Vypomstila sa vám návšteva u veštice?
Vypomstilo sa vám to, že ste boli u vestici?
Ako by sa to malo vypomstiť? Mňa raz prehovorila kamarátka, bolo to už aj 20r.dozadu..
Okrem toho, že mi opakovala že je rada ze som prišla až po kamarátke, lebo ona vysiela negatívnu energiu, zatiaľ čo ja jej ju dobíjam (ktovie či kamarátke nevravela také isté veci 😅) si pamätám ešte že mi vravela, že môj vtedajší priateľ má ma radšej ako ja jeho a že sa s ním rozidem, nájdem si nízkeho blondaka a budem mať s nim tri deti..
Mám tri deti, ale stále s tým istým mužom o ktorom mi vravela že sa s ním rozidem.. a je to vysoký ciernovlasy chlap.. 🤪
@simona92101 to by aj mna zaujimalo🧐
Mne to pomohlo. A išla by som znova.
Nie. Ale nic sa nesplnilo. Vyhodene peniaze.
Ja som bola a teda dosť sa to splnilo....povedala mi ze muž má pomer s inou s blondínkou a aj tak bolo...ale už by som asi nešla.. lebo co vysielame do vesmíru, to sa nám deje.
Nic sa mi nevypomstilo
U vestice som bola raz
A Ku kartarke chodim uz cez 13rokov
Ja som bola u jednej panej cca 10r dozadu,otvorila mi oci ohladom byvaleho partnera,vela veci sa splnilo.robila mi aj tzv ocistu,a mne sa po nej ulavilo velmi.ci to bol len psych.tah neviem,ale viac znamych bolo u nej a pochvalovali si,robila aj masaze atd.viac som uz u nej nebola,ale nelutujem ze som tam vtedy isla,prislo mi to ako lacnejsia verzia psychologa 😃
Povedala mi pravdu s niekolko rocnym predstihom keby som si pamatala kto to bol idem znova
Skor sa mi vypomstilo zdoverit sa na internetovom fore pre mamicky.
Ako by sa mi mohla vypomstiť návšteva u nejakej šibnutej ženy, ktorá manipuluje a podsúva rôzne domnienky? Normálny psychicky zrelý jedinec k takej osobe ani nejde, ak k nej náhodou zablúdi, tak neverí tým bludom.
@luciq1 keď veštica povie komukoľvek, že vás bude podvádzať muz, vždy je to jedna k jednej. Polovica manželstiev sa vezie v nevere, takže sa to hodí na dosť vysoké percento populácie.
Nebola som a ani nikdy nepôjdem.Ale áno ,vypomstí sa to.Ak si veriaca tak kniha od Eliasa Vellu -exorcistu.Tam je to všetko vysvetlené.
Kresťanský boh dôrazne varuje pred vypytovaním sa u veštici 5. Mojžišova 18:10–12
pre vešticu podľa Mojžišovského zákona bol určený trest smrti 3. Mojžišova 20:27
toho kto sa u veštici radil toho boh zavrhne a odstráni 3. Mojžišova 20:6
@simona92101 mne povedala niečo zlé, čo vidí, respektíve to viackrát naznačila a poradila čo robiť, aby som sa tomu vyhla...aj keď som to tak necítila, potom som už bola v strese z toho, tak som dala na jej radu....no a dopadlo to katastrofálne.....
@leonakr prosím vedela by si zhruba napísať ak sa ti chce a máš čas niečo z tej knihy k tomuto? Ďakujem
Oj.... ja som prečítala od neho viac kníh ...a takto narýchlo si nespomeniem v ktorej to hľadať.Ale aspoň teraz som získala dobrý podnet sa k tomu vrátiť🤔🤔a knihy oprášiť.Zhrniem to.On prísne vystríhal pred takýmito vecami.Dôvod.Boh chce aby sme mu dôverovali,pretože on sa o nás stará.Nemozeme sedieť na dvoch stoličkách.Ist na omšu,prijať božie telo a večer sa vybrať ku kartatke,vestici🫣.Ľudia si mágiu rozdelili na čiernu a bielu .Aby si to tak "skrášlili".Neexistuje biela a čierna!Ak ti veštica niečo vyvestila, poradila,to nebolo dané od boha.Tieto veci sú pod rúškom diabla.On ti niečo dá, ponúkne,s niečím ti pomôže.Ale.na oplátku si niečo za tento čin vezme....a má to krutú daň . Vezme ti pokoj,lásku ...... jednoducho diabol nerobí nič nezištne .Vlastne náš život je bol diabla a Ježiša .Ak na tvojom mieste určite spoveď.Spovednik by ťa mohol viac v tomto nasmerovať .Prípadne ešte by som pozrela presne tie knihy .Elias Vella to krásne v nich vysvetľuje a opisuje. A všade dáva príklady s ktorými sa sám stretol a riešil.
toto funguje len ak na to veris a podvedome robis kroky k tomu aby sa vesticina predpoved splnila... ja osobne som tomu nikdy neverila ale moja mater dala vyvestit osudy svojich deti a zatial co mojim surodencom vyvestila ze budu mat stastni a spokojni zivot, mne vyvestila ze sa cely zivot budem hnat za peniazmi a budem sama a tak sa aj ku mne chovali roky.... mam rodinu a spokojny zivot bez potreby sa nahanat sa za peniazmi a moji surodenci su vyzierky takze asi tak
Raz mi jedna vykladala karty online
Ale uprimne mne to velmi pomohlo, vela sa trafila
Ešte tak na okraj.Úplne topky sú na TV8 či aký fras😄.Proste úžas .Ja som to párkrát si pustila,že reku no zo zvedavosti,čo tam dokážu nabalamutit.Ale to bol už strop všetkej mágie😄.Na krku ruženec,sviečka,v popredí soška panny Márie,krížik,nejaké kamienky okolo ....a ten pán ,ci pána tak to mal úžasnú bujnú fantáziu😄.To ani autorka Harryho Pottera na neho nemala .🙄😄Ale to už dokázal kombinovať,dátumy narodenia,s posielaním energie a na konci zabil ,že všetko mene Ježiša Krista .😕Tak ako....no .Ale Budiš našli sa ľudia čo volali .Ale to sa už naozaj bavíme o hlúposti .Samozrejme sú "veštice na úrovni"ale zasa .....je to zasa spolok s diablom.Aj keď si to oni samé neuvedomuju.Pred pár rokmi som mala možnosť sa zúčastniť v Levoči stretnutia ,ktoré sa venovalo tejto tématike.A bola tam pani ,ktorá toto všetko robila .Zacítavačky,akoze pomáhačky ostatným ľuďom atď atď.Zdedila to od mamy,či babky .To čo opisovala ako ju toto celé mlelo,ako ju samo to ničilo čo robila ...dlhé roky to robila kým prišla nato,že čo to stvára 🫤.Prestala s tým .

Preco by sa malo vypomstit?