Vyberajú si duše nenarodených detí svojich rodičov?
Veríte, že si duše ešte nenarodených deti vyberajú svojich budúcich rodičov ?
Fakt rozmýšľam aká duša by si vybrala chudobu, osady a pod....
Nie. Ako by si ich asi vybrali? A prečo by si niekto vybral za rodičov idiotov?
Ja verim.
Áno, duša musí prejsť všetkým.
Áno 😊
Nie.
Kto by si dobrovoľne vybral rodičov asociálov, tyranov, feťákov,….?
@janai1 sa mi zdá, že budhizmus to vysvetľuje, prečo si duša vyberá také miesta
@denkabemommy no a prečo teda?
Nie😂
@janai1 lebo duša sa chodí na zem učiť a potrebuje si zažiť každú situáciu. Aj tie zlé aj tie dobré. Ale beriem, ze človek čo neveri v reinkarnáciu ani v nič vyššie tomu neverí 🙂
@janai1 v budhizme kvôli karme, nevedomosti a túžbam až kým duša nedosiahne nirvánu.. ale v iných náboženstvách je viac dôvodov, v konečnom dôsledku v každom živote sa ma duša niečo naučiť. V každom prípade si to ľudia potom upravili ako prišlo 😅. Ja na to osobne neverím ale vždy ma zaujímali náboženstvá 🙂
Nie, rodicov si clovek nevybera. Bohuzial, deti maju aj taki ludia, co si vobec nezasluzia titul matka a otec. Neverim, ze ktokolvek by si vybral dobrovolne takych rodicov.
@13uzivatelka11
@zooeynka
@denkabemommy ďakujem 🙂
Nie.
Áno
Nie, rovnako neverím na minulé životy a podobné blbosti.
Ja verím v to, že všetci sme jedno. Tá duša si si potrebuje zažiť niečo. Nepredstavujem si to ako v obchode, že jedna duša si niečo vyberie. Všetci sme previazaní rozhodnutiami a skutkami. Takže to nie je akoby výber jednej duše, že si zvolí duše rodičov. Skôr je to akoby dohoda duší, aj keď to je tiež skreslený pohľad, keď vlastne všetci sme jedno. Je to ťažko vysvetliť a určite aj pochopiť rozumom tú jednotu.
Áno.
Skor verim, ze niekde tam hore na mna moje dieta cakalo a prislo v tej najlepsej chvili
Zevraj ano.
Nie dieta je dar od Boha a urcite si nevyberie matku alkoholicku napriklad
Určite nie. Tiež má napáda že ktorá duša by si vybrala rodiča ktorý mu napr v modom veku vezme život.
@diaszoky A Boh daruje dieťa alkoholičke z akého dôvodu? 🤔🤔🤔 Keď je dieťa dar od Boha.
Ja si myslím že s tým výberom je to inak - dostaneš tak 1-2 možnosti, je ti ukázané aký život to bude. Tam asi nie je moc na výber. A napr obidve možnosti môžu byť dosť zlé. Tej duši je ponúknuté niečo čo sa má naučiť, prežiť. Sú to zložité veci, možno je všetko úplne inak. Ale je možné že duša čaká na túto chvíľu veľmi veľmi dlho a ktovie či môže odmietnuť..
určite nie, nechcené deti by si takych rodičov nevybrali
bolo by to super, ja by som sa určite do milionarskej rodiny narodila
@zuzanockamt aby ju napriklad zmenil???

nie