Vymyslené príspevky
Ženy, prečo píšete už takmer pod každým prispevkom že je to vymyslená téma? To fakt je take neuveriteľne, že na Slovensku existujú ženy ktoré sú finančne negramotne, nevzdelané, a ekonomicky, sexuálne, fyzicky a psichicky týrané ženy? Mna tieto príspevky urobia vždy smutnou, lebo si viem predstaviť ako sa tieto ženy majú a v živote by som si nemyslela že je to vymyslené, bohužiaľ, bodaj by boli… 😕
Veľa tém je tu vymyslených. Niekedy to vidno už na prvý pohlad. Niekto si to všimne hneď a niekto sa snaží pomôcť a zbytočne márni čas písaním do vymyslenej témy. Keď som presvedčená, že je téma vymyslena, napíšem to do komentára a keď to napíšu viaceré, len ma to v tom utvrdí. Nerobím si ilúzie o ľuďoch. Viem, že žijú rôzne životy a aj inteligenčne sú na tom rôzne, ale falošnú tému proste vidno. Stačí na to kritické myslenie. Prečítať si to pozorne a zamyslieť sa nad tým. Podľa mňa je dobré na to upozorniť.
@trgypadl To určite. Aj keď pri mne podľa mena a fotky nájdeš viac informácií. Ale inak súhlasím ze aj meno a fotku si môže človek vymyslieť. Iné by to bolo, ak by fungovalo v diskusiách overenie na občiansky preukaz.
ja nechápem, prečo to každého trápi, že príspevok v diskusii je anonymný, je tu taká možnosť, tak prečo nie? Rovnako je možnosť chcem sa zapojiť alebo nie. Jedným z dôvodov môže byť, že autor príspevku napríklad chce mať tu anonymitu, dokonca nechce ani NICK zobraziť, lebo mu to je nepríjemné, možno má pocit zlyhania, ak ide o nejaký problém, nižšie sebavedomie, pocit, že nie je dostatočne vzdelaný atd atd... samozrejme, že všetko sa dá zneužiť a objavujú sa tu aj vymyslené, provokačné témy, ale na sociálnych sieťach predsa patrí opatrnosť, schopnosť rozlišovať a nezabudnúť, že stále je to virtuálny svet.... a nezabudnúť, že sme rôzni s rôznym vzdelaním...ja stále hovorím, že neazaškodilo by urobiť štúdiu na sociálnych sieťach, kde vidno, kde sú nedostatky a problémy a na základe toho to implementovať do školstva, zdravotnícta, výchovy ..atd.
@8aslan147 Ty si ale tak trochu protirečíš, keď píšeš, že nick je pre diskusiu nepodstatný a že načo je ti informácia, že diskusiu založila anicka123xyz a hneď potom napíšeš, že keď potom ten človek založí inú diskusiu, tak ho vysmejú, že v inej diskusii písal niečo iné atď. No veď ale preto teda tá anička zakladá nasledujúcu diskusiu, ako anonym.
Mne skôr rozum stojí, keď vidím anonymnú diskusiu, ktorá začína tým, že "už som sem v minulosti o svojom probléme písala", ako keby sme hneď mali vedieť, o čo sa jedná. Neviem to, ani keby sa jednalo o diskusiu pod nickom, nie to ešte, keď je anonymná.
pretoze tie temy niekedy vymyslene naozaj su. jeden sa tu dokonca sam priznal ze si sem tam zo srandy vymysli temu a caka ako to pojde, druha pislala ze dcera ich upratovacky sa takto s kamoskami bavi.
aj ja sa niekedy zapojim do temy v snahe pomoct aj ked povodny prispevok vyzera cudne poviem si ze nech skusim. a potom zacne autor pridavat dalsie prispevky a je to kam dalej pritiahnute za vlasy zamotava sa v prispevkoch raz povie ze je vydata, potom ma len priatela, alebo vek deti nesedi atd. niekedy sa to skratka ukaze.
inak je to nefer pretoze tymto sa znizuje dost kredibilita stranky. je to ako v tej rozpravke kde pastier klame o vlkovi. cim viac vymyslenych tem tym menej budu mat ochotu ludia poradit. a zrovna by to mohlo niekomu pomoct. ale ja napriklad ked tu vidim osmu temu o tom istom a prve tri sa ukazali ako vymysel tiez uz nereagujem. alebo ked sa po 5 stranach nakoniec ukaze ze je to fake tak to zamrzi lebo clovek do toho investoval cas len preto aby sa niekto pobavil. a potom to napisem aj ja nech sa zbytocne nesnazi niekto dalsi.
Mne je jedno či sú vymyslené. Možno niektoré sú. Cieľ osvety splnia aj vymyslené témy, ak na ne budeme odpovedať seriózne.
@elizabet173 👍
inak fakt. ze sa to tym deckam aj chce ist na mamickovsku stranku v dnesnej dobe.
ale verim ze ich je takych viac. a nie len deciek ale aj slaboduchsich dospelich.

@trgypadl No ty si to už len ako prekombinovala 🙄 Hotovú detektívku s utajením identity a fake menom. Ani by ma nenapadlo takto si komplikovať obyčajnú registráciu na nejakej stránke.
1. Keď sa napríklad konkrétne na MK zaregistrujem,tak je jasné,že sa stávam súčasťou komunity a vyjadrujem s tým súhlas.
2. Dávam zo svojho súkromia na internet len to, čo nikto nemôže proti mne zneužiť.
3. Sú tu aj súkromné skupiny,kde sa so ženami aj osobne poznám, stretávame sa na dovolenkách alebo pri osobnom odbere. Takže by bolo maximálne trápne a blbé, kebyže si dám do profilu nejakú cudziu fotku.
Stačí sa len riadiť týmito pár pravidlami a nemusím sa vôbec báť zverejniť svoje reálne fotky,bydlisko, meno,názory.