icon

Výrobky Amway

elisskah
22. nov 2012

Mate s tym niekto skusenosti? Stoji to za tie peniaze? Hlavne tie cistiace prostriedky ma zaujimaju a pracie prostriedky, ozaj su take perfektne? Alebo ten filter na vodu. Cokolvek o tom viete, mozte napisat.

boselamartin
Odpoveď bola odstránená
boselamartin
Odpoveď bola odstránená
boselamartin
Odpoveď bola odstránená
boselamartin
Odpoveď bola odstránená
dodo1969
Odpoveď bola odstránená
dusandaniel82
Odpoveď bola odstránená
andreapraznovska
21. nov 2016

Moja skúsenosť s touto firmou. Zazvonil mi mobil, cudzie číslo, ozval sa istý pán M., vraj je podnikateľ a ponúkal mi prácu, že si môžem privyrobiť. Ale nič konkrétne mi nemôže povedať do telefónu, že sa všetko dozviem pri osobnom stretnutí. Bola som zvedavá, tak som súhlasila. Na tomto stretnutí mi začal rozprávať o firme, ktorá ponúka výrobky bežnej spotreby, a kúpou týchto výrobkov dokáže za rok ušetriť až 500€. Celý čas som sa ale nedozvedela o akých konkrétnych výrobkoch hovorí. Len sa mi pýtal, čo potrebujem. Nejak sme sa nechápali, tak konečne vytiahol katalóg, ktorý on vôbec nepoužíva, lebo ľudia vedie, čo potrebujú. Z jeho monológu som stále nevedela, či ponúka kozmetiku, či potraviny, či oblečenie, či obuv. Ten katalóg, čo vytiahol, ale vôbec mi nedal možnosť ho prelistovať. Po hodine a pol som sa s nim rozlúčila s tým, že o katalógový predaj záujem nemám. Vyprevádzal má so slovami, že mi je nezáleží na mojej rodine, pretože kópiu a následne predajom týchto výrobkov nezarobím a tým jej nezlepším život. To som ešte stále poriadne nevedela o ktoré výrobky ide a o cenách ani nehovorím. Keď som prišla domov, som si v kľude na internete vyhľadala ich stránku a ostala som šokovaná. S takými predraženými produktami som sa ešte nestretla. Nech sa nikto nehneva, ako sa dá ušetriť napr. na špagetách, ktoré vychádzajú 500g cca 1,8€ alebo na pracom prášku na 33 praní za viac ako 20€?

dusandaniel82
21. nov 2016

Dobry den prajem. K vasmu prispevku len tolko. Stretli ste neseriozneho cloveka, ktory okrem toho, ze vas urazil, neviedol s vami rozhovor na takej urovni, ktoru by ste si zasluzila.
Teraz par dolezitych informacii: Amway podnikanie nie je katalogovy predaj. To ze to prezentoval dotycny pan tak ako prezentoval, zial uviedol vas do umylu. Preto nesirte tento klamlivy nazor len na zaklade toho, ze ste stretla debila.
Po dalsie, velka vacsina produktov su koncentraty. To znamena, ze sa musia riedit. Ked spominate praci prasok, tak uvediem priklad: 3kg praci prostriedok je na 130 praci, t.j. 0,29 centov jedno pranie. Plus obsahuje prisady proti vodnemu kamenu. Ziadne alergeny, je kompletne rozpustny a pradlo nezmolkuje(Moja 8 rocna skusenost s Amway produktami). Pozor: ak pozerate na etiketu produktu, tam je americke davnovanie(Amway je americka firma) a maju tam pracky vacsi objem bubna. Preto ako sa ma prasok davkovat vam presne povie ten co prasok doma aj pouziva.

Aby som to zhrnul. Vzdy zavisi od toho, akeho cloveka stretnete a na zaklade toho si urobite nazor na firmu a produkty. Proste sme ludia. Preto ak by som vam mohol poradit, nezafixujte si svoj nazor na Amway produkty len na zaklade toho vasho jedneho stretnutia. Mali ste proste smolu na toho cloveka. Cierna ovca sa najde vsade.

Ak by vas este nieco konkretne zaujimalo ci uz o Amway alebo o produktoch, kludne mi napiste na moj email. Rad vam poviem osobne skusenosti.

PS: s pouzivanim Amway produktov skutocne viete usetrit do roka nemalu sumu penazi. Chce to ale nechat si vysvetlit suvislosti od cloveka, ktory vam to vysvetlit a aj nazorne ukazat vie.

Zelam vsetko dobre. S uctou Dusan

amway2016
12. dec 2016

Ahojte všetci. Ak máte záujem o produkty Amway, tak áno mi robíme Amway. Sme Miro a Martina z Trenčína. Napíšte nám na náš email: miroamartina@gmail.com

larinqa
21. mar 2017

Ahojte je tu niekto z okolia BA, kto by mal o tieto produkty záujem? 🙂 kľudne mi píšte na mail laurus.sevcikova@gmail.com 🙂

pavol1978
26. apr 2017

,amway nie je o predavani produktov ved pohonne latky , pausal O2 v Cechach a na Sk zatial len elektrina od Slovak energi je pod kridlami Amway tak komu to chcete predat? Amway je o ukazovani planov a ukazat ze to co nakupujete bezne a nevyhnutne vydavky pre domacnost si kupite vo vlastnom obchode zo zlavou a kopec dalsich vyhod,podstatne je ukazovat zmenu sposobu nakupu to co ste do teraz kupovali v retazcoch si kupite vo vlastnom obchode tym padom si to kupujete priamo od vyrobcu ak to naucite a ukazete dalsim ludom a budu Vas duplikovat, robit to iste co Vy zacne sa Vam tvorit zisk Produkty nie su drahe problem je ze malo zarabate ale ak budete vytrvali a budete ukazovat plany tak aby to ludia pochopili co nie je jednoduche to pochopit ze sa da na vlastnych nakupoch zarobit a staci tak malo a tie produkty mate zadarmo a k tomu peniaze navyse okrem toho dovolenky,odmeny kopec casu,priatelov a ovela viac a su to fakty.Amway je tu skoro 60 rokov a pre novacikov prichystal luxusnu dovolenku vyletnou lodou tak povedzte ktore firma Vam to da a pritom to staci podat dalej a ukazat ludom zmenu myslenia a sposob nakupov a zaregitrovat seba a dalsich priklad 7man.parov alebo 14 ludi ci kobinovane zobrat ich na 1 Velky seminar co sa kona CZ a tam sa kvalifikujete a ide sa na dovolenku a nie su to keci to mi verte.Amway to bol je a bude z Vami ci bez Vas je to na Vas preto nenechate sa obmedzovat a kradnut si svoje sny od ludi negacov co nieco poculi o amway nepochpili ani nevedia ako presne amway pracuje.Prosim negaci ani nepiste nie je to pre Vas je to pre ludi co chcu nieco v zivote zmenit.
palvan@post.sk

eeerik
26. apr 2017

@elisskah a všetkým ostatným, - tie výrobky sú TOP - ako veci pre domácnosť, tak aj kozmetika (pánska, sprchové gély, šampóny, ...) a výživové doplnky.
A k tomu všetkému sa to dá do 90 dní vymeniť či vrátiť z akéhokoľvek dôvodu so 100%-nou garanciou vrátenia 100%-nej sumy.
Robím s tým, tak viem, o čom hovorím. 🙂

eeerik
26. apr 2017

Mimochodom, som z Piešťan a okolia.
Ak by mal niekto záujem sa dozvedieť viac - či už o spoločnosti Amway, o produktoch, ako to funguje, ...
Kľudne sa mi ozvite a ja sa vám ozvem.
Som tu pre každého. 🙂

zdenka49
5. máj 2017

@elisskah Výrobky firmy používam viac ako 23 rokov a nevymenila by som ich. Až pri používaní zistíte ako sú ekonomicky výhodné. Keď boli deti menšie boli to pre mňa výrobky zbavujúce stresu. Filter je vari najväčší poklad a poviem iba to, že teraz získal certifikát aj na odstraňovanie zbytkov liekov,drog a antikoncepcie.
Ak máte ďalšie otázky volajte, či mailujte.( +421903886664, zdenkamw@gmail.com ).
Želám pekný deň. Zdena

amway2016
10. máj 2017

Ahojte všetci.
Ak by mal niekto záujem, tak nás nájdete na www.najdrogeria.sk
alebo na https://www.facebook.com/drogeria.kozmetika.vyz...
🙂

danusska
17. sep 2017

Ahojte. Ak je tu niekto z Oravy a má záujem o Amway výrobky, môže ma kontaktovať. Rada poskytnem akékoľvek informácie o Amway. Výrobky používam niekoľko rokov a som veľmi spokojná.
Píšte do IP alebo na mail: gryglakova@centrum.sk
Danka

mamiajka04
20. sep 2017

MARTIN-Vrútky-Priekopa som vám k dispozícii s portfóliom výrobkov od spoločnosti Amway 👍 0908 349322 , ajka04@centrum.sk FB: Andrea Sotoňáková
4 roky používania výrobkov a doporučovania iným , neváhajte ma kontaktovať

eeerik
25. sep 2017

@andreapraznovska
jednoducho ste sa stretli s nesprávnym distribútorom, ktorý chcel mať z Vás zisk, a nie, aby vy ste z vlastného zisku mali pôžitok.
Ďalšia vec, čo sa týka výrobkov, nie sú predražené, nakoľko cena = skutočná kvalita. Keď si uvedomíte, že v reštaurácií za 150-200g porciu špagiet dáte pribl. 3-4€, a kto vie ešte aké sú to špagety, a špagety sa nekonzumujú deň čo deň, tak tá cena je abs. v poriadku (a kde na internete ste videli širší sortiment výrobkov dennej spotreby, - krása, drogéria, výživa, domácnosť, partnerské obchody, ... ?).
Ďalšia vec, čo sa týka napr. kozmetiky, Artistry, je to 1 z 5 najpredávanejších kozm. zn. na svete, používajú ju modelky a tiež je nosnou značkou Miss Amerika.
Nutrilite, - č. 1 na svete výživových doplnkov, všetko sú to koncentráty.
Netestované na zvieratách, všetko voči prírode.
atď. atď. atď.
Niekto má o to záujem, niekto nie. Nikomu to žili netrhá si myslím, - ani distribútorom, ani ľuďom, ktorým to kto-to ponúka...

mamiajka04
26. sep 2017

@eeerik môžem ešte doplniť, že značka Artistry bola zaradená v najnovšom prieskume medzi 10 naj značiek na svete. A to je čo povedať. Úplne úžasná kozmetika, len tak ďalej Amway 🙂

eeerik
26. sep 2017

@mamiajka04
No, ak je Artistry jedna z piatich najpredávanejších, tak ani netreba uvažovať, že je zaradená do svetovej TOP 10, ale do TOP 5 😉 🙂

peterapavol
7. nov 2017

Dobrý deň Vám všem prosím vás je tu niekto kto robí v Amway v okolí Prešova a má s tím dobre skúsenosti ďakujem. Pavol. Na můj e-mail: pavol6@azet.sk

kascakova
7. nov 2017

Poslane ☺

pavol1978
Odpoveď bola odstránená
kascakova
8. nov 2017

@simonapd ahoj, my sme zo Spišskej Novej Vsi, no nie je problém dohodnúť sa na stretnutí.....

martinailova
Autor odpoveď zmazal
martinailova
17. mar 2018

ahoj 🙂 Košice 🙂 kto má záujem o výrobky Amway 🙂 ako lacno nakupovať a má záujem o poradenstvo ako si zarobiť peniažky ,rada pomožem 🙂
https://www.amway.sk/?sso_logout=true

patress112
Odpoveď bola odstránená
tikalka
31. mar 2019

@ajfel1 no sú vynikajúce keď s tým pracuješ tie výrobky sú tak predrazene a KukAla som recenzie vôbec nestoja za tie peniaze

motylik7788
31. mar 2019

AMWAY výrobky už používam veľmi dlho a môžem len a len odporucat 🙂 Na riad nepoužívam iné ako Dish Drop, LOC gel na vsetko a detský prasok bol na nezaplatenie v case kým sa moja dcera zoznamovala s ovocím... Výrobky sú drahšie ale vydržia veľmi dlho a sú skvelé 🙂