Vymenil ma za mladšiu a krajšiu.
Prešli ste si tým niektorá? Roky, zbytočné a stratené roky s mužom, ktorý Vás opustí kvôli mladšej a krajšej? Sebavedomie mám na bode mrazu. Bolí to a cítim sa strašne 😞 Začal si s ňou ešte v dobe, keď sme spolu žili. Jedného dňa prišiel a povedal, že to chce ukončiť, že našiel ženu svojich snov. Je fakt pekná, už si s ňou dáva fotky na sociálnych sieťach. Je úplný protiklad mňa, ešte aj mladšia a dokázala viac ako ja. Trochu som si ju lustrovala, ale som psychicky ešte viac v riti.
Neviem ako sa z toho dostať.
Ospravedlňujem sa za anonym, ale je to citlivá téma, snáď chápete.
@23121974 Myslím, že to tak nemyslela, naopak vysokú si dnes môže urobiť kde-kto, to si určite zle pochopila.
"bude nie moc inteligentna inak by bola na VS" pochopila som to veľmi dobre...
No tak asi na ňu žiarliš a tak trochu jej závidíš výzor, ale to je pochopiteľné, jasne že ti to muselo riadne rozhodiť sebavedomie. Ale týmto pipinám nasáčkovaným na instagramoch kde sa všetci tvária akí sú happy zamilovaní až naveky, obvykle ich vzťahy vydržia len krátko, kým začnú žiť troška v realite a vtedy sa len ukazuje, že celé ich predvádzanie je bezcenné. A ten tvoj bývalý je tiež obyčajný pako, čo to nevníma, lebo má zahmlený mozoček z toho, že mu teraz takmer nonstop stojí vták. Naozaj bolo o čo stáť? Taký klenot, pri prvej povoľnej modelečke sa rozhodne zahodiť súčasný celý vzťah za hlavu. A proste však ti to tu píšu už baby. Nasrať naňho!
Nečítala som diskusiu,mňa by zaujímalo,či si si uvedomila,prečo vlastne zdrhol????jasné,mohol sa zalubit,ale či si si vedomá problémov,ktoré ste napr.mali spolu vy dvaja alebo nieco v Tom zmysle...chlap je pohodlný tvor a väčšinou uteká z nedostatku sexu,čo síce na veci nič nemení,ale stále píšeš dookola o Tom aká je pekná a chudá a neviem čo,pritom to nie je meritko ničoho....a ty mi prídeš ako strašná kôpka nešťastia,čo neverí ani sama sebe...ja ti neviem,ale keby mňa chlap vymenil,tak by som sa zamýšľala nad inými vecami a nie či je dotyčná pekná či škaredá,osobne by mi to bolo fakt jedno...mňa by zaujímalo kľúčový dôvod....ale ozaj by ma netrápilo,ako dotyčná vyzerá...moc sa na tých chlapov viazete a potom ste iba nešťastne...netreba tie vzťahy brat zas tak vážne osudovo...vzťah má byť bonus navyše popri vašom spokojnom živote,nie celým vesmírom vášho bytia...to na margo viacerých žien som sa tu teraz rozpisala...aj mne trvalo nejaký čas,kým som to pochopila,ale to chce vek a skúsenosti...neskôr sa na Tom iba zasmejes
Zranilo ta to. Ale fakt netreba sa porovnavat kazdy clovek jedinecny. A hlavne co tu pises som si sama zazila mala som o 4 roky viac a 4 mesiace pred svadbou. Sok storocia🙂. Ale ver ze pride este vacsi sok ked sa ti narodi prve dieta🙂 Moj pripad zbytocne dlho som sa v tom machala. Tie stratene roky neboli s nim ale tem cas co som sa davala dole potom ked ma opustil koli mladsej kolegyni.. nesprav tu chybu tiez. Si mlada mas vsetko pred sebou. Mozes urobit so svojim zivotom co len chces. Vysoka skola nie je zarukou inteligencie. Btw spamatala som sa po 4 rokoch a ked som to konecne pustila a zamerala som sa na ine veci prisiel moj muz . Uz mame dve deticky..prajem nech to rychlo preboli a nrch sa citis dobre skoro
Apropo-naser ho aj ty a nájdi si mladší model😉
Toto nerob neporovnavaj sa.. Vždy tu budú ženy krajšie stihlejsie úspešnejšie..len treba muža takého ktorý ťa bude milovať.. Ten kdo ta úprimne miluje by ta nevimenit za nikoho na svete 😉
Skratka sa aj toto deje v živote.. Proste ta nemohol ľúbiť keď sa toto stalo... Život ide ďalej venuj sa sebe začni cvičiť zmena výzoru musíš sa posunúť ďalej nebol to ten prví...
Ahoj, ako sa cítiš dnes? 🙂
Ahoj autorka, nasla som tuto temu teraz, tak neviem, ako sa to nakoniec vykrystalizovalo a ako sa mas dnes. Chcem len reagovat ako emocne nezainteresovana osoba na tvoj komentar, ze si zdravotna sestra. Mrzi ma, ze ti to tu nikto nepovedal, ale prosim ta nemysli si, ze nejaka babenka, co ma pekne fotky a vie robit obocie, je viac, nez zdravotna sestra. Ty zachranujes zivoty a pomahas ludom uzdravit sa, ona sa ksichti do objektivu a predava gelove nechty. To TY si ta uspesnejsia z vas dvoch, a tvoj ex je pako, ze ta vymenil. Mas na viac 🙂
Sice je to stara tema, ale v suvislosti s tou krasou ja som 2 mužov sa tak v superlativoch vyjadrovat o svojich manželkach počula - jeden že na celom širom svete taku krasu nevidel, to bola baba 40r obliekala sa jak babka, druhy že ma ženu krajšiu od Angeliny Jolie - a to s takou važnostou hovoril....oni tak vidia, ja im to verim i ked to nie je pravda, ale v tej svojej laske si tu babu tak cenili
Pre nich bola najkrajšia z najkrajšieho
Ako to nakoniec dopadlo s tebou a s nimi?

@ktochytavzite Podľa teba je inteligentný len ten,kto má vysokú školu a kto nemá je blbec? Poznám kopec ľudí,čo majú VŠ a v hlave nasr*té a to doslova...