Vymenil ma za mladšiu a krajšiu.
Prešli ste si tým niektorá? Roky, zbytočné a stratené roky s mužom, ktorý Vás opustí kvôli mladšej a krajšej? Sebavedomie mám na bode mrazu. Bolí to a cítim sa strašne 😞 Začal si s ňou ešte v dobe, keď sme spolu žili. Jedného dňa prišiel a povedal, že to chce ukončiť, že našiel ženu svojich snov. Je fakt pekná, už si s ňou dáva fotky na sociálnych sieťach. Je úplný protiklad mňa, ešte aj mladšia a dokázala viac ako ja. Trochu som si ju lustrovala, ale som psychicky ešte viac v riti.
Neviem ako sa z toho dostať.
Ospravedlňujem sa za anonym, ale je to citlivá téma, snáď chápete.
Ahoj, nečítala som všetky odpovede, dostala som sa len potiaľ, kde si písala, že on má 36 a ona 22. Viem, že teraz to bolí a cítiš sa zle, ale môžeš byť len rada, že sa to stalo, kým nie ste manželia a nemáte deti. Chlap, ktorý pár mesiacov pred svadbou stratí hlavu pre mladú žabku, Ti nestojí za to. Ona ho na 90% nechá a on sa potom priplazí za Tebou, ako zbitý pes. Len dúfam, že to nebude príliš skoro, aby si nebodaj nemala chuť mu odpustiť a prijať ho späť. Máš 28, to si ešte mladá, ten pravý ešte určite príde. Lebo tento to teda určite nie je.
Ešte niečo: teraz tak zbežne pozerám, čo si písala ďalej a všade vidím len to, aká je ona krásna, štíhla, mladá, blondínka, modelka a ja neviem, čo ešte. Keby bola staršia, škaredšia a tučnejšia, ako Ty, cítila by si sa lepšie! Lebo ja by som sa v takom prípade logicky cítila horšie. Tak neviem, či na tom tak záleží, že je to taká krásavica. 🤔
najskôr som chcela autorku poľutovať (a aj je hrozné, že snúbenec ju nechal pred svadbou) ale ako tak neskôr čítam, nie je mi ani trochu sympatická... asi máš problém sama so sebou, tak bohvie čo v tom je, pre 36r. muža je atraktívna 28r aj 22r, navyše ak si ťa chcel zobrať za manželku - ja skôr tipujem, že si ho vyštvala, ale za nič si to nepriznáš, takže v duchu všetkých ostatných "áno, je to hajzel, ona ešte horšia, ty si skvelá"
Nebud smutna svadba by bola horsi krok. Mne sa stalo podobne v 32. Preboli neboj. Hlavne nestracaj nadej. Keby som si mohla poradit, uzila by som si ten cas po. Pride niekto s kym to vyjde a oceni to aka si.
a jej fotku by si nevedela ukazat aspon na chvilu? Vazne ma zaujima aka je, ked je taka ospevovana krasou. Neverim ze az taka je nadherna,mozno ma len na sebe vela doplnkou krasy
boze a ? jemine bud stastna ze si si ho nevzala,mas 28a este mozes vela dobehnut v tej usoesnosti a v cim akoze je usoesnejsia,?
ale prosim Ta fotomodelka to je uz co za kariera,?Som mslela ze napises nieco ine sle toto;))))A ten tvoj chlap bude asi skor na mlade ked ta vymenul za mladu mozno aj ju zasa vymeni ked zistarne za este mladsiu;)))Je to uchylak
No to je trulo...ani nevie....ze mlada sa o par rokovv zmeni....zivotne skusenosti 36 rocneho a zivot mladej 22 rocnej co ma len pred sebou...nebudu s velkou pravdepodobnostou klapat....
Bud rada ze sa to stale teraz ked nemate deti..
Hlavu hore..zivot ide dalej....
Neboj preboli to, clovek musi zazit aj rozchody, bohuzial, aj ja ich mam za sebou par a vzdy to nebolo jednoduche, mne velmi pomohla knizka Miluj svoj zivot, je to taka ezoterika trochu, ale pomohla nakopla ma, vazit si viac seba a kaslat na muzov, zacni sa venovat sebe, poplac si, porozpravaj s kamoskou, chod si zabehat, kupit si nordic palice a mozes sa ist prechadzat, kamoska schudla 7kil z toho, priroda je ozdravujuca, aj napriek tomu virusu teraz, do prirody mozes ist, preboli to raz, chce to cas..ako ked ti umrie blizky clovek, musis sa s tym postupne zmierit.
@ktochytavzite Úspešnejšia, krajšia, mladšia. Má vlastné štúdio krásy... No je to úder pod pás. Fotomodeling síce nie je kariéra, ale tak je pekná a štíhla. To ma asi najviac dorazila.
boooze,mat sladkých 28 🙂ber to ako výzvu...ber to ako skúsenost...pozri,vo vztahu je vzdy jeden vítaz a druhý porazený,ak sa stane toto...si krásna mladá baba,prosím Ta,ukáž mu teraz ty,koho môžeš mat TY a presne...hladaj bohatšieho,krajšieho a atraktívnejšieho,určite máš predstavu,ak by si chcela aby tvoj život vyzeral...tak pod za tým,ukáž,že sa más lepšie,neutápaj sa v žiali, ved on si ta nezaslúži...viem že to bolí,si sklamaná...no odpustila by si mu neveru? čo by ta pri nom dalej držalo,ak by sa chcel vrátit? stále by si bola tá oklamaná a podvedená...v myslienkach určite,začni sa venovat sama sebe,makaj na sebe a vysledok sa dostaví 🙂 myslím teraz aj v tom,že budeš super vyzerat,usmievaj sa dookoloa hoci aj bezprízorne, ukáž,že si sama sebou a si stastná a slobodná...a ver,že bývalého to štvat bude...hlavne ak mu dá ta jeho žabka kopačky 🙂 raz sa to stane...ak nie,chvalabohu pre teba,urobil by to ked by ste boli svoji,ak to dokázal teraz...Ty si teraz dôležitá,ta si na koni,máš pred sebou celý život,tak na tom pracuj,aby bol skvelý...držím ti palce,hlavu hore...možno sa ti nič lepšie nemohlo stat,,,keby to tajil a vyšlo by to najavo až po sobáši...by si určite nechcela...maš na viac...tak do toho !!!
ved daj fotku,podudume mozno je to len uhol pohladu ,nemsi byt vibec od teba krajsia.A co vlastnu agenturu ci co no to istr,kto jej to zaolatil daky cjlap?
Ale to je zbytocne rozoberat ci je krajsia alebo nie. Nebol pre teba ten pravy, pokial nieco taketo dokazal spravit. Budes tomu musiet dat len cas a mozno si najdes toho praveho. Neber si vobec vsetku vinu na seba hlavne
@ktochytavzite Mám taky pocit, že jej niečo prispel na to štúdio, všetko mi to do seba zapadá, nemal peniaze v poslednom čase, vraj pomáha mame, ale nebola to pravda. Nechcem sem postovať fotky, nehnevaj sa.
@1975renca Ďakujem pekne za povzbudenie, už by som sa k nemu nevrátila ani keby prosikal, neveru neodpustím, teda odpustím ale už by som nemohla s tým mužom žiť, späť s ním, veriť mu. Toto je pre mňa konečná. Musím sa dať dokopy, ako píšeš, verím že to prejde, len som ešte otrasená a cítim sa ako stará s nepotrebna škatuľa a navyše neatraktívna.
tak otm akaze je uspesna ked jej studio financuje miz?a aj tak stale moze skrachovat ta baba bude nie moc inteligentna inak by bola na VS
@ktochytavzite Neviem či jej všetko financoval, to asi nie. Študuje vysokú, veď to je to, že je krásna a ešte aj študuje a má vlastné štúdio krásy. No poteší, že?
tak zalezi co studuje,sky odbor ak nejaku 3totriednu skolu,nic mic kebo dnes kazdy studuje uz,a k tomu studiu ni a ked ma?Aj ty mizes mat ake ide jej to?chaoes toci prachy?Vies neznamena ked daco ma ze ma to aj usoech.Tak nevesaj hlavu orosim Ta ty co ribis ake mas zamestnanie?
@ktochytavzite Filozofickú fakultu študuje. Ja som ju toľko sondovala, že som sa aj veľa dozvedela. Ja pracujem ako zdravotná sestra.
Píšeš, že Tvoj bývalý má 36 rokov, no duševne zrejme ešte nedozrel. Pretože skutočne zrelý muž si všíma a váži u žien iné hodnoty a vlastnosti, než zvoňajšok, vek či kariéru. Vyzerajú zamilovaní? - to nie je láska, to je eufória. O pár mesiacov príde vytriezvenie. A vieš čo..? Venuj sa Ty zatiaľ tých pár mesiacov sama sebe. Neživ v sebe pocity menejcennosti, pretože vôbec nie sú opodstatnené. Každá žena je zvoňajškom krásna, keď je dobre nalíčená a má spravený účes. Myslíš, že modelky ako vyzerajú, keď ráno vstanú z postele strapaté bez make-upu? Takže dievča... Hlavu hore! Ak Ťa trápi, čo Ti vyviedol bývalý, existuje na to účinná pomoc - upgradni sa aj Ty na verziu sebavedomej fotomodelky, usmievaj sa a šír okolo seba pozitívnu energiu. Nebude trvať dlho, a s tým Tvojim bývalým si to vymeníte do opačného garde - odkopnutý Ťa bude on sledovať na sociálnych sieťach, ako si šťastná po boku lepšieho, krajšieho, mladšieho a úspešnejšieho muža, a trieskať si hlavu o stenu, aký bol sprostý.
filozoficka je nic,moc neviem co stresujes,su to bavhorky,ved sj ty mas bc,nie?Nepoviem kebyze studuje jadrovu fyziku hahah;)Ale filizificku?A ty kvoli tomu stresujes ze je uspasna?A co ty si daka tucka ked stale obtej stihlosti pises?
Neber to, osobne. Ono sa to stava. Je malo vztahov, ktore vydrzia od rannej mladosti do staroby.
Nie je to tvoje zlihanie, ani dokaz tvojej neatraktivity.
Tvoj priatel chcel este "zit". Chcel este vela veci vyskusat, zasluzit si, bojovat, stratit.
Uspech, krasa, mladost, sila... vsetko pominie. Jedina hodnota je stastna rodina. To sa nebuduje uspechom, stihlostou, mladostou ani krasou.. ale pokorou, pokojom, rozumom, laskou, dobrotou.
Ty si bola na dobrej ceste, nenechaj sa zmiast hlupostou, neskusenostou, omylmi tych dvoch. Ber to ako skusenost, ktora ta urobi lepsou, pokornejsou, rozumnejsou, nie stihlejsou alebo uspesnejsou a pysnejsou.
Zabojuj = upokoj sa, pomahaj inym, tes sa z malickosti.
Ide jar, potom leto, potom bude suchotat listie a potom padat sneh...ver ci nie, bude to najkrajsie obdobie tvojho zivota🙂
Este by som ta chcela upokojit tym ze nepotrva dlho a zacnr mat ten tvoj uz ex komplexy u toho ze je stary pnak a ma mladu zabu. Prejavo sa to po kazdej stranke u nich a mozes sa schuti zasmiat potom vyrovnana opekneta 😊
@ktochytavzite Nie som vôbec tučná, len nemám 90-60-90 a mám trošku boky. Samozrejme, nám vs tiež, vždy som túžila robiť niečo zmysluplné a práca zdravotnej sestry mi príde zmysluplná a našla som sa v tejto profesii.
Necítiš, lebo nie si.... Opakuj si to cely den, je to vyhra pre teba, caka ta lepšie, ver mi, cim skôr s vzchopis, tym skor ho naseries a on zacne premýšľat, aki dibre urobil, ze sa máš aj bez neho... Vrat dvojnasobne a plakat bude on... Lebo jeho terajšia si uvedomi, ak prs nu prestane byt financne zaujimavy, ze ho nepotrebuje
@janne318 Ďakujem moc, viem, že mi nepomôže keď ich budem sledovať, musím sa zamerať na seba. Len je to ťažké, mali sme sa brať a zrazu bum. Ale určite lepšie teraz ako sa rozvádzať. Všetko v živote má svoj dôvod, verím že aj táto situácia, možno fakt nebol ten pravý.
Si krásna a mladá, zacni si veriť, nebude to vyzorom, proste mu preskočilo, nechaj tak, ty mas na viac 🍀
Skvele! Presne to urob!🙂 Ja som po rozchode s jednym idiotom zacala behat a schudla som 11 kg! Nikdy som sa necitila lepsie!😊
Tak si nájdi aj ty lepšieho a krajšieho jak bol on heh. Myslíš, že to bude problém? Možno ani nie. Venuj sa sama sebe a dokáž mu, o čo vlastne prišiel

nuž závidieť inej žene jej mladosť a krásu je tak trochu v každej z nás, každá by chcela na sebe niečo zmeniť, ale Vy sa trápite kvôli mužovi, ktorý bol natoľko hlupák, že Vás opustil a kvôli žene, ktorá je natoľko bezcharakterna, že mala vzťah so zadaným mužom, naozaj máte pocit, že takej žene máte v skutočnosti čo závidieť a čo na nej obdivovať ? oni si jeden druhého zaslúžia a na Vás čaká po prekonaní prirodzeného smútku zo straty niečo lepšie