Výber psa a meno
Ahojte 😃 chcela by som sa spýtať že ako by sa mohol volať môj pes, a aká by to mala byť rasa, prosím poraďte mi🙏
@zajkomajko nie psy pre mňa nie sú biznis, na to mám úplné niečo iné . Odchovanie môjho plemena ma stojí viac za ako ho predám , pretože odchov je u mňa veľmi náročný . Pes je u mňa pes, hoci milovaný ale pes. Ten nepotrebuje demokraciu ale hierarchiu . Má svoje miesto , pelech , svoju misku , nekŕmim pri stole a nevenčím určite 4 hodiny denne. Nemám ich vonku v koterci , pretože nie sú na to určené , normálne sú s nami v dome .
@blackcat8885 ano , ja keď vidím niektoré štence a to aj z plemena ktoré mám chce sa mi plakať a tých ľudí čo to predávajú normálne zmlátiť. Predkusy, krivé nohy, nezostúpené semeníky, farby viažúce na seba hluchotu ...,

Hlavne NEKUPUJTE psa od mnozitela tie zvieratá sú na biznis veľa krát majú zlé podmienky a vrodené ochorenia viem, o com píšem robila s v útulku aj obchode pre zvieratá. Psa buď z chovnej stanice s PP alebo z útulku. Netreba pozerať nato, že napr. Deti chcú yorkshira tak kupim z bazosu za 100€ . Pes nie je hračka, stojí čas a peniaze treba sa mu venovať a toto si veľa ľudí neuvedomuje. Potom sú plné útulky....