icon

Vtipné príhody s priezviskami

ibajaanikiny
9. apr 2022

Damy,sobota vecer,muz mi spi,dieta spi a ja som citala topkomenty s priezviskami. Dajme si aj my odlahcenu temu,ake najdivnejsie priezvisko ste “poculi”,zazili…nejake prihody? Ja napr pracujem s ludmi a mam ich kopeeeeec,tzv “zvieracie”-Baran,Byk,Zajac,Kralik,Holub,atd,dalej Kapusta,Vidlicka,Princ,Hlavaty,Hola,Pagačova,Mydlo,Mašľa,Fanfara,Slivka,Hruska,Hrib,Stromcek,Krivy…inak,tymto sa nevysmievam ani nic,mne tie prihody pridu mile a usmevne a mnohych som si aj oblubila🙂 ta tema nema byt poburujuca,je to iba o tom,ze si vieme pozartovat aj na vlastny ucet mozno…vsetkych si vazim rovnako,takze prosim neutocte,len si sprijemnime chvile. Inak,ten pan Princ sa mi stazoval,ze sa ide rozvadzat a ze nevie,akeho princa este jeho zena ocakava😁 alebo Hruska volal Slivkovi a trosku trvalo,kym sa dostali zo smiechu,ze ci nieco spolu “vypalia”…🙃 mozno si este na nieco spomeniem…

kristina2412
10. apr 2022

Prišla som do práce po dovolenke, kolegyňa vraví, že volal pán,ktorému nevedela pomôcť, že či mu nezavolam. Pýtam sa jej, ako sa volal,na lístku bolo len číslo, kolegyňa hrdá na svoju pamäť mi vraví,že Petržela. Zavolala som , Dobrý deň pán Petržela a on mi hovorí : "Ja som Paštrnák".🙈

lesana25
10. apr 2022

Neviem či to tu už bolo 😁

10zabka
10. apr 2022

@lesana25 bolo, ale nie s fotkou

obuveli
10. apr 2022

Moj brat sa vola Vangel a ja som za slobodna Vanglova obaja sme si to v skole uzili 😀

minuskad
10. apr 2022

@ladybug138 aj ja jedneho poznam. Je cech a tam to je vraj take bezne meno 😂🙈

laska86
10. apr 2022

@ibajaanikiny doktorka Hrobarova😂radost knej chodit😂

laska86
10. apr 2022

Gynekolog ščasny😂

mata2
10. apr 2022

Išli sme pred svadbou na faru spísať ohlasky a zároveň aj na predmanzelsku náuku.Farar sa pýtal muža na meno,ten odpovedal Jančich.Ale farár si ho zapísal ako Ján Čich. Až keď ho asi 10x oslovil pan Čich,tak sme ho upozornili a všetci sa rehotali 🙂

mata2
10. apr 2022

Bratranec je kňaz,vola sa Zajac.Isty čas pôsobil v Nitre,a spolu s ním aj kňaz menom Ďatelinka.

drakvak
10. apr 2022

Kedysi som učila žiaka s menom Tichomír Tatranský, prišlo mi to ako nejaký chránený vták 😉 Ale volali ho bežne Miro 🤷🏻‍♀️

peta1990
10. apr 2022

Bývajú v jednej dedine Cibula, Slanina, Chlebničan 😃
Lahká, Bodka to boli susedovci, kde muž bol Bodka a žena Lahká 😃
Učiteľ zemepisu Šikula 😃
Kamaráti Kohút, Zajac, Králik, Mucha 😃
Sused Makovník 😃
Spolužiačka na základnej Kapustová 😃
Učiteľka na strednej Krásna 😃
Kamarátka z detstva Nepretrhnutá, a aby nestačilo dali jej krstné meno Blanka Nepretrhnutá 😃
Výborný masér Cesnak 😃
Toť asi všetko, čo ma napadlo 😂😂😂

elizita
10. apr 2022

@ibajaanikiny pre mňa je top meno klienta Strasiftak
. A raz som volala do firmy a pýtam si p.Kralika.. že Králik tam už nerobí,je namiesto neho Zajac 😀

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
terezka1631
10. apr 2022

@mata2 ja som bola za slobodna Ďatelinková a bývali sme na Záhradnej ulici. Otcov brat si zobral za manželku Stromkovú. To sme sa dosť nasmiali keď sa zo Stromkovej stala Ďatelinková.

laska86
10. apr 2022

Nas ucil Vydareny...a triedna bola Khandlová😂

blumchen2
10. apr 2022

Pacientky v ČR Pfefrčkova a Vyhnisova. Už sú po smrti, tak môžem napísať. Ďalšie super priezviská :Kuriplach, Lapihuskova, Kričfaluši.

bu1bu
10. apr 2022

Ja som na VŠ mala spolužiaka Veselého a chodil so Smutnou ( no rozišli sa)… a známa bola Medveďová, vydala sa za Medvedza ( Medvedz je vlastne medveď v nárečí)

tarrra
10. apr 2022

U nás je jedna mladá gynekologička Šoukalova😊
Tiež niektoré tie mená sú vtipné,zažila som veľa u pacientov,ale utkvel mi v pamäti jeden strašne fajn chlapík Teofil Piňďák😀

peta1990
10. apr 2022

ešte ma napadol spolužiak Medveď a známa Práčková

sulavikova
Autor odpoveď zmazal
xiaomi_
10. apr 2022

@anjelok Drakulovej chodim je to najlepsia hematologicka

jana_eyre_2
10. apr 2022

@sasitimi17 mojej mamy sesternica si zobrala muža menom Pipik.. vždy sme hovorili že ideme s pipikovcami, alebo k pipikom.. nikdy mi to neprišlo divné až v dospelosti mi zaplo.. asi preto že ako dieťa sme doma nikdy nehovorili pipík penisu, ale inak..

madalina
10. apr 2022

@ibajaanikiny môj spolužiak bol Lukáš Krásny ... Jeho žena musí mať veľké šťastie,bude krásna navždy🤗

simulienka2207
10. apr 2022

@ibajaanikiny Necitala som celú diskusiu, a možno to už niekto spomenul, ale na VS som mala profesora a zároveň je aj kňazom, vola sa Marko Rozkoš.
Ďalej, ked som pracovala v byvalej robote, tak sa jeden zamestnanec volal Geňo. Raz mi volala aj jeho manželka, potrebovala nejaké potvrdenie a predstavila sa, ze 'dobrý, tu je Geňova, XY Geňa manželka...'
😄😄😄

mirkaove
Autor odpoveď zmazal
lejlla
10. apr 2022

@ibajaanikiny u nas v praci bol Vidlička,Slaninka a Praženica....😊

mirkaove
10. apr 2022

@jjanulienka Ja som za slobodna Ovečková a mám kolegu Medveďa 🤣🤣🤣

laska86
10. apr 2022

A ex mal kamarata a volal sa Slanina a bol zo svinej..ked sa ho vskole pytali predstavil sa ako typicky vychodnar Slanina ze Švini😂

sinette
10. apr 2022

Z mojich spoluziakov a ludi, co som postretavala v praci by bol dlhy zoznam. Ani si uz nespomeniem na vsetky mena.
Havran, Zajac, Kralik, Baran, Liskova
Strasiftakova, Plasiryba, Vrzgulova, Pumprle, Vesela, Smutna, Janošik, Dušička
Šiška, Makovnik, Slaninova, Kapustova, Pagačova, Buchtova, Malinova, Petrzlen.
Este bol super Nechyba, ked sa ucka pytala, kto chyba. Nechyba. Telocvikar bol Cvik, Prirodopis ucila Vrabcova a pravnik Klamar.
Vaginger, nakoniec sa premenoval na Waginger

laska86
10. apr 2022

Moja spoluziacka bola Hlavata