Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
Baby, dakujem sa doveru 😊 vy viete ktore...
Ahojte baby, s omylom som objednala F1 tropicke ovocie, nema volakto zaujem?
Opat objednavam... Kto ma zaujem, sprava 😊 plus darcek, ako vzdy 😃
Ahojte,tak pridam svoju skusenost aj ja :D
Uz dlho sa snazim schudnut, jem zdravo sportujem, co to aj slo dole ale odvtedy to stagnuje. Vyskusala som toho uz kadeco a nic nepomohlo. S kamoskou sme nasli na jednej stranke seminar s nazvon skort svoje tuky. Povedali sme si, ze sa to skusime a uvidime. Cely seminar ma trvat 12 tyzdnov s tym. Mame sa stretavat 1x do tyzdna a vzdy budeme preberat inu temu. Na prvom stretnuti nas pomerali, vyska vaha, tuky, voda v tele, rychlost metabolizmu... vypocitali kolko vody denne treba vypit a kolko kg schucnut na nasu idealnu vahu. Samozrejme nedalo sa nevsimnut, ze tam maju vela vyrobov herbalife. S kamoskou sme si hned povedali no jezis :D Musim ale povedat, ze ma to prijemne prekvapilo. Na kazdom stretnuti preberieme inu temu co sa tyka zdravej vyzivy. Vela toho co am vravia som sa uz docitala v inych zdrojoch takze az take bludy to nebudu. Hlavne nam nenutia ich vyrobky, ano davaju nam ich tam ochutnat, ale nehovoria ze ak to nebude jest kazdy den nikdy neschudnete. iab nam to ponukaju napr ako rychlu alternativu ranajok, ale zaroven nas ucia ako si ten jedalnicek mozeme vyskladat my. Tiez nam neustale pripominaju ze bez pohybu to nejde a neprezentuju vyrobky HL ako alfu a omegu vsetkeho len ako pomocnika. Tiez nam ani nevravia, ze ked toto budeme jest zazracne schudneme, ale prezentuju to len ako takeho pomocnika a nie ako rychly liak a koniec ale ako zdravy zivotny styl. Na kazdom sedeni toez dostaneme ulohu k danej teme ktoru musime plnit do dalsieho tyzdna. O vysledkoch zatial nic povedat nemozem, kedze tieto prdukty este neuzivam a rozhodujem sa ci si nieco kupim, ale ich pristup sa mi paci a uvidim ako to bude pokracovat. Cite suma sumarum podla mna- nemozete hodnodit firmu ako taku, treba hodnotit poradkynu a to co vam povie ona. Ak vam nahovori ze staci daco pit a papat chvlku a potom uz bude naveky dobre, tak pardon ale to je jasne ze to je blud a ze chce len zarobit, ak vam vsak tvrdi ze bez driny to nejde, a tie vyrobky su len taky maly pomocnik, a zaroven sa snazi vas aj nieco naucit, hocikedy zodpovie vsetky vase otazky tak to je uz o niecom inom.
Tak ci tak uvidim o par tyzdnov a so skusenostami sa podelim :D 🙂
A jedine co m teda odradza je ta vysoka cena:( zvazujem ten tusim termocaj, ale ked mi poradkyna povedala cenu asi 46 eur skoro mi sanka spadla az po zem. 😖
@puserla pekny pristup... Ako vravis, najviac zalezi od poradkyne... Kiezby viacerí rozmyslali podobne ako ty... A nie hned odcudzovali, keď ani nevyskusali...
Alebo caj teda mesto mi 46€,paneboze 😂 teba si to preratat... Fakt zvazit co a kolko minies a kupis za normalny nakup co potrebujes na raňajky a vecere... Potom zistiť, ze to az taka prehnana suma nie je... Ano, 130€ naraz jeho dosť vysoka palka, alebo mas to ma 3 a viac mesiacov 😃 potom uz deň dokupujes co sa ti po case minie... Drzim palce 😉 kedy daco, ip...
@puserla Zbytočnosť a ešte raz zbytočnosť. 😉 Nie je ti to na nič. Uvar si bylinkový čaj - urobíš lepšie.
A áno pekný prístup - ..."keď vtáčka lapajú..."
Och moje nervy, veď nie sú sprostí - vedia ako sa majú predať a hlavne svoje výrobky...... 😅
Prepáč, ale takýmto ľuďom predajú aj pekne zabalené h...o....
A radšej miniem na raňajky aj večeru oveľa viac - ale kúpim si plnohodnotné jedlo. A nie (prepáč za výraz) umelú sračku v dózičke. 🙂
Ale každý ako chce, ja nikoho neodsudzujem a myslím to len dobre.
@evittam ked to myslis dobre, tak to nenazyvaj srackou... A neurazaj ludi, ktorý to uzivaju a vo vela pripadoch zachranilo aj zivot... Ano zivot... Ale to by si musela zdvihnut zadok a ísť medzi ludi, ale medzi aktívne zijucich ludi... Nikto nekaze tebe ako a co mas jesť, tak neryp ani ty do nich... Každý ma svoje rozum a vie co si chce a moze dovolit... ☺ tato diskusia o skusenostiach s ich produktami... Ty ich ocividne nemas... Tak uz byť si sa mohla prestat zapajat... O tvoje neskusenosti nikto nestoji...
@helulik To kto o moje skúsenosti stojí alebo nestojí nechaj láskavo na niekoho iného - už som ti raz odporučila aby si to čo sa ti nepáči nečítala a nekomentovala to. Sme na verejnom fóre a môžem si písať a komentovať čo len chcem - a budeš možno prekvapená ale áno mám s Herbalife vlastné skúsenosti. A naozaj to nemyslím zle a nikoho tu neurážam a ani nerýpem - kde a koho? Len preto lebo napíšem pravdu, že je to umelina v prášku tak som niekoho urazila? Bohužiaľ je to pravda - ľudia vyhadzujú nemalé peniaze napríklad za sušené mlieko v dóze - ale ako som už tiež napísala - je to každého vec - ak bude mať lepší pocit z toho, že pije predražený prášok namiesto normálneho vlastného rastlinného mlieka s ovocím (napríklad) , ktoré je omnoho výživnejšie a prospešnejšie - no nech sa páči. A ja mám svoj zadoček zdvihnutý až dosť a žijem medzi aktívnymi ľuďmi - o to ty strach mať nemusíš. 😀
A Herbalife zachránil život? Prosím ťa, nepreháňaj...... 😉
@evittam ver tomu, ze kolko miniem za jedlo mam preratane velmi dobre. Precitaj si prosim este raz moj prispevok a potom komentuj. Hovorila som niekde ze si idem kupovat daku nahradu jedla? Nikde 🙂jedine co som spomenula je caj, a ten ja ani nahodou nepokladam za nahradu jedla. A s vetou, ze uvar si bylinkovy tiez daleko nepochodis u mna lebo ich pijem az az az 🙂
A ano mozno ludia vedia predat aj hovienka pekne zabalene, ale povedz mi ako sa mi ho snazia predat? Ked nam len povedia ze mame toto a toto. Z tej hodiny, co sa stretavame tam asi 55 minut hovria ako sa spravne stravovat, odpovedaju na nase otazky a iba tych poslednych 5 min nam povedia, ze mame takyto vyrobok. Nie je tam ziadny natlak ani prehnane presviedcanie. Tiez som sa chvilku zivila predajom roznych vyrobkov a doteraz si pamätam vsetky tie skolenia ako predat takze na toto si davam sakra bacha a nekupim hocico.
Ale samozrejme, kazdemu sa lahko posudzuje to co nezazil :D
A dalsia vec je, ked ma clovek aj zdravotne problemy, tak skusi vela veci aby sa ich zbavil alebo zmiernil.
Nwm ci mas vlastnu skusenost s HL ale ak ano a nepomohlo tak ako si si predstavovala, neznamena ze je to tak u vsetkych. Alebo ak si sa stretla s konzultantom co by siel aj cez mrtvoly aby nieco predal neznamena, ze to tak maju vsetci.
Okrem toho, v dnesnom svete clovek prijjma a stretava sa s tolkym svinstvom o akom ani kolkokrat nevie, ze HL je mozno proti tomu nic.
Clovek to musi sam vyskusat a rozhodnut sa ci je to pre neho alebo nie.
Priklad - povedzme ze trpis napr. zapchou a niekto ti odporuci ze jemu na to suer pomohli rozomlete lanove semiacka. Vyskusas ale tebe to nepomohlo. Je to pre to blbost?
A takisto nemozes hodnotit firmu len na zaklade toho, ze nejaky zamestatnci neodvadzaju pracu tak ako maju, a tiez naopak, nemozes ludi hodnotit podla toho v akej firme robia ak svoju pracu odvedu kvalitne. 🙂
@puserla Ja som skôr reagovala na to ako sa tu už chytila jedna predajkyňa a už to tu vychvaľuje. Áno, viac-menej máš pravdu. Ale si treba aj uvedomiť prečo oni vedú tak tieto školenia - je to len psychologický efekt - a tie výrobky ti síce nenútia, ale ti ich "jemne" spomenú a máš ich na očiach..... 😉
Napísala som len svoj názor na uvedené výrobky - a to sa netýka len HL..... 😉
@evittam No pocas skolenia ich na ociach nemame 😉 inak by nebolo miesto napisanie poznamok :D
Ako psychologicky efekt by to bol keby nam neustale pocas tej hodinyk spominaju ich prdukty a vychvaluju do neba, ale kedze nam o nich povedia le troksu na konci tak o p.efekte velmi nemoze byt rec :D
Ano, videla som, ze to tu par predajkyn vychvaluje, ake moj prispevok mal povedta to, ze clovek ma dat na vlastnu skusenost a hlavne ked uz ide cez poradcu a najst si niekoho poctiveho ktoremu nejde len o zisk. Aj predaj sa da robit slusne tak, aby boli spokojne obe strany 🙂
Druha vec, ako som uz spominala co plati na jedneho neplati na druheho. Pisala si tu, ze ty si len pozmenila stravu a kila isli dolu. Ja sa stravujem zdravo sportujem a aj tak sa mi kila dole nehybu a ani sa mi zdravotne tazkosti neupravili. Takze moj nazor je, ze kazdy clovek si to musi vyskusat sam, a pokial to rozumne zaradis do jedalnicka, a nespolahnes sa len na daky zazrak a nenechas sa oblbnut( a na to staci obycajne logicke uvazovanie) nemas co stratit. Ano taketo vyrobky su drahe, ale ci si ich kupime je len na nas. Samozrejme, ze ked prestaneme normalne jest a zacneme len hlatat tabletky tak to je uz chore a je uplne jedno o aku firmu sa jedna :D
Vsetci si proste musime najst co na vyhovuje 🙂 a nikto nevravi ze to nemoze byt prave firma HL aj ked su to vyrobky v prasku :D ak to niekomu staci a prospieva mu to, nech si to ma 🙂
@puserla Veru pekný príspevok. Až na jedno absurdum, a to síce, výrobky prezentujú len ako malého pomocníka pri chudnutí, nie prostriedok na chudnutie. Logicky vzaté je pomocník niečo, čo človek nepotrebuje. A za tie SAKRAMENTSKÉ prehnané peniaze už vôbec nie!
Termočaj? Čaj z Tesco s chilli alebo pu-erh, mathé, zelený čaj za 1 - 3 eurá je účinkom to isté ak nie lepšie. No existuje lepšia rada; organizmus spotrebuje viac energie na ohriatie než na ochladenie. To znamená, viac kJ spotrebuje, keď si človek dá do úst ľadovú kocku a sadne do studenej miestnosti - ako keď sa zahreje termočajom s chilli napríklad. A úplne najdôležitejšia vec, bavíme sa o tak zanedbateľných hodnotách energie (= spotrebovaných kJ na termoreguláciu organizmu), že takmer vôbec neovplyvňujú chudnutie.
@lorela no ten caj som si len ja nazvala termocaj lebo netusim ci sa tak vola :D a ano su aj ine caje ale ked ti nechutia tak sa nimi nasilu nalievat nebudes :D tento caj som uz parkrat mala a je celkom fajn 🙂 a ja som nikdy nepovedala, ze tie veci clovek potrebuje. Treba citat pozorne 🙂 a myslim ze dost vela veci v zivote mame tazkych tak preco by sme si nemohli niecim aj pomoct ak chceme?
Len pre istotu pod pojmom pomoct nemyslim to, ze budeme jest dake zazracne tabletky, ktore spravia vseto za nas a len budeme lezat s vylozenymi nohami 🙂
@puserla Ale veď ja ťa chápem a nikde nepíšem, že tvoj príspevok bol zlý - chcela som ťa len upozorniť na zbytočné vyhadzovanie peňazí za podobné produkty. A ja nikde nepíšem, že som "len upravila stravu". Ja som si prešla rokmi všeličím a tomu ver. A čo pomáha nielen mne - je zmena životného štýlu - čiže strava a pohyb - začala som sa zdravo stravovať, sledovať čo jem a aktívne cvičiť a išlo to dole. Možno robíš aj chybu v tom, že napríklad málo ješ - aj v tom robia ľudia chybu, lebo si myslia, čím menej zjem tým lepšie - ale to je veľký omyl. A áno každý si musíme nájsť tú svoju cestu pre seba, ale nemyslím si, že je to práve to konzumovať tieto náhrady stravy. Určite by som ti viac odporučila napríklad rastlinné mlieko (kokosové, makové, mandlové) + banán, ovocie, vločky - ako koktejl. Alebo aj úplne obyčajné mlieko + zdravé prísady . 😉
@puserla Áno, volá, trafila si do čierneho. Termočaj, ktorý podľa zloženia nemá výrazný vplyv na chudnutie, respektíve žiaden. Iba ak placebo efekt.
Pomoc človek potrebuje, ale presne ako v živote to býva, pomoc skutočnú, nie pseudo. Účinky výrobkov Herbalife sú diskutabilné. Osobne poznám viac ľudí, na ktorých nemali väčší účinok ako "čistá voda". A opäť zdôrazňujem, za tie peniaze?!
@evittam no ja som len napisala to, co som precitala v tvojom prispevku ze si pravila stravu zacala cvicit a slo to 🙂 Malo nejem to mi ver, to mam podchytene, tak isto potraviny co si vymenovala bezne jedavam a mam ich doma 🙂
Takze ano vela ludom zmena stylu pomoze, ale vela ludom aj nie nech robia co robia. Je logicke, ze sa zacnu potom obzerat po niecom co v ceste za ich cielom pomoze, a nie je ziadny dovod aby to nemohli spravit. A uz co si na to vyberu je kazdeho osobna vec. To co pomoze jednemu nemusi druhemu a naopak. Preto ludia skusaju.
@puserla A ešte by som chcela dodať; matematika nepustí. Pri chudnutí musí byť výdaj väčší ako príjem. Jedine vážne zdravotné ochorenie môže spôsobiť, že človek za týchto okolností nechudne. Zdravý človek chudnúť musí, ak tomu tak nie je, treba prísť na chybu predovšetkým v stravovaní, resp. hľadať vhodný spôsob racionálneho stravovania, ktorý vyhovuje tomu ktorému organizmu.

@evittam konecne ;)