icon

Vyhrávajú veľké sumy v súťažiach bežní ľudia?

Včera o 13:38

Ahojte, poznate niekoho, kto cez sutaze v radiach vyhral vyssie sumy nad 20 000? Vyhravaju tie vysoke sumy okolo 100 000 naozaj obycajni ludia?

anonym_bc81b5
Včera o 13:49

Nepoznám nikoho, ani nikoho, kto má vo svojom okolí známeho, rodinu, kamaráta, suseda, čo by vyhral.

anonym_b73fdf
Včera o 19:05

Kolega vyhral na exprese🙂

catherinah
Včera o 19:10
@anonym_b73fdf

Kolega vyhral na exprese🙂

@anonym_b73fdf kolko? Tiez si myslim, ze výhercovia sú vopred vybraní.

belle_vie
Včera o 19:12
@catherinah

@anonym_b73fdf kolko? Tiez si myslim, ze výhercovia sú vopred vybraní.

@catherinah 100 tis. Eur.

catherinah
Včera o 19:13
@belle_vie

@catherinah 100 tis. Eur.

@belle_vie a nemá tam nejaké znamosti?

belle_vie
Včera o 19:14
@catherinah

@belle_vie a nemá tam nejaké znamosti?

@catherinah pochybujem. Normálny človek, milý, slušný, prajem mu to

catherinah
Včera o 19:16
@belle_vie

@catherinah pochybujem. Normálny človek, milý, slušný, prajem mu to

@belle_vie určite aj ja doprajem. Zaujímavé 😊 naozaj som myslela, ze maju výhercov vybratych

anonym_d272e2
Včera o 19:21
@anonym_bc81b5

Nepoznám nikoho, ani nikoho, kto má vo svojom okolí známeho, rodinu, kamaráta, suseda, čo by vyhral.

@anonym_bc81b5 a teraz z druhého súdka- keby vyhráš 100k€, priznáš sa k tomu hocikomu?

alica110
Včera o 19:29

Je to vopred dohodnuté, ale to si myslím ja.

anonym_bc81b5
Včera o 19:38
@anonym_d272e2

@anonym_bc81b5 a teraz z druhého súdka- keby vyhráš 100k€, priznáš sa k tomu hocikomu?

@anonym_d272e2 tak počúvam to v rádiu každ deň, čiže kamaráta, kolegu, rodinu by som si spoznala. Ale áno, keď raz kamoška vyhrala 500 000 korún, tak sme o tom vedeli.

bebina23
Včera o 20:18

@anonym_autor bratovi tiez volali z Expresu, nepovedal heslo ked zdvihol. Skoro ho jeblo od jedu chudaka🫣😩😃dlhe roky posielal spravy. Co uz.

misanthropicdann
Dnes o 22:39

@anonym_autor kolegova známa vyhrala v očkovacej lotérii 500k€.
Do par hodín mala zmazané všetky sociálne siete a zrušené číslo ako jej začali všetci vyvolávať.

Myslím si ze ak niekto vyhra naozaj vysokú sumu tak ak je dosť inteligentný malo ludi sa o tom dozvie.
Sumy v pár desiatkach tisíc zmiznú jak nič, vyplatená hypotéka, nové auto, jedna dovolenka a sú preč

V rádiách nemá význam aby to bolo dohodnute. Sak na sms výberu násobky tých sum co rozdajú