Vymieňali sme si papieriky z trhacích obrázkových bločkov
Baby, možno mi niektorá s vás bude vedieť pomôcť. Rada blúdim v spomienkach z detstva. Zbierali sme a potom aj vymieňali papieriky, stránky z obrázkových trhacích bločkov. Niektoré boli dokonca aj voňavé. Vraví vám to niečo? Rada by som túto spomienku mala aj v reálnom hmatateľnom stave. Rada odkú p i m ak by mal niekto záujem mi ich pred a ť 🙂 ďakujem vopred

@sloninka dobrý deň máte ich ešte prosím na predaj ?
@evelpredava Samozrejme. Môžete mi poslať fotku e-mailom?
@evelpredava Samozrejme. Môžete mi poslať fotku e-mailom?
@laurajas písala som spravy
zbierala som ich, este ich mam ale u rodicov. Kolko ks by si potrebovala?
@natalini dobrý deň máte aj na predaj prosím ?
@anucy ano napíšte mi správu ak mate zaujem
@elisenka14 máte ešte na predaj prosím?
Našla som aj ja plnú krabicu papierikov. Vymienate si to medzi sebou ?
@gabina84 nemáte na predaj?
Baby, nemáte niektoré z týchto na predaj, prosím? V správe uvediem ktoré, keďže niektoré sa mi medzičasom podarilo získať 😊
@ibadominika mám nejaké ako máte zajuem
Ahojte, zbieram poznámky zo zošitov z 90. rokov. Rád nakupujem a vymieňam bankovky. Nižšie sú ukážkové fotky toho, čo mám na výmenu. Môžem ti to poslať. Prípadne bývam pri Zakopanom a môžem cestovať niekde v okolí. Ospravedlňujem sa za chyby, používam Prekladač Google, pretože nehovorím vaším jazykom. Naozaj sa spolieham na vašu pomoc. Prípadne mi dajte vedieť, či existuje aukčná stránka, kde sa dajú takéto karty zakúpiť. S pozdravom Laura. moja e-mailová adresa: laura.jaskowiec@gmail.com
@laurajas nepredavate?
Dobrý deň prajem aj ja mám nejaké na predaj ak by bol záujem 🙂
@rebekatruhlar písala som spravu
@rebekatruhlar prosum pošlete mi foto aké máte vdaka krasne
@rebekatruhlar dobrý deň.aj ja by som mala záujem.poslite my prosím aké obrázky máte dakujem
@darina24 máte ešte na predaj tie obrázkové bločky?
@liliana100 mám nejaké na predaj ak máte záujem ešte
Dobré ráno! Hľadám karty zo série Káčer Donald, Herkules a Príbeh hračiek, Zvonáč od Matky Božej a Pocahontas (môžu mať aj iné dizajny ako tie na fotkách). Zaplatím dobre, do 5 eur za kartu, v závislosti od stavu. Prosím, napíšte mi na laura.jaskowiec@gmail.com - bude pre mňa ľahšie prečítať si vašu správu. S pozdravom, Laura
Zbierka vrchov a najvzacnejsia posledna seria zvieratiek mladatka
❤❤❤
@nikkas
@ibadominika posielam par foto.mam ich este viac pofotim ich zajtra pri dennom svetle, kus 0,3 e odber aspon 10 ks
@virivka dobrý deň máte ešte nejaké?
@virivka dobrý deň máte ešte nejaké?
@rebekatruhlar dobry veer.mam ich vela, skoro vsetky na foto a este sj neodfotene
@rebekatruhlar dobry veer.mam ich vela, skoro vsetky na foto a este sj neodfotene
@virivka poslali by ste mi prosím do správy ďakujem 🙂
Dobrý večer, prosím nájde sa niekto ešte, kto by mal aj na predaj? Ja som to tiez zbierala ale rodicia to už vyhodili ☹ veľmi by som chcela aspoň nejaké mat. Ďakujem pekne
@lentilkalen mám nejaké 🙂
@nikola155
Dobry den .mala by som zaujem..dcerka by sa velmi potesila😊
@aduska01111 mám nejake 🙂

Ahoj, hľadám obaly z tejto série. Za jeden dám 5 eur.