Výmena cez bazárik
Aké máte skúsenosti? Podeľte sa .. 🙂
myslím, že nie všetky majú rovnaký názor...niektoré žienky nemajú problém s výmenou, jasne že si nevyberiem niečo nasilu, ale ked sa dá, je to celkom jednoduché, ak momentálne maminka nema na kúpu 🙂. Mala som namysli skor skúsenosti ked výmena prebehla, spokojnosť s tovarom, čas doručenia, čítala som, že dve žienky sa dohodli na výmene a balík poslala len jedna a tá čo jej balíček došiel sa odmlčala a výmenu nezrealizovala... a pod.
nevymieňam,aj keď spočiatku som sa snažila niekomu výmenou pomôcť...ešte sa mi nestalo,aby som niečo súce našla v tom druhom albume, a dosť ma to obťažuje,ak mám pozerať nejakých 100 fotiek v inom albume a "nasilu" hľadať niečo,čo by sa mi možno hodilo
Mne sa parkrat stalo, ze ma oslovila mamina s ponukou na vymenu. Asi trikrat sa mi nieco z jej veci hodilo, tak som suhlasila..a potom navlas rovnaky scenar - zrazu na jej presne na tu vec (ktoru som mala dostat ja) ohlasil kupujuci, takze uz to nebolo aktualne, ale mozem si vybrat nieco ine, a doslova mi to nanucovali. Prvykrat som to brala, ze ok, nahoda, skoda, ale co uz. Potom som pochopila, ze je to strategia, ako ziskat vec, ktoru chcem, vymenou za nejaku vlastnu "starinu"..tak uz nevymienam. Zo zasady.
Ahojte - videla som ze vznikla sukromka - Vymena, ale nemozem to nikde naist, nemate niekto link. Dakujem
ahojte, aj ja by som rada vedela, kde je stránka kde by sa dali vymeniť veci za niečo iné, dakujem za radu

@jananis ja nevymieňam z princípu - veď všetko čo chcem / potrebujem, si vyhľadám a kúpim, prečo si mám nasilu vyberať z ponuky pre polročného chlapca, keď mám doma 9 ročnú dcéru (podľa bazáriku sa dá celkom slušne odhadnúť, aké dieťa tá ktorá mamina doma má 😉 )
ale ak to niekomu vyhovuje, tak prosím... len by tu mohla byť špeciálna kategória, kde by sa mohli stretnúť takéto spriaznené duše, alebo by sa mohli dať bazáriky nejako označiť, aby "vymieňačky" zbytočne neobťažovali tých, ktorí záujem nemajú...