Vymieňali sme si papieriky z trhacích obrázkových bločkov
Baby, možno mi niektorá s vás bude vedieť pomôcť. Rada blúdim v spomienkach z detstva. Zbierali sme a potom aj vymieňali papieriky, stránky z obrázkových trhacích bločkov. Niektoré boli dokonca aj voňavé. Vraví vám to niečo? Rada by som túto spomienku mala aj v reálnom hmatateľnom stave. Rada odkú p i m ak by mal niekto záujem mi ich pred a ť 🙂 ďakujem vopred

ak máte záujem dievčence tak aj ja ešte mám (jeden kúspok po 0,15€) , napíšte správu a ja vám pošlem fotky aby som to tu nazahlcovala 🙂
Niekde som ich videla predávať len si nemôžem spomenúť kde ...Ale tiež som bola vášnivou zberatelkou ako dieťa či už zo zvieratkami ,Barbie a podobne....
@elisenka14 dobrý deň, mate ešte tieto obrázky?
@anucy ano napíšte mi správu ak mate zaujem
@elisenka14 Dobry den prosim vas nate este tie obrazky na predaj?
@stonehenge Dobry den mate este obrazky na predaj?
@aduska01111 dobrý den ano mám napíšte mi prosím správu
@aduska01111 dobrý den, áno mám posielam Vám ich do správy
@virivka Dobry vecer mate este na predaj obraxky?dakujem
@gabina84 Dobry vecer nemate naprddaj este nejake obrazky?dakujem
@iwuaa Dobry vecer nemate napredaj este nejaje obrazky?dakujem
@darina24 Dobry vecer nemate napredaj este nejake obrazky?dakujem
@aduska01111 ja nam tri mensie albumy obrazkov na podarovanie, ak mate zaujem 🙂
@nikola155
Dobry den .mala by som zaujem..dcerka by sa velmi potesila😊
To vážne za to niekto zoberie peniaze? 😱🥺🤦♀️🫤
Ak má ešte niekto záujem tak mám na predaj ešte obrázky, ak tak píšte SS.
@stonehenge Dobrý večer mala by som záujem. 🙂
@stonehenge Dobrý večer mala by som záujem. 🙂
@dani_96 Dobrý deň, ano posielam Vám SS
Ahojte, zbieram poznámky zo zošitov z 90. rokov. Rád nakupujem a vymieňam bankovky. Nižšie sú ukážkové fotky toho, čo mám na výmenu. Môžem ti to poslať. Prípadne bývam pri Zakopanom a môžem cestovať niekde v okolí. Ospravedlňujem sa za chyby, používam Prekladač Google, pretože nehovorím vaším jazykom. Naozaj sa spolieham na vašu pomoc. Prípadne mi dajte vedieť, či existuje aukčná stránka, kde sa dajú takéto karty zakúpiť. S pozdravom Laura. moja e-mailová adresa: laura.jaskowiec@gmail.com
@stonehenge Dobrý deň. Máte ešte karty na predaj? Kontaktujte ma, prosím. Najlepšie e-mailom: laura.jaskowiec@gmail.com

@iwuaa ahojky prosím ešte ich máš?