Vyberavá návšteva, čo sa týka jedla
Príde k vám na návštevu, na 1/3 z toho čo bežne varíte hovorí že neje(mäso , ryby) 1/3 že to mu nechutí (cibuľa, hrýby atď) a a zvyšok možno zje možno nie...
Ja by som sa hanbila sama pred sebou, že som s dcéry vychovala osobu bez sebaúcty, čo posluhuje nejakému debilovi a lieta ako taká handra. A ja by som sa tomu prizerala a chodila vo vlastnom byte so stiahnutým zadkom, aby mal čo papkať. Až teraz som prečítala, že má 33. To už je starý somár, čo by vás mal pozvať raz za čas do reštaurácie alebo sa ponúknuť, že s dcérou navaria spolu aj pre vás.
@anonym_autor a nakoniec teda zje co? Ci hladuje kym neodide?
povedz dcére, aby nebola sprostá a neobskakovala ho, ak je navarené a on nezje, tak nech si uvarí sám alebo ide do reštaurácie a pozve aj dcéru, inak z nej bude jeho poskok bez sebaúcty
Navarila by som , čo bežne. Keď nechuti, smer reštaurácia. Prihliadala by som jedine na alergie a intolerancie.
@anonym_autor By som ani nepovolila dcére chlapa na prespávačku ak býva u vás.Ak,ale ti to nevadí,tak treba dať jednoché pravidlo ,komu nechutí navarené nech si uvarí a pripraví na čo má chuť.A po 21 00 napríklad sa už nevarí, a správame sa ticho.Vieš to uhrať aj v dobrom,aby sa mladý správal a cítil ako doma.A dcéru usmerni aby ho toľko neobskakovala.
Nech mu navarí dcera😊
@bielasovicka presne toto som chcela napísať.
@anonym_autor netráp sa,nechaj priestor dcére. Ty nákup nejakú suroviny a nech mu ulahodí ona.
Inak,dosť neslušne od neho,keď inde zje kadečo a u rodiny priatelky tak vymýšľa.
Normálne uvar večeru ako si zvyknutá, zavolaj sa ich najesť.
Nechce? Tak sa ho opýtaj či si ide niečo spraviť.
Ak povie že nie tak mu jednoducho odpovedz že dobre ale v noci tu už variť nebudú lebo chcete mať kľud.
Nech si po ceste kúpi čo bude chcieť jesť.Ja tiež nezjem hocičo, ale neotravujem tým druhých ľudí.Hlavne dcere povedz nech ho nerozmaznava a vás nerusi.A čo mu teda chuti?
@anonym_autor a čo ten blbec teda vlastne zje? Tvoja dcéra okolo neho ťakto skáče každý deň?
tiež nie je kompletná....
@anonym_autor To ako moja švagriná - mala histamínovú intoleraciu, ale na oslavách požrala všetko možné, jedno cez druhé, potom grcala a nakoniec sa nechala lutovat od celej rodiny.
@elanor u nás návštevu, vlastné ani cudzie deti nebijeme
@anonym_autor k nám zase návšteva nechodí hodinu pred polnocou a nevyžaduje jedlo. Kto normálny večeria pred polnocou? 33 ročný nepotrebuje mamičku. Môj muž mal len o pár rokov viac, keď som ho spoznala, býval sám, sám si varil, pral, upratoval. Jáj, ale prečo by nevyžadoval jedlo pred polnocou, keď sa nájde jedna submisívna žena, ktorá lieta, aby mu ho pripravila a druhá submisívna, ktorá im to umožňuje? No ako si zariadiš, tak máš. Nechápem, na čo ho potrebuješ nejako pomenovať. Ak to pomenovanie bude mať, už vás nebude vyrušovať? Ty si potrebuješ spolu s mužom aj s mladými sadnúť a dohodnúť jasné pravidlá. Som zvedavá, či mladý pánko aj nejaký nákup prinesie. Lebo sa u vás naje, ak teda dcéra uklohní niečo, čo mu chutí, predpokladám, že sa aj osprchuje
@anonym_autor a čo ten blbec teda vlastne zje? Tvoja dcéra okolo neho ťakto skáče každý deň?
tiež nie je kompletná....
@rozculena kto píše že to robí každý deň , tu nikto necíta s porozumením?
Počas šk.r. je v škole iba si volajú chodí domov alebo k nemu cez víkend asi v pomere 2 víkendy v mes doma raz tam a raz nejde vôbec. Tento mesiac som ho videla prvý krát
Rozkosne. Takže tvoja dcéra robí slúžku a rohožku starému chrenovi a tebe trhá žily, že pán nepapa? Nuž, nemusím všetkému rozumieť....
@anonym_autor k nám zase návšteva nechodí hodinu pred polnocou a nevyžaduje jedlo. Kto normálny večeria pred polnocou? 33 ročný nepotrebuje mamičku. Môj muž mal len o pár rokov viac, keď som ho spoznala, býval sám, sám si varil, pral, upratoval. Jáj, ale prečo by nevyžadoval jedlo pred polnocou, keď sa nájde jedna submisívna žena, ktorá lieta, aby mu ho pripravila a druhá submisívna, ktorá im to umožňuje? No ako si zariadiš, tak máš. Nechápem, na čo ho potrebuješ nejako pomenovať. Ak to pomenovanie bude mať, už vás nebude vyrušovať? Ty si potrebuješ spolu s mužom aj s mladými sadnúť a dohodnúť jasné pravidlá. Som zvedavá, či mladý pánko aj nejaký nákup prinesie. Lebo sa u vás naje, ak teda dcéra uklohní niečo, čo mu chutí, predpokladám, že sa aj osprchuje
@anonym_1cb512 pane bože kde v kryštálovej guli vyčítala že chodí 23:00??? Písala som 11:00 tj doobedu.
Počas šk.r. je v škole iba si volajú chodí domov alebo k nemu cez víkend asi v pomere 2 víkendy v mes doma raz tam a raz nejde vôbec. Tento mesiac som ho videla prvý krát
@anonym_autor u nás by jedlo hodinu pred polnocou nevyžadoval nikdy, alebo len raz a potom by som mu dôrazne prehovorila do duše. Máš doma naivnú dcéru, ktorá má zrejme prvý výžny vzťah a je z neho celá hotová, tak obskakuje starého chrena a teba trápi, čo zje a čo nezje, miesto toho, aby si jej prehovorila do duše
@0silvia0 prídu s dcérou na pár dní. Dôjdu napr o 11tej a už je tma a nich nechce jesť. Potom dcéra behá ako besná medzi kuchyňou a.komorou aby mu niečo pripravila čo zje. Pritom na dovolenke zjedol všetko aj.kura aj steaky aj ryby.
@anonym_autor príde o 11,00 a už je tma - tvoj príspevok o 17,10. A keby prišli pred obedom, tak asi sa do práce vyspíte. Už to nezachrániš, nech napíšeš hocičo, nevieš si urobiť poriadky ani s dcérou, a už vôbec nie z jej amantom
Rozkosne. Takže tvoja dcéra robí slúžku a rohožku starému chrenovi a tebe trhá žily, že pán nepapa? Nuž, nemusím všetkému rozumieť....
@vroni neviem koľko máš rokov ak to je 33r chlapík starý hren?
Ale podľa toho aké staré máš deti musíš byť poriadne stará striga, otec deti bude ešte aj od teba mladší však?
@vroni bože žena, ty sa mi páčiš čím ďalej, tým viac, trafný príspevok, ako vždy 👍
Ten 33 ročný ešte nebýva sám, že občas by dcéra prespávala u neho? Ináč v týchto podmienkach, že ty spíš v obývačkokuchyni a nemáš absolútne žiadne súkromie, tak to by ma viac trápilo ako či niečo zje alebo nie.
@anonym_autor videla si ho prvýkrát a hneď sa takto predviedol? Druhýkrát ani nemusí chodiť
@anonym_autor porozpravala by som sa s dcerou ci nemaju vo vztahu nejake problemy.
@anonym_autor videla si ho prvýkrát a hneď sa takto predviedol? Druhýkrát ani nemusí chodiť
@januska12323 nie za celý život, sú na spolu 2roky. Ale tento mesiac ho videla prvý krát , v tomto mesiaci. minulý mesiac som ho videla 2x
Ten 33 ročný ešte nebýva sám, že občas by dcéra prespávala u neho? Ináč v týchto podmienkach, že ty spíš v obývačkokuchyni a nemáš absolútne žiadne súkromie, tak to by ma viac trápilo ako či niečo zje alebo nie.
@gribka1 ach jaj veď píšem že tam prespavá
@gribka1 ach jaj veď píšem že tam prespavá
@anonym_autor no len ty píšeš všeličo a potom to neguješ. Tu skáčeš do každej druhej, ale porobiť a dcérou a panáčikom poriadok v kľudnom slušnom rozhovore, je nemožné
@vroni neviem koľko máš rokov ak to je 33r chlapík starý hren?
Ale podľa toho aké staré máš deti musíš byť poriadne stará striga, otec deti bude ešte aj od teba mladší však?
@anonym_autor, a čo ho ja chcem pre seba? Pre mňa by bol zajačik. Ale pre 22 ročnú dievčinu je starý chren. Keby mi moja dcéra (v podobnom veku) doniesla takéto fotrovske ufrflane čudo, okolo ktorého by ešte navyše kmitala ako družica, vážne by som sa zamyslela, kde som vo výchove zlyhala.
Teba by malo trapit to,ako si vychovala dceru,ze sa podriaduje a vysluhuje chlapovi.Akoze pripravila si ju dokonale na rolu sluzky,ona by dostala vychovny preslov a jemu by boli ukazane dvere.

Absolutne by som takehoto cloveka neriesila.A tvoja dcera je sprosta, ze riesi.Jedine co ju ospravedlnuje je mladost a casom zisti aka bola blba.Navarila by som uplne normalne ako som zvyknuta.Ak mu nechuti a potrebuje na seba putat pozornost takto idiotsky,tak nech sa stravuje v restauracii.Dcere by som dorazne povedala,ze po 20,00 si neprajes u vas pocut hluk z kuchyne od varenia a nech si dobre rozmysli,ci chce zit s clovekom ktory je nevychovany,ohrna nos nad vsetkym co mu ponuknu a donuti ju ist mu v noci vyvarat iba tak z pohodlnosti,rozmaznanosti.Nech sa zariadia.Akoze fakt ti hrabe??Taketo tanecky by moja mama kvoli ziadnej nasteve ani zatovi nerobila a ja tiez nie.Skratka jedz,alebo nechaj tak.