Vtipné príhody s priezviskami
Damy,sobota vecer,muz mi spi,dieta spi a ja som citala topkomenty s priezviskami. Dajme si aj my odlahcenu temu,ake najdivnejsie priezvisko ste “poculi”,zazili…nejake prihody? Ja napr pracujem s ludmi a mam ich kopeeeeec,tzv “zvieracie”-Baran,Byk,Zajac,Kralik,Holub,atd,dalej Kapusta,Vidlicka,Princ,Hlavaty,Hola,Pagačova,Mydlo,Mašľa,Fanfara,Slivka,Hruska,Hrib,Stromcek,Krivy…inak,tymto sa nevysmievam ani nic,mne tie prihody pridu mile a usmevne a mnohych som si aj oblubila🙂 ta tema nema byt poburujuca,je to iba o tom,ze si vieme pozartovat aj na vlastny ucet mozno…vsetkych si vazim rovnako,takze prosim neutocte,len si sprijemnime chvile. Inak,ten pan Princ sa mi stazoval,ze sa ide rozvadzat a ze nevie,akeho princa este jeho zena ocakava😁 alebo Hruska volal Slivkovi a trosku trvalo,kym sa dostali zo smiechu,ze ci nieco spolu “vypalia”…🙃 mozno si este na nieco spomeniem…
Učiteľka bola Trefná, masérka Lovecká , ďalej Chobot, Zajac, Medveď, Vitamvas, Straka, Havran, Vrana. Blanky poznám tri - Bačovú, Šuškovú, Mlynárovú
A také klasika Cvik, Cesnak, Geco, Buzik, Mužík. Na dovolenke sme boli stredný apartmán, z jednej strany byval Mužík a z druhej Mùčik. Do prace chodí dvojica Čimo-Mičo. A najväčší problém som mala, keď za Studenym prišiel Chladný
Poznám pána, ktorý sa volá Biskup. Keď je v nálade, hovorí: - Ja som Biskup, som ženatý a som rímskokatolík 🙂
@ibajaanikiny pracovala som na recepcii u zubara a chodili tam naozaj zabavne mena. Pan Bolebruch mi utkvel aj po 5.rokoch v pamati.
@bu1bu to je meno, predstavujdm vam Medveď- Macikovu - pol hodinu len o mene budu točiť

V jednej firme pracujú … Kacír, Kat a Pápež.
@karolinakr to mi pripomina toto
Mňa na strednej jeden ročník učil angličtinu Nemec.😄 A na Zš bol spolužiak Šikula.
@ibajaanikiny - v práci mi padol zákazník.. Ako sa blížil, na chôdzi bolo vidno, že dačo už popil, v tvári nalezite červený a aróma chlastu pred ním aj za ním.
Ako sa posadil mi vraví, jaaaj pani zlata, aké šťastie, bol som si tu neďaleko sadnúť na jeden a všimol som si, že tu máte pobočku, tak som prišiel..
Podal mi občiansky a tam meno: xxx Borovička 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Este mi napadla jedna veselá príhoda s priezviskami: Na pracovnom stole som si našla odkaz, že ma zháňala pani Cibuľová a tel. c. Tak som tam zavolala, že si teda prosím k telefonu p. Cibuľovú. Pani na druhej strane linky bola evidentne veselá kopa a vraví mi: Pani Cibulova u nás nepracuje, ale keď túžite po zelenine viem Vás prepojiť na pani Petruškovú alebo Cesnakovú a keď sa neviete rozhodnúť akú zeleninu, mame aj pani Šalátovú… Tak ja vravím: Skúsim to teda s pani Cesnakovou, a ona: Pri telefóne… Skoro ma vykotilo…. 🙂
@bu1bu ja som roky rokuce volala jedneho Pažitka a asi po 10r som sa dozvedela-že sa volá Pažitny ( našťastie len za chrbtom)
Ja som Šebestova a kamarat s ciech sa vola Mach....kino sme mali zadarmo lebo obsluha srandovala ,ze ak naozaj tak mame listky zadarmo🤣🤣
krstná má susedu Kundakerovu, Borovička bol spolužiak na ZŠ
ja si ešte spomínam na jedného staršieho pána, volal sa Napoleon Kuchárik 🙂 také milé
@danielita18 tesi ma, ja som Smrtkova a ocino bol Smrtka. Bol zazitok ked dvihal telefon-prosim, Smrtka 😬
My sme mali v praci na jednom oddeleni Kaina a Abela. Muz zas mal prihodu s panmi Slavikom a Strasiftakom, prvy sa predstavil Slavik a myslel si, ze si ten druhy robi srandu. Museli si ukazat obcianske. A mal znameho, ktoremu na urade povedala ta pani za okienkom, ze ako sa volate? On: Píš. Ona, no dovolte, co mi tykate? On, to je moje priezvisko.
Este mi napada, ze sme mali kolegu, ktory sa volal Balik. A raz sa mi dovolal pan Pagac, ja som vtedy taku chut na pagac dostala, neuveritelnu!
Jeden klient sa mi predstavoval: Díte, prosim. To bolo take mile 🙂.
Kedysi som bola na operácii cez leto, na celom oddelení sme boli 4 a priezviská? Jančíková, Janičíková, Janošková a Jánošíková 😁 keď sestrička volala niektorú k telefónu, všetky sme boli v strehu

Raz sa prišiel do prace sťažovať jeden klient, že jeho vec nieje stále vyriešená aj keď on vsetko odovzdal.. ja som vtedy zastupovala kolegyňu, ktorá mala na starosti tohto pána, po dlhom hľadaní som jeho podklady našla, kolegyňa mala toho veľa a poplietla spisy. Keď sa vrátila, jej vravím: Pichla si Vidličku do Vianočky a nastal chaos 😉