Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
Vsade citam, ze chcu vsetci schudnut, a Herblife je na chudnutie . Ja nad tym uvazujem hlavne z dovodu , ze mam rychlo pripravene ranajky alebo veceru. chcela by som schudnut , ale skor sa na to divam, ako rychlo spravim koktail a mam pokoj.
Ale viem mi tu niekto povedat z tych odbornikov, z coho je vyrobeny ten kotail ???? Precitala som som si kolko vitaminov to obsahuje, ale z coho ako ako to vyrabaju ??? Je to naozaj vsetko iba chemia ??? Lebo to teda zdrave moc nie je ☹
@tina1979 to, ze je to prasok neznamena, ze je to chemia. muka je co? instantna kava je co? sol je co? pozri, mas krabicu, ak nie, vygoogli si. precitaj si zlozenie a ked nevies, co ktora ingrediencia je, vygoogli si to. a ak si porovnas zlozenie grahamoveho rozka alebo parku (tiez lahko vygooglitelne, alebo si najdes v hocijakom obchode) a koktejlu pochopis, co je chemia, a koktejl to nie je 🙂 je to zmes prirodnych latok. inak by to nepil c. ronaldo ani l. ignaro (nositel nobelovej ceny za medicinu, kto nevie). len tolko k tomu a tej "chemii" 🙂
Mate aj detox
@bubinko83 na chudnutie žiadny herballife nepotrebujete chudnutie je jednoduché zdrava vyvažená strava a nežší kalorický príjem ako výdaj chudneš naopak priberáš nič zložité.... tieto produkty na chudnutie su len reklama a sposob ako vytiahnuť od ludí peniaze nič viac nieje to ani výživné ani zdravé s porovaním s takým fresh šalátom s masom alebo vločkami 🙂 venujem sa zdravej strave a kulturistike a fitness cez 15 rokov treba používať selský rozum a neveriť každej hluposti.... ked pozriete zloženie sojový izolát ten najvetší hnoj s proteinov najlepší je asi srvátkovy izolát a multivitaminy a minerály 🙂 na 100g produktu 30g curku a fajnoty ako xantánová guma,chlorid draselný.. nechcem nikomu kaziť biznis ale toto s zdravou strasou nemá nič spoločneho a pre chlapa by tá soja mohla byť devastujuca na testosteron a mužstvo a pre ženy tiež to nie je vítazstvo
na detox vám poradím najednoduchší a najlacnejší trik obyčajná teplá voda 0.5L,dve polievkove lyžice jablčného octu a jeden cely citron aj dužinou každé ráno nalačno nakopne črevá a prečistí 🙂
Zdravím, nikdy som nechápala, prečo ľudia odsudzujú niečo s čím nemajú žiadne skúsenosti a do čoho sa absolútne nerozumejú. Je ľahké tu písať o tom, že HL je blbosť a neviem čo, keď o tom nemajú ani šajnu. Je dôležité si uvedomiť, že tí, čo robia s HL sa snažia aby ľudia zmenili svoj nezdravý životný štýl. Ja som sa snažila schudnúť a zdravo som sa stravovala a nešlo to a prečo? Lebo dnešné potraviny sú GMO, ovocie a zelenina k nám cestujú cez pol sveta nastriekané a vydržia aj mesiac v kuchyni a nič sa im nestane. Ide o to, že z dnešných potravín človek nemá skoro žiadne výživové hodnoty, pretože je všetko pestované a chované na chémii, tak je nevyhnutné prijať živiny v doplnkoch. Ja som tieto výrobky dala svojej mame, ktorá každý deň hnačkovala, nemohla spávať, nemala žiadnu energiu a pri stolici sa cítila ako pri pôrode. Ako som jej nastavila program, upravila pitný režim, po týždni sa jej stav rapídne zmenil k lepšiemu. Takže tí, čo odsudzujete HL, skúste sa opýtať tých, čo to naozaj vyskúšali a užívali to ako mali a nie písať len to, čo si myslíte o HL. A s tou cenou produktov je to tak, že áno, nie sú práve lacné, ale človek si môže postupne získať až 50 % zľavu a pri prerátaní napr. koktailu jedna dávka vychádza cca 1€, tak mi skúste ukázať potraviny, ktoré si kúpite na raňajky za 1 € a budú obsahovať všetky vitamíny, minerály a živiny, ktoré obsahuje 1 dávka koktailu a rada tento koktail zahodím a budem jesť to, čo mi odporučíte.
Taktiež hovorím ľuďom to, keď sa ma pýtajú, že ako dlho musia napr. raňajkovať koktail a moja odpoveď znie, že to ako keby sa ma pýtali, ako dlho si budú musieť kupovať niečo na raňajky, či do konca života alebo ako. No jasné, do konca života si budete kupovať niečo na raňajky, len my vám tie nezdravé vymeníme za zdravé a za cenu 1 €. Tak skúste porozmýšľať.
Keby ste chceli vedieť viac a dať si poradiť, prípadne kúpiť HL, napíšte mi 🙂
@marci2 možem sa spýtať na značku ak to nie je tajné ? uvažujem nad herbalife ale váham dakujem za odpoveď
@anastazia144 nechcem sa vám miešať do biznisu ale Herbal life si myslíte že je zdravé? skúste ho pit tyžden a ine nič ani stravu a uvidíte čo sa začne diať 🙂 začnu vam padať vlasy,odlupovať pokožka,depresie atd prečo? lebo to nieje náhrada stravy a zdravej strave sa nevyrovná nič... chápem že človek čo v živote nechudol nahradí jedlo dve týmto hnojom a dostane sa do kalorickeho deficitu začne chudnúť a wuala biznis je na svete ale ani to nieje zdrave chudnutie a ani efektívne po vrátení stravovacích návykov nastane jojo efekt a wuala herbalife je nanič ... sojový protein a multivitaminy a minerály kupite za drobné načo herballife a zas nepoznám nikoho kto by si kupil sojový protein kedže to je odpad 😃 ale chápem biznis kupujte všetci ved vám to dojde postupne pritom za tie peniaze možte mať týžden na obed stejk s batatami 🙂
@inffinity ahoj mala by som zaujem o kokteilik a proteinove tycinky chcem sa spytat na cenu
@mysickanej ahoj ja uz jsem jen spotrebitel aktivne se uz herbalife nevenuju. Ale kamaradka objednava tak jej zkus napsat @majka1c
Zienky chcem par veci ....kto objedna s 35÷zlavou? Surne dakujem kludne aj rp
Na niektoré komentáre vyššie nebudem reagovať... trošku do stravovania vidím. Mám vyštudovane verejné zdravotníctvo, doktorát z výživy a sama výživu Herbalife nutrition užívam spolu s rodinkou. Ak má niekto negatívne skúsenosti, tak iba preto, pretože daná osoba nevedela výživu užívať, resp. distribútor zle poradil. Herbalife nutrition je o zdravom životnom štýle- výživa, zdravá strava a pohyb, šport.
@lucufuk neskusim ho piť týždeň, už ho pijem rok a pol a cítim sa lepšie než kedykoľvek predtým. Nie je to o tom že si nakupis niečo, schudneš a vrátiš sa zase k pôvodnému životnému štýlu. My z Herbalife chceme naučiť žiť ľudí zdravo do konca života a nie na určité obdobie kým si na chvíľu oblečú obľúbené šaty alebo plavky. Je to o zmene myslenia, keď chcem žiť zdravo z hľadiska budúcnosti a nie pre nejaký okamih. Vidím že čo sa týka stravy nemáte veľké vedomosti keď zdieľate takéto názory. Samozrejme asi máte zlé skúsenosti ale je otázne či ste si koktail nekúpili od nejakého fejkovejo predajcu a stavím sa, že nemáte ani lekársky posudok o Tom, že takéto problémy vám spôsobil koktail. Takže prisidzujete negatívne veci jemu aj keď to nemáte nijako dokázané a je to len vaša domnienka.
@anastazia144 hlavne chcete zdierať nase peňaženky
@anastazia144 pobavila ste venujem sa kulturistike cez 20 rokov tak ma tu nebláznite fantasmagoriami o herbalife 🙂 váš produkt som dostal ako sponzoring mal som ho ukázať vo svojom príbehu čo som neurobil kedže po prečítaní zloženia to nieje nič zaujímavé ako som už popísal vyšie 🙂 a áno v oblasti stravy mám velké skúsenosti a človek nemusí byť genius aby mu došlo že íst dietu na doplnkoch výživy je nezmysel a marketing ala hyena 🙂 všetko je to o strave tajomstvo je kalorický výdaj vetší ako príjem chudneš naopak priberáš a nepotrebuješ k tomu žiadny herbalife :D tak s týmito rečami môžete blázniť niekoho kto nevie čo to o strave,chudnutí a doplnkoch výživy 🙂 ...
tak si to zhrnme ked ste tak múdra
tu máme nutričné hodnoty herbalife formula 1 vyvážené jedlo
pozrieme sa detajlne na zloženie
na 250ml čo je 2,5 dc nápoja
máme 6,6g tuku :D
20g cukru vo forme (fruktozy a dextrozy) fakt super nápoj ked v 2,5 dc je pre predstavu 2 polievkove lyžice cukru v nápoji na chudnutie :D
17g bielkovín s čoho vetšinu tvorí sojový proteinový izolát čo je najlacnejšia forma proteinu cenovo za 10e zočeniete 2,5kg plus koncentrát mliečnej bielkoviny bez uvedenia obsahu v % ciže to tam bude minimum s minima
dalej tu máme fajnotky ako guarová guma,karagenan,xantánová guma
vitaminy OK aj ked niesu v Dennej odporučanej dávke 🙂
minerály obyčajné formy nekvalitné ako citraty pri niektorých nieje ani uvedený typ minerálov čiže klasika odpad keby boli kvalitne tak by to boli chelátove formy minerálov
PS: teraz vyvráťte moje tvrdenie že herbalife nieje odpad ... čakám seriozne argumenty
Áno samozrejme, ak sa vyhráte so stravou jasné dá sa... Veď aj produkty sú radene medzi potraviny... jedna porcia zdravého jedla so všetkými živinami vyjde na cca 2€. Ak minimálne toto isté vyskladate za menej € a príprava bude trvať do 1 minúty, potom si s tým môžete otvoriť živnosť.
@popka24 je rozdiel takýto shake v zložení popísanom vyššie a plnohodnotné jedlo... ako som už písal keby nekonzumujete plnohodnotné jedlá a konzumujete len toto v priebehu pár dní vám začnú padať vlasy,lámať nechty atd ked je to raz doplnok výživy tak je to doplnok výživy nieje možné to brať ako plnohodnotné jedlo alebo porciu dňa to je blbosť 🙂 taktiež porovnávať doplnok výživy s jedlom a ešte cenovo neverím že ste tak naivná :D
vyskladám vám to isté
sojový izolát 1kg https://www.bodyworld.sk/najcistejsi-sojovy-izo...
multivitamin a multimineral 44 zložkový
https://www.pilulka.sk/medpharma-multivitamin-s...
a wuala máte to isté a bez cukru :D :D :D
a zdravý shake a kvalitné vitaminy a minerály by som vyskladal takto
2kg alebo 1kg WPC protein srvátka na stránke dokonca aj bezlaktozový
https://www.namaximum.sk/kategoria/proteiny/wpc...
a kvalitný multivitamín a multiminerál čo má minerály v chelotovej forme
https://vitaminy-a-mineraly.heureka.sk/reflex-n...
wuala cenovo ešte lacnejšie by som povedal kvalitou o pár levelov inde
a stačilo použiť rozum a vedomosti 🙂 prajem príjemný zvyšok večera dílery Herbalife 🙂
@marion09 Zdierať peniaze? Pozrite je to jednoduché, ak to chcete, kúpte si, ak nie, nemusíte, a máte po probléme ;) len tak rozmýšľam, či aj v potravinách hovoríte predavačke že zdiera z vás peniaze, keď si niečo kúpite :D :D :D

"Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?" -takže diskusia týkajúca sa skúsenosti s výrobkami Herbalife.
Nestačím sa diviť, že žiadna“ výživová poradkyňa“ neponúkla dobrú radu zadarmo.
Ale len predaj výrobkov, ponúkanie zliav za odber a pod.
Nikto nenapísal, že je predovšetkým potrebné sa naučiť pitnému režimu - základ je vyčistiť telo, čiže veľmi dôležité je piť hlavne obyčajnú pitnú vodu, a to čo najviac do 12-stej hodiny doobeda. Ak máte denne vypiť min. 2,5 litra tak musíte ísť na WC aj 5x za deň. S týmto ja mám najväčší problém, pretože keď idem niečo vybavovať – teda mimo domu, musím mať v dohľade WC.
Od 15-stej už príjem tekutín obmedzujete a končíte 18-stou hodinou.
Keď ráno pred raňajkami vypijete 1 liter vody –nie naraz (5x dvojdecilitrové poháre), tak určite sa vám nebudú žiadať bohaté raňajky –stačí kokteil.
Ja už 1 rok užívam výrobky Herbalife a snažím sa podľa doporučení stravovať a vykonávať pohybovú aktivitu – dala som dole 5 kg. Nie je to ľahká cesta, dôležité je to mať vysporiadané hlavne v hlave – robím to pre seba, aby som sa dobre cítila fyzicky aj psychicky.
Mnoho vecí sa mi zlepšilo: pomer svalov a tuku, minerály v kostiach, upravil sa mi cholesterol a pod.
No stále sa mi nepodarilo dostať sa na požadovanú úroveň prijatia vody do svojho tela – tam mám stále čo doháňať.