icon

Vypadávanie vlasov. Poradíte, čo by mi pomohlo?

kornelia
4. aug 2011

Prosim poradte nieco na vypadavane vlasov, uz to trva dlhsiu dobu, mozno aj rok a neviem sa toho zbavit, nie som po porode, ani tehotna ani nic, proste mi neustale padaju vlasy, uz som vyskusala vitaminy na vlasy aj vodicku Bioaquanol, ale nepomaha to. Vlasy mam pod bradu, farbene, ale aj pred tym boli a nepadali mi, tak neviem z coho to moze byt. Viem, ze je vela faktorov, co sposobuju vypadavanie vlasov, ale toto ma uz stve, lebo stale mam nejake vlasy po sebe, kupelnova dlazka vyzera otrasne po mojich vlasoch a ked si ich umyjem, tak je odtok plny. Mate nieco zarucene, pripadne odskusane co vam pomohlo? Pomaly mi uz nezostanu vlasy!Dakujem

efka12
22. apr 2014

fiííha vidím, že nie som jediná, ktorá fandí Forcapilu...som vážne rada že pomohol aj vám 🙂

klara_159
14. máj 2014

Ja som forcapil neskúšala, keď som chcela niečo na vlasy v lekárni mi poradili donnuhair a po dvoch mesiaoch som videla poriadny rozdiel, silnejšie a hustejšie vlasy 🙂

luuca1
2. jún 2014

Ahojte baby prosím poradte mi už so zúfala mám už rok problém s padaním vlasov brala som 4 mesiace forcapil a nič, vyše mesiaca od kožnej Alpicort ale vysadila som ho nakoľko som bola u gynekológa si dat urobiť hormonálny profil a všetko mam v poriadku tak načo mam brať hormonálnuu vodičku keď to nieje hormonálneho povodu. skúsila som už všetky dostupné šampony drahé lacné proste všetky a vlasy si stále padajú a najhoršie že na ofine mi už trochu presvitá hlava fakt sa bojím čo sa deje všetko som mala ok, krv, zuby, stítnu žlazu, krčné,nosné usné, teraz ten hormonálny aj gynekologické vyšetrenie bolo ok, imunologia ok očné mi dali okuliare ale iba na jedno oko mam polky takže moc ich nenosím nakoľko nepríde mi že by som nevidela alebo že by som mala nejaký problém s očami...poraďte
ďakujem Lucia

pieter
3. jún 2014

@luuca1 problém s hormónmi sa musí riešiť aj vnútornou cestou.

andrejka2424
3. jún 2014

Forcapil som užívala 9 mesiacov. Bez najmenšieho náznaku zlepšenia. Pred tým som brala revalid,rovnako...Teraz som začala brať antikoncepciu,kôli zvýšenému testosteronu a dúfam,že konečne sa mi vlasy dajú dokopy.

andrejka2424
3. jún 2014

aj alpicort som mala-0 bodov

luuca1
3. jún 2014

no ja nemám problémy s hormonmi takže neviem z čoho to pramení ale už je to fakt dlho a kožna to nejako nerieši stale len alpicort a iné nepozná.... takže neviem,,,, ja som ho vysadila nakolko hormonálny profil je ok....nebudem sa zbytočne pchať hormómni ked ich mám ok....

luuca1
3. jún 2014

@pieter akou vnútornou cestou ked mám hormóny ok??

janakluc
4. jún 2014

Ja som užívala Donnuhair a som s ňou veľmi spokojná, do dvoch mesiacov mi dala vlasy pekne dokopy, menej padajúcich vlasov a mám o dosť hustejšie vlasy. Ak máš problémy s vlasmi trbea ich vyživiť zvnútra, pravdepodobne to nie je sposobené vonjakšími vplyvmi ale nejakým vnútorným problémom (čo už iste vieš aj sama 🙂 ) vitamíny ti dodávajú vlasom potrené látky aby boli silnejšie, vyživujú ti korienky, počula som že sú dobré aj masáže hlavy, pretože ti prekrvujú vlasovú pokožku a skús vlasový aktivátor z lekárne, biohar sa volá ten je tiež skutočne dobrý 🙂

luuca1
5. jún 2014

@janakluc ahoj no biohaar som užívala tiež asi takých 7 krabičiek teraz ju tiež dávam, ale nič mne z toho akurát masnejú vlasy a ešte viac ich pri masírovaní vypadne..... takže biohaar 0 efekt, 4,5 mesiaca som brala Forcapil vitamíny špeciálne na vlasy a akurát som z nich pribrala 3 kila takže som ich kvoli tomu zas vysadila teraz som ich opäť po 3 mesačnej pauze nasadila a beriem aj bunkové soli dr. schuslera SILICEA takže fakt neviem už čo si kúpiť......

ivetoy
5. jún 2014

biosil a zinok...

pieter
12. jún 2014

@luuca1 raz pises ze mas problem s hormonmi a potom zase ze mas hormony ok. rozhodni sa 🙂

luuca1
13. jún 2014

@pieter nemám problém s hormónmi kožná mi tvrdila že ked si dam urobiť hormonálny profil tak uvidím že budem mať rozhádzané hormóny a nemám rozhádzané nič, tak neviem..... ale alpicort sa berie ked je to hormonálneho pôvodu nie??? Teraz som kúpila dercos aminexil 18 ampulí už ked to nezaberie tak neviem.... budem plešata teda už na ofine začínam byť.... takže zúfalosť veľká.....stále si to obzerám jak dilino..... 😒 🙂

andrejka2424
13. jún 2014

No,prvý blister Diane 35 doužívaný....neviem,či sa mi to len zdá,ale vidí sa mi,že vlasy padajú menej. Vedľajšie účinky žiadne.... Len v lekárni niečo splietala,že už sa asi nebude dať objednať,že to stiahli z predja,tak uvidím,čo za 2 mesiace mi zase predpíšu...

victory1
13. jún 2014

Dcere padali vlasy a fakt dost...vitaminy , zinok + neocapil. S neocapilom sa trapila asi pol roka, kazdy den si to vmasirovavala do pokozky hlavy, ale teraz fakt super, zacali jej vyrastat nove vlasy... 😎
Kozny lekar jej povedal, ze po 3 mesiacoch sa prejavi choroba, stres, proste vsetko na vlasoch...tak si spomenula, ze mala tazky zapal priedusiek, antibiotika cez dva tyzdne..

alexandra2312
14. jún 2014

mne veľmi pomohol forcapil, jemu vdacim za to ze este mam vlasy, fakt to bolo chvilu zle...ale nastasie som ho nasla vcas 🙂

pianistka
17. jún 2014

@alexandra2312 A po akom case si zbadala zmenu k lepsiemu?? Ja ho zatial uzivam len prvy mesiac, ale teda nezda sa mi, ze by sa nieco zlepsilo... trpezliva som dost, tak uvidime, ci naozaj je taky super, ako ho vacsina vychvalila.

andrejka2424
17. jún 2014

@pianistka mne napr.po dlhodobom bezvýslednom užívaní lekárnik povedal,že prečo práve forcapil...že Donnahair má viac neviem čoho,že je lepší a hlavne lacnejší ako forcapil....

pianistka
17. jún 2014

@andrejka2424 Ja som sa pren rozhodla len preto, lebo tu bolo nan dost vela pozitivnych ohlasov, tak ze to vyskusam, ak nezaberie, tak som otvorena dalsim moznostiam 🙂

andrejka2424
17. jún 2014

@pianistka však jasné,treba vyskúšať. Ja som ho tiež začala brať kôli odporúčaniu v jednej lekárni. Povedala mi vtedy,že s forcapilom sú spokojné aj tie najnáročnejšie zákazníčky....Ale treba určite skúšať. Ja som po kadejakom skúšaní nakoniec aj tak prišla na to,že vlasy mám v poriaku,ale hormony nie... 😉

pianistka
17. jún 2014

@andrejka2424 Ja vlastne ani neviem preco mne sucasne padaju viacej ako inokedy. Nemam este deti, ani nie som tehotna, moje telo neprechadza ziadnymi vyraznejsimi zmenami. Vseobecne mi vlasy padaju, to ano, sak v norme je nejak okolo 100 vlasov na den alebo ako, ale momentalne sa mi zda, ze tu normu vyrazne prekrocili. Nosim kratsi strih uz niekolko rokov, ked mi vlasy zacnu dorastat, tak mam pocit, ze padaju viac. V auguste budeme mat svadbu a kadernicka mi zakazala dat sa strihat, kvoli svadobnemu ucesu, tak ich uz mam na svoj kus dost odrastene, no to by nemal byt dovod preco plznem viac ako inokedy. Uz aj zacinam byt z toho zufala, preto hladam riesenia ako tomu predist. A teda hlavne, aby som si na svoj svadobny den nemusela este hladat nejaku parochnu 🙂

luuca1
18. jún 2014

Tak baby mne padaju stale a za dva tyzdne idem na trichologicke vysetrenie ci mi vlasy na miestach kde vypadli este dorastu a cim to moze bYt ze tolko vypadavaju verim ze toto vysetrenie bude v poriadku a mne padne kamen zo srdca a mozno ked sa prestanem trapit vlasmi tak sa unormalnia ale zatial som v strese z toho. Ja mam teda dlhe vlasy ale ked mi za den vypadlo 5 bolo vela a teraz takych 200 to je rozdiel

ellinka13
18. jún 2014

baby v pripade zaujmu Ducray -Neoptide kury sa mi ozvite, zabera !

andrejka2424
18. jún 2014

@luuca1 ešte ti neodporučili ostrihať sa?To bolo prvé,čo mi kožný nariadil pred nejakými 3 rokmi...tiež som bola zvyknutá na dlhé,ale dá sa aj s krátkymi. hovorím si,kašľať na to,aký účes mi pristane,dôležitejšie je,aby mi na hlave aj nejaké vlasy ostali 🙂 Teraz mám na krátko,ale odrastené,niekde aj na 10-12 cm a už poznať,že padajú viac. Keď mám riadne ostrihané,skutočne mi padajú menej.

pianistka
18. jún 2014

Ja som si vsimla, ze v tom jarnom obdobi vacsinou vzdy viac „zhadzujem srst“ ako inokedy 🙂 Potom samozrejme, ked mam tazke stavy, ze sa z niecoho stresujem alebo sa kvoli niecomu trapim. Inak praveze som nikdy nebola ten typ, s hustou a bohatou hrivou, mala som vlasy vzdy redsie, preto vzdy spozorniem ak sa mi zda, ze toho padania je viac nez dost... aj tak podla mna vsetko suvisi so zivotospravou a rezimom ako takym.

luuca1
18. jún 2014

@andrejka2424
Ahoj no ja som si uz dva krat davala vlasy prestrihavat ale kozna mi povedala ze to ze sa dam ostrihat mi problem s padanim nevyriesi.... Takze je to blbost dat sa strihat ked padaju moc vlasy mozno iba kvoli tomu aby si vedela lepsie prekryt preriedene miesta.
Takze sa strihat nedam naco, ked doteraz som mala aj dlhsie a hustejsie a nepadol ani vlas . A ked som sa dala prestrihat tak ci tak padali

andrejka2424
18. jún 2014

@luuca1 a veď áno,najlepšie vieš,ako ti čo zabralo. Ja som nikdy husté vlasy nemala...len už som začala divne vyzerať s tými kútmi na čele,keď som mala dlhé,tak som sa radšej ostrihala a nebije to tak do očí 🙂

mariam2552
18. jún 2014

Pekny vecer.. . .z vlastnej skusenosti mozem poradit Lopuchovy sampon (znacka alpa).poradila mi ho kadernicka je lacny a naozaj efekt splni. Bola som aj pri koznj lekarke uzivala som drahe lieky kt. mi len zatazovali organizmus.prajem aby zabralo🙂

pianistka
18. jún 2014

@mariam2552 Dakujeme, vyskusame ;)

luuca1
19. jún 2014

@mariam2552 ahoj tak ja ho pouzivam uz asi mesiac ale zistujem ze ponom neviem vlasy rozcesat nakolko ich mam melirovana a este ma aj hlava z neho svrbi tak nevie ci je to normalne mam aj klorane s chininom a to je este horsie.... Tusim je pre mna naj zatial panthene