Vyjadrite vďaku komunite Modrého koníka počas Vianoc
Blíži sa koniec roka a asi ako každý aj ja trochu rekapitulujem. A musím priznať že komunita ľudí na MK mi veľmi pomohla za čo by som sa chcel poďakovať, možno trochu konkrétnejšie a osobnejšie.
Ak máte obľúbené nicky s ktorých názormi sa stotožňujete, alebo vás donútia sa zamyslieť, alebo len pobavia, poďakujte im, v tejto téme alebo inde.
A ešte zábavnejšie by bolo keby každý kto dostane poďakovanie poďakuje dvom ďalším. Je to jednoduché: Stačí vedieť komu a za čo.😊
tak stastne a vesele konici a konice 😀 uzite si ich v ramci moznosti podla svojich predstav. 🙂
@hugger dakujem 🙂
@tanyag a veĺa koláčikov 🥂🍾🍨🍧
@viestta daj viestta prihovor, neondej sa ! 😁🥂
@karolinakr Radšej viac klobásky v kapustnici 🤣🤣🤣
Pripájam sa a prajem pokojné, požehnané Vianoce a všetko dobré do nového roku.
A kto nemá sneh, tak sa ohlaste, pošlem. 😄❄️❄️❄️☃️
Krásne, šťastné a veselé Vianoce všetkým. ❤️❤️❤️
@h2 to by bolo na samostatnú temu. budeme štyria ( na rozdiel od minulých rokov kedy sme mali štedrý veceru so svokrovcami).
Dakujem za prianie zázraku, ak by to malo byt ze bydeme schopní sa porozpravat o tom co nas do tejto situácie doviedlo tak ho beriem s otvorenou náručou. Ak by to malo byt to ze budeme spolu existovat ako par tak to uz nechcem. Uz som sa pohol dalej

@hugger Krásne a šťastné Vianoce aj tebe.
Ak sa môžem opýtať, ako ich budete tráviť v rámci rodiny (tvoja situácia s partnerkou a deťmi)? Samozrejme, pochopím, ak nechceš odpovedať. V každom prípade, držím palce, nech všetko dobre dopadne. A možno sa stane vianočný zázrak a dáte sa zase dokopy...☺️