcom už narodilo dieťa. Spolužiačka vysmiata a že áno, už majú syna, Max sa volá.
Milión príhod býva s kadejakými Blankami a podobne, až je to ťažko uveriteľné ale o chlapcovi s menom Max Faktor som zatiaľ počula len vtedy 😂

nadabula
9. apr 2022

Cestovala som v Čechách vlakom, pristúpili dve staršie ženy, jedna sa volala Kokotková😂 a druhá Kocourková, aj mi bolo smiešne, keď sa medzi sebou oslovovali😊

vandica
9. apr 2022

So mnou do autoškoly chodili dvaja chalani - ešte boli aj kamaráti, prišli tam spolu, a jeden bol Slanina a druhý Cibula 😂 to nevymyslis, to je život 😁už len chleba im chýbal 😂

selest
9. apr 2022

Ja mam s priezviskom trosku inu vtipnu prihodu. Jedna znama si po rozvode nechala manzelovo priezvisko. Neskor sa znovu vydala a z nejakeho dovodu si jej novy manzel zobral jej priezvisko, cize mali obaja priezvisko po jej exmuzovi. Potom sa rozviedli a pan priezvisko ponechal. Cize ma priezvisko po ex svojej ex. Asi sa mu pacilo😅

h2
9. apr 2022

@selu11 V Inkognite to hovoril Hudák, dá sa to nájsť na YouTube, nejde mi sem vložiť link. Ale už som to aj predtým počula, vraj ten Ken Gura naozaj existuje.

selu11
9. apr 2022

@h2 Chúďa dieťa, raz darmo niekdy sú rodičia so zmyslom pre humor na škodu asi 😅

pribinacka
9. apr 2022

Ja poznam pana, ktorý ma priezvisko Láska 🙂

renette
9. apr 2022

@ibajaanikiny kamoška robila sekretárku. Zodvihla telefón a tam sa ozvalo: "dobrý deň, Dušička. Máte tam šéfa?" ona na neho spustila, že pre nikoho nie je dušička. A pán nesmelo, že on sa iba predstavil.
Kamarát na vojne (ZVS) sa predstavoval novému veliteľovi: "ja som Šupák". A veliteľ: "to vidím, ale ako sa voláte?“
Sused sa volal Kunda
U nás na fare bol asistent, volal sa Slíž. Raz zvonil telefón, zdvihol ho kuchár. Volal Haluška a chcel hovoriť so Slížom.
U nás bolo viac kňazov aj organistov. Vždy, keď sa niekto opýtal, kto mal omšu, tak sme povedali meno farára aj organistu. Často to vyšlo tak, že mal omšu farár Kohút a organista Sliepka.

zitaje
9. apr 2022

Známej sa stalo, stretli sa dve ženy, predstavili sa navzájom:
Erika Kováčová, kuchárka.
Zuzana Kuchárová, ale nie som kováčka 😝

katika901
9. apr 2022

Kolega bývalý Jožko Grázel (vždy po predstavení ukázal OP) 😁
Kaplana sme mali s menom Drbohlav,
Vedúca školskej jedálne Nejezchlebová
Ďalej ma napáda pán Nič, Darebník, Dubec (každý počul blbec), Ružová, Pipíšková, Kvitková, Hajaš, Čierna, Černá, Fialová, Repa…
a boli aj zaujímavé krstné mená: Vincencia, Hildegarda, Emerencia

katika901
9. apr 2022

Ešte pán Smrt
A Kvak, pri telefonovaní dostával, že nekvakaj mi tu do telefónu 😁

tomcimka
10. apr 2022

V BB je neurologička, ktorá sa volá Hrobárová😀
Pracovala som s deťmi a jeden chlapec si napísal na evidenčný zošit priezvisko Barón- on sa totiž volal Baran😁.

lavender273
10. apr 2022

Ja som mala frajera ceskeho povodu. Priezvisko mal Lepič. 🙄

Ine meno na ktore nezabudnem bol Kvetoslav Tulipán.

malinoismum
10. apr 2022

Prvý deň v práci a legitimacia pána Žaluďa…(a tvár sa seriózne☝🏼)
Potom prišiel Srnec, Mydlo a madam Kakačková…
- toto všetko len ten prvý deň. Ako náročky…
Až ma spätne udivuje, že som to nevzdala 😂😂😂💪🏼

jaskolka
10. apr 2022

V cakarni pán Baran, Králik, pani Holubova a Kohutova ... Boli to dlhoroční pacienti, zrejme mali už veľa zážitkov s menami a zmysel pre humor, lebo boli volaní spôsobom,"zverinec, poďte"🙂
Na izbe v nemocnici pani Veselá a pani Smutná...
Totálne opitý pán na prijme o 3. 00 ráno... Pán Borovička🙈. No co už, keď aj meno ho k tomu ", oprávňuje"
Dobrý deň, je tam pán Božko?
Nie, tu je Božko pán
A ešte bolo veľa rôznych humorných priezvisk, aj ťažko vyslovitelnych - pani Emerencia Fursthenbergerova, inak milá staručka pani, ale meno mala na polamanie.

janetinka27
10. apr 2022

@ibajaanikiny byvala kolegyna sa volala milučká a cestovala na inu pobocku,tam sa jej kolega predstavil ako lahučký😀
pamatam si aj na jedno meno Egon Kurča
na ZŠ sme mali ucitelku Bryndziarovú
a jeden znamy sa volal Ťapušík a zo zahranicnej pobocky mu napisali email, kde ho oslovili Mr. Tabuzik

andreatytler
10. apr 2022

@pribinacka Ja mam kolegu co sa vola Mark Truelove (v preklade do slovenciny Skutocna laska).

andreatytler
10. apr 2022

Vo firme s ktoru denne spolupracujeme je pani ktora ma meno Kaka (priezvsko neviem), ale vzdy som sa musela usmievat ked s nou niekto v kancli telefonoval lebo to bolo Kaka sem, Kaka tam. Raz po takom telefonate som sa postavila a vravim na cely kancel ze v slovencine jej meno znamena hovienko... na to sa postavili dalsi 3 kolegovia (z Indie, Mauricia a kanadan) a oni sa smeju ze aj v ich jazykoch to znamena hovienko.... no nevedela som ze babatkovky jazyk je univerzalny😀

biankaaaa
10. apr 2022

U nás na východe je chirurg Barla 😁

jaskolka
10. apr 2022

@vandica keby sa ešte inštruktor volal Chlebík..😆😆

palicka
10. apr 2022

@zitaje toho poznám.U nás ho babky familiárne volali, mali ho veľmi rad, “Kohútik”

lenka_matko
10. apr 2022

Poznam jednu pani, za slobodná Ohradková, vydatá Záhradniková

sasitimi17
10. apr 2022

Ja som raz mala jedného klienta s priezviskom Pipik (nie pipík, ale pipik)
No strašne trápne mi bolo oslovovať ho..