Vypadávanie hadice na vysávači

dada1212
10. máj 2012

mám vysávač ani nie rok, prvého polroka bolo všetko ok až potom sa mi vytiahla hadica a odvtedy sa to stáva stále raz za čas. hadica sa vyťahuje celá v tom mieste, kde je pripojená do vysávača. na reklamáciu to dať nechcem, nakoľko mi stým asi ťažko niečo urobia,
na začiatku sa nevyťahoval preto, že tam bol lep, ale ten časom uschol a po polroku začali problémy. takže maximálne by mi tam dali ten lep a zase by to chvílu držalo a kvôli tomu by som bola počas reklamácie bez vysávača.
preto sa chcem opýtať na nejakú radu aby to dlhšie držalo, či už nejakú veľmi silnú obojstrannú pásku alebo na nejaký lep. prípadne ako sa to dá riešiť inak? ja mám doma lep patex, ale ten mi veľmi nepomohol, nakoľko veľmi rýchlo schne a ked som ho naniesla, tak kým som hadicu napasovala, lep bol úplne tvrdý a vôbec nelepil.

ikke
10. máj 2012

reklamovat. aj ked sa ti nechce. vsetky vyrobky mas pravo do 2 rokov reklamovat. teraz ti skor mozu odmietnut reklamaciu preto, ze si tam uz davala ten lep, ktory ti tam uschol, ak to zistia.
samozrejme, mozes sa to snazit doma na kolene opravovat, ale problemy sa budu s velkou pravdepodobnostou opakovat 😖