Vyhrávajú veľké sumy v súťažiach bežní ľudia?
Ahojte, poznate niekoho, kto cez sutaze v radiach vyhral vyssie sumy nad 20 000? Vyhravaju tie vysoke sumy okolo 100 000 naozaj obycajni ludia?
Kolega vyhral na exprese🙂
Kolega vyhral na exprese🙂
@anonym_b73fdf kolko? Tiez si myslim, ze výhercovia sú vopred vybraní.
@anonym_b73fdf kolko? Tiez si myslim, ze výhercovia sú vopred vybraní.
@catherinah 100 tis. Eur.
@belle_vie a nemá tam nejaké znamosti?
@catherinah pochybujem. Normálny človek, milý, slušný, prajem mu to
@catherinah pochybujem. Normálny človek, milý, slušný, prajem mu to
@belle_vie určite aj ja doprajem. Zaujímavé 😊 naozaj som myslela, ze maju výhercov vybratych
Nepoznám nikoho, ani nikoho, kto má vo svojom okolí známeho, rodinu, kamaráta, suseda, čo by vyhral.
@anonym_bc81b5 a teraz z druhého súdka- keby vyhráš 100k€, priznáš sa k tomu hocikomu?
Je to vopred dohodnuté, ale to si myslím ja.
@anonym_bc81b5 a teraz z druhého súdka- keby vyhráš 100k€, priznáš sa k tomu hocikomu?
@anonym_d272e2 tak počúvam to v rádiu každ deň, čiže kamaráta, kolegu, rodinu by som si spoznala. Ale áno, keď raz kamoška vyhrala 500 000 korún, tak sme o tom vedeli.
@anonym_autor bratovi tiez volali z Expresu, nepovedal heslo ked zdvihol. Skoro ho jeblo od jedu chudaka🫣😩😃dlhe roky posielal spravy. Co uz.
@anonym_autor kolegova známa vyhrala v očkovacej lotérii 500k€.
Do par hodín mala zmazané všetky sociálne siete a zrušené číslo ako jej začali všetci vyvolávať.
Myslím si ze ak niekto vyhra naozaj vysokú sumu tak ak je dosť inteligentný malo ludi sa o tom dozvie.
Sumy v pár desiatkach tisíc zmiznú jak nič, vyplatená hypotéka, nové auto, jedna dovolenka a sú preč
V rádiách nemá význam aby to bolo dohodnute. Sak na sms výberu násobky tých sum co rozdajú

Nepoznám nikoho, ani nikoho, kto má vo svojom okolí známeho, rodinu, kamaráta, suseda, čo by vyhral.