icon

Vtipné príhody s priezviskami

ibajaanikiny
9. apr 2022

Damy,sobota vecer,muz mi spi,dieta spi a ja som citala topkomenty s priezviskami. Dajme si aj my odlahcenu temu,ake najdivnejsie priezvisko ste “poculi”,zazili…nejake prihody? Ja napr pracujem s ludmi a mam ich kopeeeeec,tzv “zvieracie”-Baran,Byk,Zajac,Kralik,Holub,atd,dalej Kapusta,Vidlicka,Princ,Hlavaty,Hola,Pagačova,Mydlo,Mašľa,Fanfara,Slivka,Hruska,Hrib,Stromcek,Krivy…inak,tymto sa nevysmievam ani nic,mne tie prihody pridu mile a usmevne a mnohych som si aj oblubila🙂 ta tema nema byt poburujuca,je to iba o tom,ze si vieme pozartovat aj na vlastny ucet mozno…vsetkych si vazim rovnako,takze prosim neutocte,len si sprijemnime chvile. Inak,ten pan Princ sa mi stazoval,ze sa ide rozvadzat a ze nevie,akeho princa este jeho zena ocakava😁 alebo Hruska volal Slivkovi a trosku trvalo,kym sa dostali zo smiechu,ze ci nieco spolu “vypalia”…🙃 mozno si este na nieco spomeniem…

ibrunova
10. apr 2022

Už som to tu písala kdesi do nejakej témy.. V jednej kancelárii páni Baran, Guláš, Polievka

ivanaks
10. apr 2022

U nás vo farnosti bol za 2. sv. vojny dekan Rudolf Kunda.

juliastrakovave
10. apr 2022

Ja som sa teda za slobodna volala Straková a môj muž mi vždy zvykne povedať a spýtať sa že ako robí straka 🤣. Inak poznám viac takých Vrabcova, Stehlik, Sokolova samí vtáčik to je naokolo 🤣🤣🤣

mamacita88
10. apr 2022

Bola som na chirurgii, kde ma ošetril pán doktor Učeň. Na druhý deň som bola na preveze u iného doktora, ktorý sa ma spýtal, kto ma ošetril deň predtým, ja som povedala, ako hore uvádzam. V tom na mňa začal kričať, či nevem, kto ma vôbec ošetril? Či to bol vôbec lekár alebo iba dajaký učeň!?!? 😂
Moj zubár sa volá Katana.
Moja gynekologička sa volá De Fúria. (Ju som si vybrala práve kvôli tomu menu 👌)

jasminam
10. apr 2022

@renette my teraz mame knazov Pekára a Líšku 🙂

markaterka
10. apr 2022

U nás kňazi Kukučka a Koníček. A poznám jednu pani,priezvisko má Neurocna. Kamoška Petrová sa vydala za Pavlíka.

vroni
10. apr 2022

@h2, @masinka, evidentne je nás viac z rovnakého gympla 🤣🤣🤣

biankaaaa
10. apr 2022

@mamacita88 máme rovnakú gynekologičku 🤣

lienka.7
10. apr 2022

@ibajaanikiny my mame v praci Havrana, Škorca a Pinku (vsetko chlapi). Mali sme poradu a oni meškali a sef poznamenal, že čo vtaci este neprileteli? 😊

blancheporte
10. apr 2022

@biankaaaa Anoooo....primar na chirurgii

adka3321
10. apr 2022

u nas v robote bol raz jeden pan, ktory sa volal Skovajsa. kolegyna mu volala a zdvihol jej to so slovami: Skovaj sa, prosim. sme mali co robit, aby sme sa nesmiali. u nas v meste je psychiater MUDr. Hlava, alebo som chodila ku kadernikovi co sa volal Búzik, samozrejme vsetci mu hovorili buzík.

aurora33
10. apr 2022

@ibajaanikiny sesternica mala v triede spolužiakov, ktorí sa volali: Krivda, Bieda, Chudoba 😀😀😂

ysseba
10. apr 2022

@anjelok O pani Drakulovej som počula a vraj je veeeľmi dobrá hematologička. Zaujímalo by ma či si k svojmu priezvisku vyberala lekárske smerovanie 🙂 Alebo si predstav... Si hematologička. A stretneš chlapa, ktorý sa vola Drakula - však to musí byť znamenie, že to je ten pravý 😀 A opačne - keby som bola hematologička a volám sa Drakulová a idem sa vydávať, tak asi by som si nechala svoje priezvisko, lebo toto je úplne ikonické 🙂

h2
10. apr 2022

@sasitimi17 Predstav si, že musí niekoho opravovať, keď mu tam dá ten dĺžeň, že: "Ja som Pipik s krátkym!" (Nehovoriac o tom, že je aj s mäkkým.) 😂😂😂

h2
10. apr 2022

@ysseba Jej muž sa volá Drakul. Je tiež doktor a robí vraj uňho sestrička, čo sa volá Cesnaková.

diewcatqoo
10. apr 2022

Ja mam kamosku, ktora sa vola Šoustalová a jej nastavajuci je Šoukal. Hovorila, ze cely zivot sa tesila na to, az si vezme po svadbe priezvisko po chlapovi a nakoniec si bude brat takehoto 🙂
Dalsi znamy je Malina a ked nastupoval do novej prace, prijimal ho sef s menom Jahoda. Jeden o druhom si mysleli, ze si robia srandu.
Moj manzel ma kolegu z Indie, ktory sa vola Kurva. Vzhladom na to, ze s nimi robia aj Poliaci, je medzi nimi Kurva velmi oblubeny 🙂

julliska
10. apr 2022

@ibajaanikiny mala som spolužiaka s menom Miloš Hlísta
A poznám aj Laca Potkana
🤣

natalusiiik
10. apr 2022

Ku mne do prace prišiel minulý rok hrať golf pán Šoustal 🤪🤪🤪

renette
10. apr 2022

Muž mal na VŠ profesora gréckeho pôvodu. Nevedeli si zapamätať jeho priezvisko (ani ja ho neviem), tak ho jeden študent nazval Onomatochujos. Doteraz ho tak volajú ďalšie generácie študentov.

junova
10. apr 2022

@ibajaanikiny často som používala prirovnanie oblieka sa ako šupák až dokedy sa mi v práci nepredstavila kolegyňa ako pani Šupákova.
Kamarátke lekárka povedala aby používala sedliackym rozum, kamoška sa volala Sedlakova.

basska_b
10. apr 2022

Mne prisli vysledky z hematologie, ze odber krvi vyhodnotila Dr. Drakulová :D
Potom je taky ten vtip ze zavolas (zvoncek v panelaku/pevna linka) na meno Kakaš a opytas sa "Kakaš?" "Áno." "Tak ja počkám..."
Moj kolega zas hovoril, ze poznal lekara MUDr.Balo

basska_b
10. apr 2022

@renette Kolega volal s dakym Grékom zo Salzburgu a šéf sa ho pýtal: "Ako sa volal?" "Neviem... cakam, kym mi posle mail, aby som to videl napisane," 🤣🤣
A este tie otazky, ze "to je zena, alebo muz?" - sme googlili tie krstne mena, ze co to je

neznamaznama
10. apr 2022

Juj, ja nepoznám nikoho s takým priezviskom alebo menom, ale teda bavím sa parádne. Tie kombinácie a náhody. Keby som to čítala v knihe, či videla vo filme, tak si poviem, že to autor trošku prehnal a hľa, ono to život niekedy napíše úplne šialene. 😂😂😂😂

monika185243
10. apr 2022

@ibajaanikiny my sme tiež mali na základnej triedneho učiteľa, ktorý sa volal Králik, všetci sme ho volali Zajac. Ja mám trošku zase problém keď volám niekomu a predstavím sa po priezvisku Hajňuková, tak každý počuje Hájniková, niekedy musím aj 3 krát opakovať 😀

basska_b
10. apr 2022

My sme mali na matfyze na imatrikulaciach studenta informatiky, ktory sa volal Bruno Cuc. Normalne cela aula vybuchla do smiechu. Pritom je v BA cukraren, co sa po madarsky pise Czucz. A este tam bol Juraj Janosik, mal aj take vlnite dlhsie hnede vlasy 🤣

malinka158
10. apr 2022

Moj muz sa vola priezviskom Liedl (citaj Lidl) 🤷‍♀️

vandica
10. apr 2022

Mňa ešte napadlo, že poznám pár on je Králik a ona Karlíková. Keby sa vezmú tak ona si v priezvisku vymení len opačne A a R 😁 z Karlíková na Králikova

monka105
Autor odpoveď zmazal
michellemary
10. apr 2022

Poznám pani Krásnu, Mladú, Ľachkú aj Smutnú, spolužiačka Kapustová si vzala Kapustu...

danielllka
10. apr 2022

My sme mali v práci troch brigádnikov, ktorí sa volali Múdry, Šikula a Nič. Šikovný bol len Šikula a Nič bol nanič 😀