Výrobky Amway
Mate s tym niekto skusenosti? Stoji to za tie peniaze? Hlavne tie cistiace prostriedky ma zaujimaju a pracie prostriedky, ozaj su take perfektne? Alebo ten filter na vodu. Cokolvek o tom viete, mozte napisat.
určite by som nechcela doma chlor... 🙂 🙂
Mne sa dostal Amway vyrobok do ruky ako darcek,a musim vyzdvihnut jeho prijemnu neagresivnu vonu.a tiez som u jednej pani citila ako vonia jej pradlo,a ako nase,a to pouzivam aj avivaze.neporovnatelne.tiez susi v byte,a vonia jej s Amway praskom,a moje nevonia,hned jak uschne,vyprcha,dokonca niekedy cerstvo vybrate z pracky je bez vone.Keby tie vyrobky neboli tak premrstene drahe.Je niekto z Nr kto sa tomu venuje?lebo som v inej diskusii citala,ze mozem sa registrovat a rocne to predlzovat aby som kupovala lacnejsie,ale bude ma to stat rocne 30eur.to mi pride ako osklb.fakt nefer.
Pouzivam doma najma cistiace prostriedky a specialne chcem vyzdvihnut cistic na sprchovy kut- krasne vycisti usadeniny, a to ho rozhodne neumyvam kazdy den 🙂
Super 🙂
Ahojte som s Pd a som zaregistrovana Amway..chcemm rozbehnut obchod.je niekdo v okolo v Pd Pe co mi v tom poradi?dakujem
Ahojte som s Pd a som zaregistrovana Amway..chcemm rozbehnut obchod.je niekdo v okolo v Pd Pe co mi v tom poradi?dakujem
môj muž by ti vedel ppradiť, on sa venuje biznisu 😉
Ahojk a vy ste odkial?tvoj muz sa venuje biznisu amway?
Ahojte je tu niekdo kdo robi amway obchod s okolia s Pd??ak ano napis dakujem
Zdravím,nasiel by sa niekto v okolí Dubnice nad Váhom na objednanie výrobkov amway?
@kristofer12 dobry vecer, nie je problem dodat vyrobky. Co potrebujete? Petra
@petrab81 zdravím, prosím vás dáte mi mail,tam sa rýchlejšie dohodneme, dakujem
s výrobkami amway mám skúsenosti 6 rokov, výrobky používam intenzívne, hrnce, filter na vodu, kozmetika, vitamíny, prací systém SA8, atď.... k iným výrobkom sa už určite nevrátim. absolútna spokojnosť.